Даксон е вече попълнение на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Даксон е вече попълнение на Черноморец

Мнениеот veseo » 03 дек 2009 23:00

Captain Stottlemeyer написа:
San-Jose написа:Така се прави, взехте един от най-качествените играчи в българското първенство, ако продължава така Събев, нищо чудно на пролет и титлата да атакувате

Ха-ха-ха-а ! :) Е, San Jose, ти ми подобри настроението тази вечер, разсмя ме, приятелю :) Догодина титла, по-догодина - европейски шампион :twisted: Ха-ха-ха-а :mrgreen: А твоят любим "Черно море" - финалист! :mrgreen: Ей, момчета морски, замезвайте повечко :mrgreen: :mrgreen:

Смей се, ама ако БФС не беше синьо-червено, тая година за титлата щяха да се борят Литекс и Черноморец, а Левски и евротурнири нямаше да помиришете. Е, нищо че всъщност крайното класиране ще е 1. Левски, 2. ЦСКА, 3....., поне и догодина ще се посмеем на евроидиотизъм :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 дек 2009 23:21

veseo написа:
....., поне и догодина ще се посмеем на евроидиотизъм :)

Пак ли ? ;) А сега по темата...Даксон наистина е добър футболист.Трябва обаче да внимавате през летните месеци,не за друго,но му е много трудно пътуването от Бразилия към България... :lol: /майтап/.Иначе,честно казано,всички сме бесни заради тоя "трансфер"/без майтап/.Ханъмата бял ден да не види,мамицата и мръсна!!!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 04 дек 2009 00:57

Много е добро маймунчето ... за мен лично е най-добрият халф в България с подчертано офанзивни функции ... Ще ви е от голяма полза :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2009 09:55

Дано трансфера да си заслужава. Не познавам добре играта на Даксон, но щом пловдивчани от Локо го харесват значи си струва...Пък дай боже парите, които влязат в касата на Локото да помогнат за доброто на този тим и Галка малка да освободи присъствието си на Лаута след, като се пооблаже от Бразилчето.
ПС: За Локото е по-добре, че Черноморец ще купува момчето, защото Събев плаща. В ЦСКА - нъцки-искат само да вземат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”