Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 16 окт 2014 23:00

diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:Дипломате ,без да ми се обиждаш приятелю,но Путин е толкова евреин,колкото аз съм Меси.Казано е много пъти,бърка се една буквичка от майчината фамилия.Една малка разлика ,но фундаментална.

Сигурно и на братя Ротенберг им е сбъркано името, а те са едни от най-приближените на вожда. 8-) Медведев и той не е, нали? 8-)
http://www.segabg.com/article.php?id=123281 Ето нещо интересно от 2004. 8-) Ако пък се разтърсиш за Берл Лазар и неговите хвалби за съвместната работа на Путин с него, и какво прави за всички евреи като цяло, лошо ще ти стане... :oops:

Медведев( Мечкаров,или Мечкарски на бълг.) не мога да ти кажа какъв е,наистина :roll: Лично аз не виждам нищо странно,че Путин контактува с тях.Кой световен лидер не контактува с тези?

С тези думи току-що доказа, че Путин не е по-различен от Обама, Камерън и ко. :)

Да ,общо взето в това отношение се слива с останалите. Факт за съжаление.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2014 23:00

Абе, не се занимавайте с глупости.

По-интересно е, какво е казал Путин на срещата, за уточняване на икономическата зона в ЕАС.
А именно - "Без Украйна, ЕАС ще се случи много по-трудно".

Ей в това изречение се състои отговорът на въпроса, защо се случи цялата гадория в Украйна. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 окт 2014 23:05

THE G.A.M.E написа:Абе, не се занимавайте с глупости.

По-интересно е, какво е казал Путин на срещата, за уточняване на икономическата зона в ЕАС.

Ей в това изречение се състои отговорът на въпроса, защо се случи цялата гадория в Украйна. ;)

С половин Украйна малко по-лесно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2014 23:06

Аха, и Русия свали Боинга и направи държавен преврат, за да сложи хунтата начело да коли и беси в Донбас?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 окт 2014 23:07

От 01.01.15.ЕАС ще е факт с Украйна, или без нея.Но си прав ,че Украйна е в най,най,най-главната роля по една, или друга причина , Игра!
Последна промяна от FLANKER на 16 окт 2014 23:11, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 окт 2014 23:10

Проблем с газовите доставки ще има, Яйцето си го каза. Не знам дали няма да яде шамари и от двете страни. Ггггголлляммма и сссссттттуденннна ззззима ссе оооочерттттавввва в Ккккккиев и ооооколията.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 окт 2014 23:10

fcb_bg написа:

Да.В Източна Украйна си държат на изборите за отцепване ,които ще се състоят в началото на ноември.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 окт 2014 23:12

FLANKER написа:
fcb_bg написа:

Да.В Източна Украйна си държат на изборите за отцепване ,които ще се състоят в началото на ноември.

Ко да правят в тая Украйна, то там ще се избият един друг. Е, оня ден пред Радата некви нови лица с качулки и знаме се явили. До изборите, а и след тях, ще се пръкнат още няколко такива формирования, финансирани от някой олигарх.
Пълен леш стана там. Щом и войниците протестират, мамата си евала тя.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2014 23:19

sin4ec написа:Аха, и Русия свали Боинга и направи държавен преврат, за да сложи хунтата начело да коли и беси в Донбас?

Какъв Боинг, какви 5 лева.

Това са битовизми... Загинаха хората, ама такова е мисленето, и на Изток и на Запад.
Запада може и да инсценира ( протектоира ) ... Протестите срещу Янукович, но Русия подържаше ( поддъража ) ... Напрежението в Източна Украйна.

Хайде, смалете малко от пристрастията си.
Путин казва много неща, но вие май вземате на предвид само това, което оправдава Русия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 окт 2014 23:21

FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:Дипломате ,без да ми се обиждаш приятелю,но Путин е толкова евреин,колкото аз съм Меси.Казано е много пъти,бърка се една буквичка от майчината фамилия.Една малка разлика ,но фундаментална.

Сигурно и на братя Ротенберг им е сбъркано името, а те са едни от най-приближените на вожда. 8-) Медведев и той не е, нали? 8-)
http://www.segabg.com/article.php?id=123281 Ето нещо интересно от 2004. 8-) Ако пък се разтърсиш за Берл Лазар и неговите хвалби за съвместната работа на Путин с него, и какво прави за всички евреи като цяло, лошо ще ти стане... :oops:

Медведев( Мечкаров,или Мечкарски на бълг.) не мога да ти кажа какъв е,наистина :roll: Лично аз не виждам нищо странно,че Путин контактува с тях.Кой световен лидер не контактува с тези?

С тези думи току-що доказа, че Путин не е по-различен от Обама, Камерън и ко. :)

Да ,общо взето в това отношение се слива с останалите. Факт за съжаление.

Тогава откъде идва тази неистова любов към него от толкова наши съфорумници??? :shock: :shock: За мен това е също толкова глупаво, колкото и идолизирането на бат Бойко от прости селяндурски кратуни като него. :oops:

Върни се в “Архив”