Любо Пенев - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Любо Пенев - Фен тема
Много ме е яд ,че Любо се хвана на хорото на перуката,Л.Танев,Лечков,Костадинов и сие
Доста ми падна в очите,но той сам си е виновен,подрони си доста авторитета ставайки треньор на тази сбирщина от слаби играчи и особено налагайки в отбора откровени некадърници като Гаджев( дори повечето левскари го ненавиждат) и вратарчето на тате,както и на повечето ловешки „звезди“,слугувайки на мениджърски,роднински и „приятелски “ интереси
Обаче кой каквато супа си надроби,такава ще я сърба и сега ще опере пешкира, а неговите „приятелчета“ ще останат пак на повърхността-каквото е това е

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
Емигрант 45
Поведението на Л.Пенев
Много ми е интересено,че никой не коментира просташкото поведение на треньора на националния отбор на България-Л.Пенев по време на изпълнението на националния химн на България.Аз гледах чрез Интернет и камерите многократно показаха неспиращият да дъвче Пенев(коментарите ще ги спестя) .Такова неуважение към химна ни, до сега не съм виждал.Пенев е лице на България и с държанието си създава лош имидж на страната ни.До сега беше "супата",а вече е "дъвката".
Спомнете си как треньотите на Норвегия се бяха пригърнали и пееха химна .Снощи по същия начин реагира треньорският на Германия.Така се възпитава във патриотизъм и се показва уважение към Родината.
Спомнете си как треньотите на Норвегия се бяха пригърнали и пееха химна .Снощи по същия начин реагира треньорският на Германия.Така се възпитава във патриотизъм и се показва уважение към Родината.
Re: Поведението на Л.Пенев
Тук никой не коментира изказването на един руски политик, че България трябвало да лази в краката на неговата държава. Ти искаш да ти коментират как някакъв преживял като кон по време на химна. На кой му пука?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Балкански Орел
- Контакти:
Л.Пенев прикючи курса, очаквах повече от него.
[center]Levski & Lazio[/center]
Сложи се на Перуката, да се маха и той!!!
Много ме кефи какви гримаси прави на пресконференцията, има едно много силно движение с главата

Леевски, оле
- Андре-Пиер Жиняк 96
А вие ставате ли от дивана когато започне химна по тв-то??? 
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Емигрант 45 написа:Много ми е интересено,че никой не коментира просташкото поведение на треньора на националния отбор на България-Л.Пенев по време на изпълнението на националния химн на България.Аз гледах чрез Интернет и камерите многократно показаха неспиращият да дъвче Пенев(коментарите ще ги спестя) .Такова неуважение към химна ни, до сега не съм виждал.Пенев е лице на България и с държанието си създава лош имидж на страната ни.До сега беше "супата",а вече е "дъвката".
Е па ти нали го коментираш, това е достатъчно. С теб, с лорда Минчев и корифеят по етикет Денди, може ли да се мери човек. Предполагам, че докато е текло изпълнението на химна, ти си стоял прав пред компютъра в стойка мирно и ръка на сърцето и си припявал с цяло гърло за ужас на съседките бабки. Така се прави, браво, родолюбецо емигрант!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Емигрант 45 написа:Много ми е интересено,че никой не коментира просташкото поведение на треньора на националния отбор на България-Л.Пенев по време на изпълнението на националния химн на България.Аз гледах чрез Интернет и камерите многократно показаха неспиращият да дъвче Пенев(коментарите ще ги спестя) .Такова неуважение към химна ни, до сега не съм виждал.Пенев е лице на България и с държанието си създава лош имидж на страната ни.До сега беше "супата",а вече е "дъвката".
И сложил анцуга като някакъв пълен гащник, да ти представлява родината. Единственият национален селекционер по анцуг, за клубен отбор разбирам, но това е национален отбор, представляваш България по целия свят. Това само показва отношението му, не че е важно в случея, тъй като с това управление на БФС, който и да е треньор пак ще го командват и ще му редят състава!
-
Serafim
- Контакти:
Пената наистина няма никакъв етикет. Поне един спортен костюм можеше да облича, ама как да е.
Много "нахакано" поведение има при пресконфернции също. Имам чувството, че не дава отговори, а направо се кара и размахва пръст.
Но това не е водещо, не би имало значение, ако постигаше резултати, но уви.
Е, тъпо е това с дъвката, да, ама то си е въпрос на етика и възпитание.
И Вили ходеше по чехли (за няколко стотин лева). :D
Много "нахакано" поведение има при пресконфернции също. Имам чувството, че не дава отговори, а направо се кара и размахва пръст.
Но това не е водещо, не би имало значение, ако постигаше резултати, но уви.
Е, тъпо е това с дъвката, да, ама то си е въпрос на етика и възпитание.
И Вили ходеше по чехли (за няколко стотин лева). :D