Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Zaash
Контакти:

Re: Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Мнениеот Zaash » 15 окт 2014 16:25

iliyan написа:
Zaash написа:
iliyan написа:Zaash не оспорвам , че миналият сезон Владо се справяше от добре.Щом го сложиха в национала се издъни и от тогава е трагичен.
Спасяването на една дузпа не го прави супер вратар.И този сезон Владо е абсолютна дупка и това най-вече се вижда в национала.
Не е нужно да разбираш от вратарство за да видиш , че моментната му форма няма нищо общо с тази от преди 1г. и се вижда , че това не е епизодично.Колко искаш си го хвали ,но в момента заради него загубухме мача с хърватите и за малко да изпуснем победата над азерите.

Защо заради него да сме изгубили мача с Хърватите?

Защото има рефлекс на умрял котарак ! Сигурен съм , че дори момчето което подписа с Чарлтън щеше да я хване тази топка !
В момента Стоянов е тотална трагедия.

Е очевидно Роналдо не може да вкарва на умрели котараци... :lol:
А и когато е автогол много трудно може вратаря да се обвини, но само защото омразата към Лудогорец е огромна и защото Михайлов явно си има фенове се твърди на черното - бяло!
Последна промяна от Zaash на 15 окт 2014 16:36, променено общо 2 пъти.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 15 окт 2014 16:28

Serafim написа:Къде ги видяхте тия нашите вратари, бе хора?

Колегата над мен е направил интересен разбор, това е.

Гошо е пенсия вече, а и в тази си възраст просто "цъка" на седмица по едно мачле за Славия и до там.
Китанов мисля че е много далеч от това да бъде в мъжкия отбор, поне на този етап. Любенов също, той дори имаше само един мач за Левски.

Иначе Михайлов за мен не е слаб вратар. Е, очевидно е зле, когато трябва да играе едно на едно, обаче не мисля, че Стоянов е много по-добър вратар. (Хайде, сега всички ще ме подхванат).
Стоянов има някои много лоши качества, които са много лоша комбинация, като са налични наведнъж: лошо пласиране при далечни удари (топката почти винаги го хваща неподготвен и тупва пред него, а освен това избиванията му на такива удари са под всякаква критика); кофти игра при центрирания (мисля, че от това страдат повечето наши вратари, които обикновенно въобще не излизат да пресичат дълги топки и центрирания); изключително слаба игра с крака (немислимо е в днешния футбол вратаря ти да не може да подаде топката на повече от 15 метра. А Владо най-често я подава в тъч).
Гледал съм два мача на канадеца Милан (Ливърпуул и Славия) и човека е много по-активен и точен в отиграванията си, и редовно излизаше да пресича топки. Макар, че прекалено често излизаше да иска топката, а със Славия дори направи двоен не пряк.

Чворович кога пък е бил някакъв вратар, че и национал го направиха?

Пацо-Тигъра има добър рефлекс, играе добре с крака, но не се научи тая топка да я лови. Все пак е млад за вратар и има още да се усъвършенства.

Ако трябваше аз да избирам, бих заложил на Митрев. Има опит, показвал е класа. Съвсем отделен въпрос е обаче колко и какво тренира в клубния си отбор.

И не на последно място - що не Абди Абдиков. :mrgreen: Човека гореше в мачовете на Пирин, направо би набил Бодуров и Попов заради глупавите им грешки в защита. :mrgreen:

Е в крайна сметка си на моето мнение, а и аз само твърдя, че трябва да се дава шанс и на други, а не само на Михайлов!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 окт 2014 16:34

Zaash написа:
iliyan написа:
Zaash написа:
iliyan написа:Zaash не оспорвам , че миналият сезон Владо се справяше от добре.Щом го сложиха в национала се издъни и от тогава е трагичен.
Спасяването на една дузпа не го прави супер вратар.И този сезон Владо е абсолютна дупка и това най-вече се вижда в национала.
Не е нужно да разбираш от вратарство за да видиш , че моментната му форма няма нищо общо с тази от преди 1г. и се вижда , че това не е епизодично.Колко искаш си го хвали ,но в момента заради него загубухме мача с хърватите и за малко да изпуснем победата над азерите.

Защо заради него да сме изгубили мача с Хърватите?

Защото има рефлекс на умрял котарак ! Сигурен съм , че дори момчето което подписа с Чарлтън щеше да я хване тази топка !
В момента Стоянов е тотална трагедия.

Е очевидно Роналдо не може да вкарва на умрели котараци... :lol:
А и когато е автогол много трудно може вратаря да се обвини, но само защотоомразата към Лудогорец е огромна и защото Михайлов явно си има фенове се твърди на черното - бяло!

Вие пък с тая дузпа кариера му направихте на човека.

Тоя автогол не беше следствие на силен удар, а щото Владо не беше на мястото си. То ако някой я беше засякал тая топка, пак нямаше да я спаси и тогава какво? Щяхме да казваме: "еее, тая топка няма вадене"...

Владо е под всякаква критика в последно време, отделно го затруднява и това, че не играе с традиционните си партньори от клубния отбор, което оказва влияние.

А отговорността я носи Пената, щото за резерва вика вратар, който е играл един мач. А кой ни е третия, между другото? Чворович или Митрев?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 окт 2014 16:37

Serafim написа:А пък и в крайна сметка кво е виновен Николай Михайлов?

Човека е далеч от България, не седи във ВИП брадъри, ТВ предавания, не дава интервюта и пр. Викат го за националния - идва. Ако го пуснат - играе, колкото може.

Треньора има последната дума кого да пусне.

Не е виновно на тати момчето!За мене които и от двамата да беше играл(Михайлов и Стоянов)все една и съща злина.И двамата са по-добре от третия избор Чворович!Гнусни са изявленията на Перуцито!Бил голям врятяр,айде стига бе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 окт 2014 16:39

Перуци и аз не го знам що се обади въобще, при все, че не е най-популярната футболна личност в България.

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 15 окт 2014 17:29

Serafim написа:А отговорността я носи Пената, щото за резерва вика вратар, който е играл един мач. А кой ни е третия, между другото? Чворович или Митрев?

Чворович е трайно контузен, Пенев с чиста съвест можеше да пусне Митрев.
Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 15 окт 2014 19:53

Zaash има някой който казва на черно бяло , но явно не сме ние и няма никаква омраза.Колко и да не ти иска от края на миналото първенство Стоянов е изкл. слаб.
И от това най-много си пати националният отбор.Дузпа не се хваща с рефлекс , а с късмет.Уцели ъгъла хвана я и това не променя с нищо , че е зле в момента.
Вземи свали зелените очила и направи реална оценка на мачовете на Стоянов след като свърши участието на Лудогорец в ЛЕ и ще разбереш колко слаб.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2014 20:24

iliyan написа:
Zaash написа:Фактите:
Стоянов не пропуска важни мачове от години и само преди 10-на дни спаси дузпа на Роналдо, което си е постижение във футбола отвсякъде. Миналата година пък беше в топ отбора на УЕФА, което е доста сериозно признание отвън.
Да Михайлов е висок, но това далеч не гарантира, че е добър. Нещо повече, ако ти не си играл година и имаш едва един мач игрово време и то в неизвестен турски тим, не е нормално да те поставят титуляр в националния, когато конкурента ти има признание в Европа и играе редовно в шампионската лига, независимо дали си се представил силно или слабо в дадения мач.
Не е нормално, ама аз не разбирам от "вратарство".

Има и други факти.Колко мача е играл в национала толкова пъти е пускал баламски голове !
Въобще не му пука на кого е хванал дузпа и в кой отбор е бил.Като го сложат в национала е абсолютен головодник.
Владо Стоянов се доказа на практика , че няма място в национала след като провали 3 мача.

Виж сега,по принцип за един вратар е много важно ,за да е добър и да играе с по-голяма сигурност и самочувствие е да има и добра защита пред себе си,а я сравни отбраните на Л-ц и тази на националният ;) ...коя е по-добра ;), а и по- принцип Владо Стоянов е по-добър от Малката Перука,особено пък сега, игровата му практика е на много по-високо ниво :idea: ,така че според мене въпросът кой да играе измежду двамата в този мач,въобще не би трябвало да стои на дневен ред!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

iliyan

Мнениеот iliyan » 15 окт 2014 20:39

Red joker написа:
iliyan написа:
Стоянов не пропуска важни мачове от години и само преди 10-на дни спаси дузпа на Роналдо, което си е постижение във футбола отвсякъде. Миналата година пък беше в топ отбора на УЕФА, което е доста сериозно признание отвън.
Да Михайлов е висок, но това далеч не гарантира, че е добър. Нещо повече, ако ти не си играл година и имаш едва един мач игрово време и то в неизвестен турски тим, не е нормално да те поставят титуляр в националния, когато конкурента ти има признание в Европа и играе редовно в шампионската лига, независимо дали си се представил силно или слабо в дадения мач.

Има и други факти.Колко мача е играл в национала толкова пъти е пускал баламски голове !
Въобще не му пука на кого е хванал дузпа и в кой отбор е бил.Като го сложат в национала е абсолютен головодник.
Владо Стоянов се доказа на практика , че няма място в национала след като провали 3 мача.

Виж сега,по принцип за един вратар е много важно ,за да е добър и да играе с по-голяма сигурност и самочувствие е да има и добра защита пред себе си,а я сравни отбраните на Л-ц и тази на националният ;) ...коя е по-добра ;), а и по- принцип Владо Стоянов е по-добър от Малката Перука,особено пък сега, игровата му практика е на много по-високо ниво :idea: ,така че според мене въпросът кой да играе измежду двамата в този мач,въобще не би трябвало да стои на дневен ред!

Това което си написал е вярно , но да има но в последните му мачове с национала са трагични.Голове които би трябвало да спаси ако е във форма.Явно не е във форма и тогава каква полза от него а ?!
Просто Пенев по-търси някой който да го смени и май в този момент това можеше да направи само Ники Михайлов.И ако наистина беше толкова добър колкото някои казват едва ли ЦСКА преди 10г го биха пуснали така ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2014 20:58

iliyan написа:
Red joker написа:
iliyan написа:

Това което си написал е вярно , но да има но в последните му мачове с национала са трагични.Голове които би трябвало да спаси ако е във форма.Явно не е във форма и тогава каква полза от него а ?!
Просто Пенев по-търси някой който да го смени и май в този момент това можеше да направи само Ники Михайлов.И ако наистина беше толкова добър колкото някои казват едва ли ЦСКА преди 10г го биха пуснали така ;)

Аз не казвам,че Вл.Стоянов е супер вратар,но е по-добър от Перуката,а можеше Любо да пусне и Митрев,който в момента е в много добра форма!Относно това дали са пуснали Стоянов от ЦСКА преди 10г.,не си прав,защото по-скоро го изпуснаха заедно със Старокин и не си спомням още кой ,мисля,че беше Г.Божилов от Ч.море ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Национален отбор”