UEFA Champions League 2014-2015 Online Sticker Album
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: UEFA Champions League 2014-2015 Online Sticker Album
Найс.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Имам 15 за смяна- ако може да ми обясните как по-точно става това.
-
- Контакти:
sunscres92 написа:Имам 15 за смяна- ако може да ми обясните как по-точно става това.
От my stickers ги местиш в swap stack.
След това може да дадеш до 3 автоматични смени с рандом хора. Добавяш кои стикери искаш да получиш и ако някой я има повтаряща смяната ще стане... някога. За момента тея смени със случайни хора стават бавно, защото има малко повтарящи се картинки все още. Другия вариант е да добавиш много приятели (става от профила ти) и тогава почваш размени с тях. Сайта автоматично ти показва кои ти трябват на теб, кои му трябват на него и така може да му предложиш размяна (или той на теб). Между приятели може по 1 размяна на 24ч.
Iceman33
Нека всеки си напише никнейма от албума и да се добавяме да разменяме стикери. Имам 37 повтарящи се.
Нека всеки си напише никнейма от албума и да се добавяме да разменяме стикери. Имам 37 повтарящи се.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
И аз въведох всички кодове и имам 36 повторки...пратих покана на 2 мата колеги, дето си оставиха имената...kingofpop съм
абе с приятели по колко смени на ден може да се правят ?
с всеки по 1 или общо 1 на ден, с който и да е приярел ?

абе с приятели по колко смени на ден може да се правят ?
с всеки по 1 или общо 1 на ден, с който и да е приярел ?

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

С всеки можеш да правиш по 1 размяна в рамките на 24 часа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:С всеки можеш да правиш по 1 размяна в рамките на 24 часа.
с тебе направихме май

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Факт, както казва един култов тип. Интересно ми е по колко кода на ден изникват.
Аз си се пиша ninjata
haha написа:Факт, както казва един култов тип. Интересно ми е по колко кода на ден изникват.
аз днеска нови май не съм намерл

Върни се в “Игри и забавления”