Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: Украинската армия наруши примирието и атакува в Донбас!

Мнениеот dromihait » 17 окт 2014 23:18

sin4ec написа:
dromihait написа:Ха, руската подлога отново надава вой. Видиш ли, безсрамните украинци имат наглостта да защитават земята си срещу славната руска армия...Ами да не вземат да я отблъснат - както българите през 1916, поляците през 1920, финландците през 1939-40 и афганците през 1989: тогава що ще чинат нашите славни путинолизци?

Ти на кого викаш подлога? Ек на ек-давай координати и секунданти. Веднага! Или млъквай завинаги!

И ако спечелиш, ще станеш по- малка подлога ли? :roll:
От известно време насам живея в Плевен, заповядай!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 17 окт 2014 23:21

icko65 написа:
dromihait написа:Ха, руската подлога отново надава вой. Видиш ли, безсрамните украинци имат наглостта да защитават земята си срещу славната руска армия...Ами да не вземат да я отблъснат - както българите през 1916, поляците през 1920, финландците през 1939-40 и афганците през 1989: тогава що ще чинат нашите славни путинолизци?

Такъв вариант няма -вервай ми!

Абе не съм сигурен - през ХХ век Русия/СССР не печели нито една самостоятелно водена война: губи от Япония, Полша, Финландия и Афганистан. Викаш, през XXI в. ще е друго?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 окт 2014 23:24

dromihait написа:
icko65 написа:

Такъв вариант няма -вервай ми!

Абе не съм сигурен - през ХХ век Русия/СССР не печели нито една самостоятелно водена война: губи от Япония, Полша, Финландия и Афганистан. Викаш, през XXI в. ще е друго?

Абсолютно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2014 23:26

Хехе, тамън се бях зарадвал, че прокремълските тролове изчезнаха с малоумните си теми и те се появиха. "Синчец", пожелавам ти да живееш на 1000 км. източно от Москва, и да чувстваш путиновата грижа за Майка-Рус, защото този е поредния сатрап там. Русия ще заеме мястото, което заслужава в света като държава, точно тогава, когато и България... демек никога. И Русия, и България са осъдени на съдбата си да бъдат измъчвани от еничари - вътрешен враг, който ние не просто не борим, но и даже искаме. Няма външни влияния - ние сме си най-големите врагове!!! И ако не беше платен тролец, който пуска теми за парички, щеше да разбереш, че и ти си един от тях - вътрешните сатрапи. Най-лошото е, че вие нямате нужда някой да ви промива мозъка - така си идвате...
Последна промяна от metodito на 17 окт 2014 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2014 23:27

Capitan Puyol написа:Е, да де ама докато се офлянкват как да реагират, онези си вършат поразиите и през който град минат, който не е населен с араби-сунити, изколват цялото мъжко население, а децата и жените ги заробват...оня ден пуснаха клип от Кобани мисля как се търкалят стотици глави на по улиците на обезглавени кюрди и тези получовеци играят футбол с тях(клипа не искам да го пускам защото е ужасяващ), това са абсолютни фанатици загубили всичко човешко в себе си. Така че и да констатираме, че нямали авиация (3 мига на кръст) и танкове и били само радикали с калашници, това не променя факта че все още не са взети реални мерки срещу тях, т.е. сухопътна операция, щото е ясно че с въздушни удари само няма да мине номера...и ще трябва някой да пусне кръв. Неслучайно кюрдите организират протести в цяла Европа, защото това, което става в Кобани и др. градове в Сирия и Ирак завладени от ислямистите е недопустимо в 21 век.

Ами тях СШП ги въоръжи и снабди... Нали демокрация и свобода разнасят по света и вие им се радвате? Нали сте евроатлантически ориентирани? Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, назад не ми се мисли, все добрини донесоха хамариканците...Все рай настъпи там! А с мусулманските идиоти само руснаците могат да се справят. Питай чеченците-те знаят...И Саддам знаеше! Иракчаните отвлекли руснак, а след седмица един от участвалите в операцията изчезва и ония му изпращат ухото... Дотук. Както беше казал Кайтел, войната трябва да се води с нечувана жестокост. Така да е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2014 23:28

metodito написа:Хехе, тамън се бях зарадвал, че прокремълските тролове изчезнаха с малоумните си теми и те се появиха. "Синчец", пожелавам ти да живееш на 1000 км. източно от Москва, и да чувстваш путиновата грижа за Майка-Рус, защото този е поредния сатрап там. Русия ще заеме мястото, което заслужава в света като държава, точно тогава, когато и България... демек никога. И Русия, и България са осъдени на съдбата си да бъдат измъчвани от еничари - вътрешен враг, който ние не просто не борим, но и даже искаме. Няма външни влияния - ние сме си най-големите врагове!!! И ако не беше платен тролец, който пуска теми за парички, щеше да разбереш, че и ти си един от тях - вътрешните сатрапи.

Нещастник!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2014 23:29

sin4ec написа:
metodito написа:Хехе, тамън се бях зарадвал, че прокремълските тролове изчезнаха с малоумните си теми и те се появиха. "Синчец", пожелавам ти да живееш на 1000 км. източно от Москва, и да чувстваш путиновата грижа за Майка-Рус, защото този е поредния сатрап там. Русия ще заеме мястото, което заслужава в света като държава, точно тогава, когато и България... демек никога. И Русия, и България са осъдени на съдбата си да бъдат измъчвани от еничари - вътрешен враг, който ние не просто не борим, но и даже искаме. Няма външни влияния - ние сме си най-големите врагове!!! И ако не беше платен тролец, който пуска теми за парички, щеше да разбереш, че и ти си един от тях - вътрешните сатрапи.

Нещастник!

Па ти си много щастлив. Сам с двата си лева на пост.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 окт 2014 23:30

Най ми е кеф като левскарите наредят яко синчеца, та да му държи влажно, влажно. 8-)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 окт 2014 23:31

България и Русия са осъдени да са водещи в света...ама ти и аз няма да го видим.Аз поне се успокоявам че ще бъде.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 окт 2014 23:32

metodito написа:Хехе, тамън се бях зарадвал, че прокремълските тролове изчезнаха с малоумните си теми и те се появиха. "Синчец", пожелавам ти да живееш на 1000 км. източно от Москва, и да чувстваш путиновата грижа за Майка-Рус, защото този е поредния сатрап там. Русия ще заеме мястото, което заслужава в света като държава, точно тогава, когато и България... демек никога. И Русия, и България са осъдени на съдбата си да бъдат измъчвани от еничари - вътрешен враг, който ние не просто не борим, но и даже искаме. Няма външни влияния - ние сме си най-големите врагове!!! И ако не беше платен тролец, който пуска теми за парички, щеше да разбереш, че и ти си един от тях - вътрешните сатрапи. Най-лошото е, че вие нямате нужда някой да ви промива мозъка - така си идвате...

Емииии... понички по площадите не ядем. Ще ме прощаваш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Архив”