Красимир Балъков поема националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Красимир Балъков поема националния?

Мнениеот CSKA69 » 15 окт 2014 11:02

boabbb написа:Изображение

:lol: :lol: :lol:

Темата е изчерпана! :lol:

CSKA69 написа:Между другото, ако Пенев все пак си подаде оставката (нещо, което не очаквам да се случи) няма въобще да се учудя, отново герой от САЩ 94 да ни стане селекционер (не съм вярвал, че ще намразя толкова хората, донесли може би най-голямата радост на България в последните 25 години :| ) След Христо Стоичков и Любо Пенев, май е ред на.. Красимир Балъков.. Не ми се мисли с него пък какво мазало ще е :shock:

Ако наистина взема да позная, признавам, че като първи споменал за тази вероятност, ще си поема политическата отговорност и няма да пиша във форума до края на годината :idea: :shock:
Изображение

Изображение

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 15 окт 2014 11:14

Що направо не смени Льов. Германците да не се представят по-добре ???

pavarotti
Контакти:

Мнениеот pavarotti » 15 окт 2014 11:16

Сега Кирил Д. се е обединил с Венци С. под идеята Любо П. да бъде изгонен. И техният фаворит за треньор е..... Едуард Е. Идва ми в повече вече... :roll: :?: :!:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 окт 2014 11:19

pavarotti написа:Сега Кирил Д. се е обединил с Венци С. под идеята Любо П. да бъде изгонен. И техният фаворит за треньор е..... Едуард Е. Идва ми в повече вече... :roll: :?: :!:

Всъщност дали цялата завера не е с цел Пенев да поеме Лудогорец, след като очевидно Дерменджиев не се справя и до Нова година би трябвало да е пътник, просто се изчaква да се минат мачовете от Шампионската лига :?:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 окт 2014 11:23

50:50 съм за смяната на Любо, но да дойде Балъков е просто абсурд. От вариантите, които обсъждате Стойчо Стоев най ми допада. Или пък някой опитен чужденец, постигнал успехи. Ако ще се сменя Пенев точно сега преди мача с Малта е момента, да се изиграят и 1-2 контроли и в тези мачове да се гради нов гръбнак на отбора. Но смяна с Балъков - твърдо НЕ!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

pavarotti
Контакти:

Мнениеот pavarotti » 15 окт 2014 11:23

CSKA69 написа:
pavarotti написа:Сега Кирил Д. се е обединил с Венци С. под идеята Любо П. да бъде изгонен. И техният фаворит за треньор е..... Едуард Е. Идва ми в повече вече... :roll: :?: :!:

Всъщност дали цялата завера не е с цел Пенев да поеме Лудогорец, след като очевидно Дерменджиев не се справя и до Нова година би трябвало да е пътник, просто се изчaква да се минат мачовете от Шампионската лига :?:

Едва ли. Кирил Д. очевидно не понася Любо П. , нито методите му на работа като треньор. Особено поради факта, че футболистите на Л-ц се връщат от нац. лагер "смачкани и уморени", а Владо Ст. беше резерва на Ники М. последния мач. Все пак националната кауза е много по-важна от някакъв национален отбор... :)

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 окт 2014 11:24

bobo_13 написа:Ако не друго ще имаме елегантен треньор, а не селянин с анцунг и дъвка.

И пет костюма да сложи селската пръчка , си е селска пръчка.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 окт 2014 11:28

Хотнишкия Льов беше отличен футболист , но много слаб треньор , а като човек направо е ОТВРАТ.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 окт 2014 11:34

pavarotti написа:
CSKA69 написа:

Едва ли. Кирил Д. очевидно не понася Любо П. , нито методите му на работа като треньор. Особено поради факта, че футболистите на Л-ц се връщат от нац. лагер "смачкани и уморени", а Владо Ст. беше резерва на Ники М. последния мач. Все пак националната кауза е много по-важна от някакъв национален отбор... :)

Възможно е да си прав, но Ераносян е малко вероятна кандидатура. Най-вече не заради треньорските му умения, а заради черното петно в биографията му - наказанието от ФИФА за даване на допинг на играчи в Кипър ;) От друга страна, от тази гледна точка е малко вероятно Домусчиев да подкрепи Стоев за национален селекционер, заради очевидно влошените им отношения. И накрая остава Балъков :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 окт 2014 11:40

А Вили Вуцов? Къде го забравихте. Баща му беше треньор на националния, той защо да не е? :)

Върни се в “Национален отбор”