БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Мнениеот HekakaB » 17 окт 2014 13:53

bastuna2003 написа:Значи в Англия може, в Румъния и Сърбия може, но в България не може :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Или впечатлението, че след супермача с Реал Мадрид и многото тичане, 4 дена по-късно цирковата трупа на чичо Венци им разказа играта насред Разград :mrgreen:
Няма лошо - да отлагат мачове, но да казват истината, а не да се бръщолеви нещо под мустак :idea:

Как въобще можеш да сравняваш отбори като Ливърпул и дори Стяуа(нищо че бяха отстранени от Лудогорец) с български отбор.Нашите отбори нямат подготовка да играят такава програма.И не виждам за какво ревете.Подобни неща са правени и заради Левски и ЦСКА, когато са имали мачове в европа.Ама сега ви е неудобно да си спомните.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 17 окт 2014 14:00

HekakaB написа:
bastuna2003 написа:Значи в Англия може, в Румъния и Сърбия може, но в България не може :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Или впечатлението, че след супермача с Реал Мадрид и многото тичане, 4 дена по-късно цирковата трупа на чичо Венци им разказа играта насред Разград :mrgreen:
Няма лошо - да отлагат мачове, но да казват истината, а не да се бръщолеви нещо под мустак :idea:

Как въобще можеш да сравняваш отбори като Ливърпул и дори Стяуа(нищо че бяха отстранени от Лудогорец) с български отбор.Нашите отбори нямат подготовка да играят такава програма.И не виждам за какво ревете.Подобни неща са правени и заради Левски и ЦСКА, когато са имали мачове в европа.Ама сега ви е неудобно да си спомните.

Лудогорец се видя, че са по-силни от Стяуа. Румънския с българския шампион! Нормално е да ги сравняваме. Когато отлагаха мачове на Левски и ЦСКА не беше правилно и отборите срещу които играеха пищаха на умряло. Сега се мълчи - дори от Берое не се знае позицията им! Ето това е странното - комфорт имат навсякъде! ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 окт 2014 14:17

Малко ми е странно да пиша нещо в защита на Л-ц, ама искам да питам писалите в темата червени фенове-мислите ли, че ако на мястото на Л-ц беше техния отбор, БФС нямаше да постъпи по същия начин? Ама честно...
Освен това, поне засега не виждам протести от страна на Берое...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 окт 2014 14:22

Ами така е 8-) Стига ревахте за тия отложени за по-удобно време мачове :!: Вие още малко ще искате и дузпи да дават срещу тях :lol: :lol: Айде, моля ви се, по-патриотично :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 окт 2014 14:29

boabbb написа:Ами така е 8-) Стига ревахте за тия отложени за по-удобно време мачове :!: Вие още малко ще искате и дузпи да дават срещу тях :lol: :lol: Айде, моля ви се, по-патриотично :mrgreen: :mrgreen:
Приятел, намирам иронията ти за неуместна. Аз съм сигурно последния човек, който ще каже, че Л-ц не са подкрепяни(от съдии, федерация, медии и т.н.). В случая обаче, смятам, че БФС биха постъпили по същия начин ако на мястото на Л-ц беше който и да е друг отбор...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 17 окт 2014 14:44

Приятел, намирам иронията ти за неуместна. Аз съм сигурно последния човек, който ще каже, че Л-ц не са подкрепяни(от съдии, федерация, медии и т.н.). В случая обаче, смятам, че БФС биха постъпили по същия начин ако на мястото на Л-ц беше който и да е друг отбор...

И останалите отбори пак щяха да са недоволни и то с право! Ако имат съгласието на Берое, да може, но в противен случай не е редно...

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 окт 2014 14:49

По-назад в темата ви бях писал, че имат съгласието на Берое, поне аз така знам. Но това не означава, че не можем да си кажем нашето си мнение, пък и да стане дискусийка :)

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 17 окт 2014 14:59

Въпросът тук е.Защо Лудогорец искат отлагане на мачовете с Берое?Ако е имало молба към Берое за отлагане с цел участието в Шампионска лига на Лудогорец,моят отбор няма как да откаже.Но,ако е страх от отпадане за купата на България поради умора>ЖАЛКО.Има Господ и той Вижда.Няма БГ отбор отложил мач заради Евро турнири да е продължил напред,ако не се лъжа.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 окт 2014 15:02

mertezaker написа:

И останалите отбори пак щяха да са недоволни и то с право! Ако имат съгласието на Берое, да може, но в противен случай не е редно...
Лично моето мнение е, че дори и при съгласие от другия отбор(в случая Берое) не е редно да се отлага мача. Заради лошо(ама наистина лошо) време, бедствия и т.н. обективни причини да се отлага-ОК. Ама щото били 4 мача за 10 дни-щом другите могат, и нашите трябва да могат.
Идеята ми обаче съм я написал -правилно или не, бфс би го направило за всеки отбор в тая ситуация...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 17 окт 2014 16:51

August Burns Red написа:Българският футболен съюз подразни с поредна издънка в рамките на последните десетина дни. От "Иван Асен II" днес утвърдиха програмата в "А" група до края на 2014 г. и в турнира за Купата на България. В техния преглед впечатление прави, че от футболната ни централа изцяло осигуряват комфорт на шампиона Лудогорец за представянето му в Шампионска лига. Наред с това, с програмата на разградчани им се дава шанс да наваксат и изоставането си по точки в "А" група.

Първите мачове от осминфиналите са на 28/29 октомври, а ревашните на 3 декември.

Срещите на Лудогорец срещу Берое обаче са изтеглени за след Нова година. Първият, който е в Стара Загора, трябва да се играе на 15 февруари, а реваншът в Разград е седмица по-късно - 22 февруари.

Впечатление прави, че на 28 октомври, когато са останалите 1/8-финали за Купата, Лудогорец няма мач в Шампионска лига. На 3 декември, когато са реваншите в турнира, българският шампион също не играе в най-комерсиалния клубен турнир.

Комфортът, който от БФС осигуряват на Лудогорец, е поредният им фал, след непризнаването на собствената им вина за провала на националния отбор срещу Хърватия и Норвегия, скъпите билети за мача с "шахматистите" в София и мекото наказание на Левски за прорасистки прояви в сектора на феновете им

Еми как няма Перуката се блазни от Зелените книжки на Кирил и за това ахах Омайват го Като Силен Наркотик му действат хаа 1 Естествено Левски се разминават както винаги с нищо т.е леко само смъмряне и това е !!

ЩЕ РЕВЕТЕ, КАКТО сме РЕВАЛИ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ОТ софийските "грандове"- УСПЕХ на ЛУДОГОРЕЦ НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ... и ДА ПОЧВАТ ОТНОВО С "другите" начини, ВРЕМЕ ИМ Е!!!

ДОМУСЧИЕВ ЗАВИНАГИ ЧЕРНО-БЯЛ!!!

Върни се в “Берое”