Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Преди ден бях информирана, че предстои обновяване на форума. Какво точно ще се случи и дали притесненията ми ще се окажат справедливи, нямат отговор, така че да се надяваме, че резултатът ще е само положителен. Нямам информация кога точно ще се случи, през нощта, през деня, в работно време или не... също не се знае.
Модераторите не са ви враг!
Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- paceto
- Контакти:
stenly написа:Преди ден бях информирана, че предстои обновяване на форума. Какво точно ще се случи и дали притесненията ми ще се окажат справедливи, нямат отговор, така че да се надяваме, че резултатът ще е само положителен. Нямам информация кога точно ще се случи, през нощта, през деня, в работно време или не... също не се знае.
Обновяване на форума към нова версия или смяна на платформата форуми?

stenly написа:Преди ден бях информирана, че предстои обновяване на форума. Какво точно ще се случи и дали притесненията ми ще се окажат справедливи, нямат отговор, така че да се надяваме, че резултатът ще е само положителен. Нямам информация кога точно ще се случи, през нощта, през деня, в работно време или не... също не се знае.
Някак си ми вдъхваш надежда в доброто бъдеще

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slavia_forever
- Контакти:
vaskonti написа:Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.
Имаш ли предложения за някого?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:vaskonti написа:Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.
За ЦСКА, dreben23 или може би въпреки всичко udoji90 - вярно, че е прекалено пунктуален, поне е редовно във форума. За Ботев пак ще посоча factotum, но не съм сигурен той как е с времето, защото не е много активен. Това мога да кажа, ако някой има друг предвид, да каже.
vaskonti написа:slavia_forever написа:vaskonti написа:Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.
За ЦСКА, dreben23 или може би въпреки всичко udoji90 - вярно, че е прекалено пунктуален, поне е редовно във форума. За Ботев пак ще посоча factotum, но не съм сигурен той как е с времето, защото не е много активен. Това мога да кажа, ако някой има друг предвид, да каже.
За udoji90 винаги съм имала притеснения, дори и когато е бил предлаган преди.
Очаквам мненията на останалите за dreben23, аз нямам никакви впечатления.
Колкото до форума на Ботев и factotum, по-скоро ми трябва лична информация за този човек, ако разполагаш с такава. Ако е свързан и има лични контакти с "главатарите" на форума на Ботев, които смятат, че държат всичко и те ще дирижират играта (дори в това число и в отбора), просто няма да стане.
Paceto и rhaegar, нищо не мога да ви кажа - защото не знам. Дори не съм наясно кога ще се случи. Имам прекалено големи притеснения, защото не съм убедена, че всичко ще премине по мед и масло.
To няма причини да си убедена, че всичко ще е нормално.
Иначе за дребния аз съм маалко скептичен, имам чувството, че леко не го слуша главата.
Иначе за дребния аз съм маалко скептичен, имам чувството, че леко не го слуша главата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

stenly написа:vaskonti написа:slavia_forever написа:vaskonti написа:Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.
За udoji90 винаги съм имала притеснения, дори и когато е бил предлаган преди.
Очаквам мненията на останалите за dreben23, аз нямам никакви впечатления.
Колкото до форума на Ботев и factotum, по-скоро ми трябва лична информация за този човек, ако разполагаш с такава. Ако е свързан и има лични контакти с "главатарите" на форума на Ботев, които смятат, че държат всичко и те ще дирижират играта (дори в това число и в отбора), просто няма да стане.
factotum не е от агитката, той е голям семеен човек, май е над 40-те. Може да му прегледате мненията - не само, че е културен, ами и доста често критикува агитката, когато реши, че има повод. Проблемът му е, че не е много редовен тук. Поне не пише често, а дали влиза само да чете, това не знам.
А дребния, преди няколко месеца ми беше писал, че има желание да е модератор, тогава му казах, че просто ще го имам предвид. Принципно си е читав, пада си малко саркастичен, но в рамките на нормалното.