НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 22:07

Blue_Lion написа:Ма аз съм млад... :o Глей как ма игнорират,ся на градове ли ще се делим ?! Повече сме,пък ! :twisted: хахаххаха АЙ НАЗДРАВЕ,АЛКОХОЛИЦИ НА БИТОВА ОСНОВА ! Аз лично имам дупка на петата и оттам излиза всичко...на вас неква ви е хак ! :D :D Абе а за феновете на Левски никой нищо не каза :evil: :D :D :D :D

На мен лично много ми приличате на нас,всеотдайни сте !!!ЕЕЕХХ едно време кви битки прайхме!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 22:09

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Blue_Lion написа:Ма аз съм млад... :o Глей как ма игнорират,ся на градове ли ще се делим ?! Повече сме,пък ! :twisted: хахаххаха АЙ НАЗДРАВЕ,АЛКОХОЛИЦИ НА БИТОВА ОСНОВА ! Аз лично имам дупка на петата и оттам излиза всичко...на вас неква ви е хак ! :D :D Абе а за феновете на Левски никой нищо не каза :evil: :D :D :D :D

На мен лично много ми приличате на нас,всеотдайни сте !!!ЕЕЕХХ едно време кви битки прайхме!!

Само ми ела във форума,и такъв ще отнесеш...,че няма да се познаеш,като се погледнеш в монитора :D :D :D В кой смисъл,на терена или :twisted: ?
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 22:11

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:ХАХАХАХ ПОЧТЕНИ РАЗБИРА СЕ ,НО И ЗАСТАРЯВАЩИ СЪЩО!!Биричка,искам и четирите ни отбора да продължат напред в турнира за купата!

Уффф...едно е да искаш,друго е да можеш...Айде ,да не цитирам Хайтов...Иначе - да,разбира се,и аз това искам.

Да разбирам песимист си ,АМА АЗ НЕ СЪМ И ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЖИМ НАПРЕД

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 22:14

Blue_Lion написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Само ми ела във форума,и такъв ще отнесеш...,че няма да се познаеш,като се погледнеш в монитора :D :D :D В кой смисъл,на терена или :twisted: ?

Н е само на терена ,говора ти за истински битки, майна !!Последно си спомням на финала за купата между вас и нафтата на нашия стадион,еййййй едни от ваще......

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 22:21

Раздуй,раздуй...дори да са ги мляли наще,пак искам да знам ! Макар,че знам че нашите момчета са едни от най-коравите,ма не се занимават с форуми и да се показват по ТВ-то да разправят колко са велики,като едни други фенове... ;) Поне така знам аз ;)
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 22:24

Blue_Lion написа:Раздуй,раздуй...дори да са ги мляли наще,пак искам да знам ! Макар,че знам че нашите момчета са едни от най-коравите,ма не се занимават с форуми и да се показват по ТВ-то да разправят колко са велики,като едни други фенове... ;) Поне така знам аз ;)

Така е наистина,но тогава видяха голям зор...в Пловдив всички прекланят глава.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 22:27

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Blue_Lion написа:Раздуй,раздуй...дори да са ги мляли наще,пак искам да знам ! Макар,че знам че нашите момчета са едни от най-коравите,ма не се занимават с форуми и да се показват по ТВ-то да разправят колко са велики,като едни други фенове... ;) Поне така знам аз ;)

Ма с кой, с вас или с мазутите ? :D
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 06 ное 2008 22:31

Blue_Lion написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ма с кой, с вас или с мазутите ? :D

И с "мазутите"... ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 22:32

Кви мазути бе майна с нас разбира СЕ !!Нали се сещаш ,че никой не може да припари на жълтия стадион (трибуна изток).Помня ,че всички бяхме около стадиона даже имаше и локомотивци ,които много се радваха на ваща победа.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 06 ное 2008 22:35

Какво пиете тази вечер бре ? :? :?

Върни се в “Игри и забавления”