БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Мнениеот Странджата » 17 окт 2014 11:24

Кой на кого помага - Берое на Лудогорец или БФС на Лудогорец? Иначе да се помага - не е лошо - ами да помогнат на някой друг отбор да влезе в Шампионската лига - не само Лудогорец да играе там - какво ще кажете ;) .
Май в решението не пише, че е по молба на двата отбора. Сега очаквам Берое да искат ревизия. Освен ако няма предварителна уговорка, но за нея също трябваше да се съобщи. Иначе те ще играят, а жребият може да бъде изтеглен вече и едно е да се готвиш за решителен мач от преди Нова година, друго е да си научиш съперника една седмица - да речем, преди мача?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 окт 2014 11:26

ronnie написа:Те ако само по този начин ги бутаха :roll:

П.П. Въпросът в случая е дали Берое са съгласни.

Аз да попитам.Защо трябва да питат Берое? Въпросът ми е принципен.Нали това е програма,а не промяна на програмата.
По вашата логика трябва да питат отборите при направата на програмата за шампионата.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 окт 2014 11:32

petko.h.markov написа:

Аз да попитам.Защо трябва да питат Берое? Въпросът ми е принципен.Нали това е програма,а не промяна на програмата.
По вашата логика трябва да питат отборите при направата на програмата за шампионата.

А аз пък да попитам , защо да не питат Берое , след като са страна в случая . Излиза , че единия отбор е с повече права от другия . И пак да попитам . Ако участието в първенството пречи на Лудогорец на представянето им в ШЛ , защо играят ? По тая логика да им отложат всички мачове и да ги насрочат за след края на ангажиментите им в Европа , или да не играят в ЕКТ , а да си джиткат само в А група .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 17 окт 2014 11:35

И как ги бутат...пък и за точки,перуката ще вкарва вместо тях ли?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 окт 2014 11:36

До колкото знам, има съгласие между двата клуба за тази промяна. Никога не съм одобрявал подобни промени и ги считам за некоректни спрямо другите участници. За мен това решение не е в полза на Берое, като единственото логично обяснение за мен е факта, че хвърляме доста сили за да се класираме в първата шестица, а като си знаем какво е съдийството, когато играем с Лудогорец, то вероятноста да останем без играчи и да изхвърчим във втората половина не е никак малка.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 окт 2014 11:55

По цял свят се помага с програмата в местното първенство на отборите които защитават страната си в евротурнирите. Много ясно, че от БФС ще го направят. И за Левски и ЦСКА са правени такива отстъпки!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 окт 2014 12:03

Зенит бяха с 6-7 мача отложени когато взеха УЕФА 2007ма

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2014 12:04

И какво лошо има в това, че БФС прави всичко възможно единствения ни отбор в ШЛ и в Европа въобще да се представи добре? Сега Лудогорец е силния на деня и е нормално всички да се съобразяват с него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 окт 2014 12:04

Old_death написа:
petko.h.markov написа:

А аз пък да попитам , защо да не питат Берое , след като са страна в случая . Излиза , че единия отбор е с повече права от другия . И пак да попитам . Ако участието в първенството пречи на Лудогорец на представянето им в ШЛ , защо играят ? По тая логика да им отложат всички мачове и да ги насрочат за след края на ангажиментите им в Европа , или да не играят в ЕКТ , а да си джиткат само в А група .

Пак повтарям.Това е програма,а не ПРОМЯНА на програмата.По твоята логика трябваше да питат Хасково,дали да играят
мача си днес или в неделя например.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 окт 2014 12:07

Това е ПРОМЯНА в програмата, първоначалните дати бяха други.

Върни се в “Берое”