Истинските физико-климатични условия на Луната

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Истинските физико-климатични условия на Луната

Мнениеот galin56 » 16 окт 2014 20:02

Абе наистина тия пътувания до луната много се подлагат на съмнение. Аз пък се чудя защо почти 50 години по-късно вече, не изпратят пак екипаж до луната. Сега трябва да могат да го направят 1,5 пъти по-бързо и 5 пъти по-безопасно, поне, за екипажа. Ама уж не им се давали пари за космическа програма. Не знам. :roll:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 16 окт 2014 20:22

galin56 написа:Абе наистина тия пътувания до луната много се подлагат на съмнение. Аз пък се чудя защо почти 50 години по-късно вече, не изпратят пак екипаж до луната. Сега трябва да могат да го направят 1,5 пъти по-бързо и 5 пъти по-безопасно, поне, за екипажа. Ама уж не им се давали пари за космическа програма. Не знам. :roll:

Те може да си пращат, но да не е известно на обикновения човек, иначе както е по-бързо и по-безопасно, така е и по-скъпо. Иначе Станко отново избухна с коментар. А колкото до темата, чувствам че авторът е имал свободно време - и адски елементарно мислене. Как може човек да напише толкова глупости на едно място, дори не си заслужава да се чете този бълвоч.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 окт 2014 20:26

anihilator написа:Чай сега тя луната не беше ли холограма...

Тц, Перник и Люлин са холограми, създадени да каляват характера на преминаващите през тях.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2014 20:33

Според някои древни митове, някога Луната я е нямало на небето. Появяването ѝ се свързва с огромни катаклизми...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 окт 2014 20:42

Даа..беше забавно в темата.Изчетох всичко-имам нерви като корабно въже.Определено ръчно изкопания тунел в музея кърти всичко. :mrgreen: Пък Луната си е там..кво е що е?Ще разберем-скоро.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 окт 2014 20:52

sin4ec написа:Според някои древни митове, някога Луната я е нямало на небето. Появяването ѝ се свързва с огромни катаклизми...

Това са самите факти, има теории, че тя е изкуствен спътнил служещ за увеличаване на силата на сигналите пръскани към земята оъ Сатурн. А какви са тези сигнали, пишете в гугъл Saturn creepy noises и слушайте.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2014 20:54

Още нещо по темата за Луната. Да ме извинят тези съфорумци, които са чували за този случай. На останалите - приятно четене:
Има една доста любопитна случка, свързана с кацането на Нийл Армстронг на Луната. Освен знаменитата фраза: "Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството...", преди да се качи обратно в лунния модул Армстронг казва: “Good luck, Mr. Gorsky!” (Успех, г-н Горски!). След завръщането си на Земята, Армстронг не разкрива, какво е имал предвид и оставя специалистите в NASA да гадаят. Смятало се, че Армстронг се шегува с руснаците, но после се оказало, че в руската космическа програма няма космонавт на име Горски. На всички въпроси по темата Армстронг само се усмихвал. Много по-късно, през 1995 г. на пресконференция, на въпрос на журналист той обяснява случката, свързана с неговото детство:
Неговият роден дом в Уапъконета, Охайо бил в съседство с къщата на семейство Горски. Един ден малкият Нийл играел на топка със свои приятелчета, когато топката прехвърлила оградата и паднала в двора на съседите. Нийл прескочил оградата, взел топката, която била паднала под прозореца на къщата и без да иска чул, как господин Горски уговарял своята съпруга за нетрадиционен секс.
„Да имаш да вземаш” - била непреклонна възмутената госпожа Горски - „ще сложа това нещо в устата си, когато момчето на съседите стъпи на Луната!”
Дали това е истина, или Нийл Армстронг се е шегувал?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 окт 2014 20:57

galin56 написа:Абе наистина тия пътувания до луната много се подлагат на съмнение. Аз пък се чудя защо почти 50 години по-късно вече, не изпратят пак екипаж до луната. Сега трябва да могат да го направят 1,5 пъти по-бързо и 5 пъти по-безопасно, поне, за екипажа. Ама уж не им се давали пари за космическа програма. Не знам. :roll:

Не си ли гледал Трансформърс :o
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2014 20:57

Бре, тая за един минет ли се пазари толкоз, и то на мъжа си? Тц,тц,тц-тука не можеш им го извади от устата-пък в СШП не искат да го лапат. Баси сбърканяците!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2014 21:03

urkoto написа:
sin4ec написа:Според някои древни митове, някога Луната я е нямало на небето. Появяването ѝ се свързва с огромни катаклизми...

Това са самите факти, има теории, че тя е изкуствен спътнил служещ за увеличаване на силата на сигналите пръскани към земята оъ Сатурн. А какви са тези сигнали, пишете в гугъл Saturn creepy noises и слушайте.

Не знам дали са факти, но ми направи впечатление причинно-следствената връзка поява-катаклизми, а това говори за нещо реално. В същия източник перфектно е обяснен дългият ден на Иисус Навин-оказва се, че след Тунгуската катастрофа над огромни територии е било светло до 2 ч през нощта... Свързано е с праховите частици и отразяването на светлината. та ако по времето на Навин е имало подобно нещо, а такива податки има в Библията( споменава се град от небето), то нещата стават съвсем реални, без да се търси чудо...

Върни се в “Свободна зона”