Мислят да въведат бял картон във футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Мислят да въведат бял картон във футбола

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2014 21:39

bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
RedeviL написа:
MoNteSo написа:Значи от тук насетне, ако противников нападател се измъква сам срещу вратаря, защитникът може да го спре със суплекс без страх, че ще бъде изгонен :mrgreen:

Няма нужда от грубости, защото нищо чудно отново да получи ЧК спрямо едни други тълкувания за здравето на футболистите. Виж, обаче спокойно може да си го хване за фланелката и културно да си го повали на земята. По този начин, хем ще е запазил здравето на противника, хем ще си е спестил изгонване. :mrgreen:

А за да няма хващане за фланелката играчите ще излизат само по гащета.. дори може и само по бандаж, а останалото ще го правят гримьорите в клуба 8-) С един аерограф такива екипи ще имат футболистите... ум да ти зайде :mrgreen:

Чукчите писатели, не читатели :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Отмяна на инструкцията към съдиите при нарушение в наказателното поле, когато даден играч е последен в защита, да получава задължително червен картон. За сметка на това да бъде показван само жълт.

Дузпата е достатъчно тежко наказание, за да бъде съпроводено и с червен картон, което предрешава мача ;)

Чукчата си ти, защото аз отговорих на поста на колегата, ма кой да чете (не, че и аз не съм го правил :mrgreen: )

Идеите на Платини са обратно пропорционални на футболният му гений..всичките до една. Последният в защитата може и да не извърши нарушението в наказателното поле...тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 16 окт 2014 21:42

Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
RedeviL написа:
MoNteSo написа:Значи от тук насетне, ако противников нападател се измъква сам срещу вратаря, защитникът може да го спре със суплекс без страх, че ще бъде изгонен :mrgreen:

Няма нужда от грубости, защото нищо чудно отново да получи ЧК спрямо едни други тълкувания за здравето на футболистите. Виж, обаче спокойно може да си го хване за фланелката и културно да си го повали на земята. По този начин, хем ще е запазил здравето на противника, хем ще си е спестил изгонване. :mrgreen:

А за да няма хващане за фланелката играчите ще излизат само по гащета.. дори може и само по бандаж, а останалото ще го правят гримьорите в клуба 8-) С един аерограф такива екипи ще имат футболистите... ум да ти зайде :mrgreen:

Отмяна на инструкцията към съдиите при нарушение в наказателното поле, когато даден играч е последен в защита, да получава задължително червен картон. За сметка на това да бъде показван само жълт.

Дузпата е достатъчно тежко наказание, за да бъде съпроводено и с червен картон, което предрешава мача ;)

Чукчата си ти, защото аз отговорих на поста на колегата, ма кой да чете (не, че и аз не съм го правил :mrgreen: )

Идеите на Платини са обратно пропорционални на футболният му гений..всичките до една. Последният в защитата може и да не извърши нарушението в наказателното поле...тогава?

Фаул и червен картон. Логично :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2014 21:46

bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
RedeviL написа:

Фаул и червен картон. Логично :idea:

Обаче, ако е в наказателното поле-само жълт-къде е логиката? Нали затова е наказателно поле-нарушенията в него да се санкционират по-строго, когато са извършени от защитата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 16 окт 2014 21:47

aко нарушението е в наказателното в момента наказанието двойно - хем дузпа, хем червен картон. Ако се приеме предложението ще остане единично - само дузпата. Ако нарушението е извън назателното и човекът е последен в защита ест се дава просто пряк свободен, такива има по няколко в мач и за да си личи, че е спряна евентуална голова атака наказанието ще е червен картон. Единствено това предложение ми се струва разумно и приемливо. Останалите са откровена простотия...

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2014 21:51

Поне за мен ако е наказателното поле не би трябвало да е червен картон , ако е извън наказателно червеният картон си е нормално наказание.
Това за смените мисля , че раздвижи доста играта.Да видим какво ще измислят умните глави на ФИФА.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2014 21:54

kabaka написа:aко нарушението е в наказателното в момента наказанието двойно - хем дузпа, хем червен картон. Ако се приеме предложението ще остане единично - само дузпата. Ако нарушението е извън назателното и човекът е последен в защита ест се дава просто пряк свободен, такива има по няколко в мач и за да си личи, че е спряна евентуална голова атака наказанието ще е червен картон. Единствено това предложение ми се струва разумно и приемливо. Останалите са откровена простотия...

Не, не е двойно-дузпата е отборно наказание, а червеният картон е индивидуално. След като извън наказателното поле може да се даде червен картон то липсва логиката вътре в него да е само жълт. Точно в това поле трябва да е много червен картонът, защото определено се спира голова ситуация.
Дузпата, ако не знаеш, е пряк свободен наказателен удар, при който защитата няма право да строи стена и се изпълнява от точно определено в Правилата разстояние.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 окт 2014 21:54

За мен белият картон е глупост.
Допълнителни смени одобрявам да има, но само ако става дума за принудителни.
Отмяната на възрастовите ограничения за съдиите е добра идея, така или иначе всеки съдия минава всяка година физически тестове.
Отмяната на червения картон при нарушение срещу последния също е интересна идея. Според мен червени картони трябва да се показват единствено при 2 жълти, при груби нарушения, удар без топка и при някоя "божия ръка" на полеви играч, спираща попадение във вратата. Като цяло според мен картоните трябва да се дават основно при груба и неспортсменска игра с цел тя да се предотвратява, както и при някои ситуации в наказателното поле. Безсмислени са жълтите картони при събличане на фланелката при гол, при игра с ръка далеч от наказателното поле, дори да е умишлена, при изритване на топката или продължаване на атаката след съдийски сигнал и др. от сорта. Червеният картон за вратар уловил извън наказателното поле също е глупост. Преди време имаше и едно друго предложение не знам на кого за интересна промяна в правилника, а именно ако даден футболист фаулира грубо съперник и се налага лекарска помощ извън терена той също да излезе от игра, докато другият не се върне или бъде извършена смяна. Това вече е много разумно предложение.
Всъщност току що ми хрумна още една идея - ако вратар бави в последните минути вместо да получи жълт картон да се отсъди непряк свободен удар.

И в още едно направление трябва да се търсят задължително промени, а именно - въвеждане на видеоповторения с цел минимизиране на съдийските грешки, свързани със зачитане или отменяне на гол при наличие или не на засада, както и при отсъждането на дузпи.
Последна промяна от doktora25 на 16 окт 2014 21:59, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2014 21:56

iliyan написа:Поне за мен ако е наказателното поле не би трябвало да е червен картон , ако е извън наказателно червеният картон си е нормално наказание.
Това за смените мисля , че раздвижи доста играта.Да видим какво ще измислят умните глави на ФИФА.

Това прилича на.... ако ограбиш чейндж бюро в близост до банка трябва да те арестуват и съдят, но ако ограбиш банката тогава само трябва да ти направят забележка!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 окт 2014 21:57

Пълни глупости.

Върни се в “Футбол - България”