Май тази е най-непопулярната в момента от този тип игри

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
EuroGorets написа:Това брой продадени копия ли са?![]()
По няколко евроцента?
iliyan написа:parazit написа:Така или иначе +100 000 евро в касата на клуба от Конами
Ти нормален ли си ?! Ако са 10 000 Кирето трябва да вдига банкет.Доколкото имам спомен те са определена сума на продадена игра.Като става въпрос за някакви евроцентове на бр.Въобще не си в час !
iliyan написа:Не съм чел , но този договор е стандартен и се отнася за всички отбори участващи в ШЛ.Само се замислете защо този тип договори въобще не ги анонсират отбори като Реал,Байерн,Барса и т.н.
Става въпрос за такива суми които те ги избиват с продажба на фанелки за денИнтересно ми е колко фанелки продават Лудогорец на месец
![]()
![]()
Кашчей написа:iliyan написа:Не съм чел , но този договор е стандартен и се отнася за всички отбори участващи в ШЛ.Само се замислете защо този тип договори въобще не ги анонсират отбори като Реал,Байерн,Барса и т.н.
Става въпрос за такива суми които те ги избиват с продажба на фанелки за денИнтересно ми е колко фанелки продават Лудогорец на месец
![]()
![]()
А колко продават ЦСКА?
Всъщност, ние гроздето го обрахме и не беше кисело, а при вас как е?
Бе ЦСКА кога ще влезе в ПЕС, колкото и да не искате това да се случва![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта