Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот ЕМИЛ » 03 дек 2009 14:35

Аз и ЦСКА-90 просто се бъзикахме и Картаго се намеси в нашата шега със сериозността си.Иначе Раегар не си прав.Ако съответният модератор не си е на "работа"всеки член може да съсипе съответната тема.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 дек 2009 15:11

И аз това казах де

Относно шарените букви-щом не може, какво правим с този потребител gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4621

П.С. това би трябвало да се чете Регар
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 дек 2009 15:12

ЕМИЛ написа:Хайде преброй ги.Колко са те и колко сме ние.И ще видиш умопомрачаващата разлика.

Е ти нали си ги броил вече със синия калкулатор, няма смисъл да си губя времето!..............

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 03 дек 2009 16:13

Коце, защо премести тема за Еврофутбол :?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 дек 2009 20:21

SkArY_9 написа:Коце, защо премести тема за Еврофутбол :?

Защото Еврофутбол е игра.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 дек 2009 00:33

Така, аз и преди намеквах и казвах (а и не само аз), какво мисля и разсъждавам за липсата на модераторска отговорност във форума. Какво имам предвид, Павката-Blue_Lion е супер свестен тип, който имам удоволствието да познавам и лично. Същият пое отговорност, към синия форум, който е супер напрегнат. За целта ЕМИЛ пое също ангажимента, да помага на досегашния мод rеаger и се справи добре. Павката не каза на никой и никога, за колко време ще отсъства, включително на колегите от раздела си (поправете ме ако греша). На всеки от нас се случва да е ангажиран, но тук вече става въпрос за месеци, без да има удедомяване за конкретен срок на липса (доколото знам). Какво мислите, добре ли е да му се свалят правата и да се търси друг мод, или да си остане засега, тъй като след един мач свършва есенния дял на първенството, а и Левски, няма да продължи в Европа. Сега въпросът е, дали да се търси друг (по мое мнение засега не)?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 дек 2009 00:41

Според мен нов модератор на форума Левски нетрябва.И още веднъж благодаря ,че се харесва моята работа.

А относно Блуто мисля ,че ако не се появи до края на годината трябва да му се спрат правата.

[offtopic]Синият форум е най-лесен за модериране.На мен поне ми е супер лесно ,интересно и приятно[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 дек 2009 00:49

А това ,че идвало зимния сезон и намалявало работата изобщо не е сериозно.През този период се играят контроли и има трансфери.И хората се интересуват от това.И се пускат теми за щяло и нещяло....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 дек 2009 01:38

Никога не казвай хоп преди да си скочил!........... Това за Емо. Относно забележката на Регар ( абе вземеш да ни обясниш най-накрая какво означава ника ти?!), мисля, че потребителя си е потребител, а модератора трябва да показва независимост! Знаем, че сте левскари, но така могат да възникнат недоразумения във вашия форум, дори и да имате право при наказание ще тръгнат брожения заради пристрастност! ( това е мое мнение ). Иначе съм абсолютно съгласен с Коцето, отдавна го говорим това нещо, наскоро пак се случи напрегната ситуация, на Регар кучето не акаше, Емо беше на работа, добре че Стенли беше на линия, та успокоихме нравите!...... Всички имаме ангажименти, но пък ми се струва, че няма какво да се оплакваме от "заплатите", така че на работа!...... Сериозно, всички си даваме времето, от любов към футбола и от това което сме постигнали вече! Който не може да се справя естественно ще е в тежест на колегите си, но поне от колегиалност може да им каже някоя дума, че не може да се справи, че няма време, или пък не иска! Няма значение мотива, но фактите са си факти! Ние решихме да вземем Емил, за да помогне в един от най-проблемните подфоруми, а не да замества някого! На практика се получи съвсем друго! Така че, хора които се появяват от дъжд на вятър и си мислят, че другите трябва да им носят отговорностите, сами трябва да си преценят! ................... За съжаление трябва да си припомня и наивната забележка на Дарина!..........

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 дек 2009 01:44

А имате ли предложения за модератори на раздел Левски или тепърва ще го мислите?

Върни се в “Модератори”