Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България трябва да пълзи в краката на руснаците?!?!?!
Руснаците са бавноразвиваща се нация!Не случайно Великата Октомврийска революция избухва ноември 7ми!

I'M BLIND!IMPRESS ME!
джони написа:става въпрос за плевналиев не за България
Айде бе... точно си става въпрос за всички! Отивай да пълзиш
 Аз на жалки империалистчета глава не прекланям!
 Аз на жалки империалистчета глава не прекланям!88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Явно Президента и Шаламанов им бръкнаха доста надълбоко,щом от цяла седмица пискат.
И аз съм на мнение че българският народ винаги ще е признателен към руските войници оставили живота си тук.
Но не е редно да ги смесваме с кремълските л@няри.

И аз съм на мнение че българският народ винаги ще е признателен към руските войници оставили живота си тук.
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Der Führer
- Контакти:
ivan56 написа:Явно Президента и Шаламанов им бръкнаха доста надълбоко,щом от цяла седмица пискат.
Викаш , друго си е да се гъзим на онези които сринаха София и убиваха български жени и деца ... че и паметници им вдигаме . Про Европейско е някак

вие СТЕ СРАМ  ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
						и ВИЕ СЪЩО ...
Левски го е казал още на времето :Който ни освободи , той ще ни пороби !

Der Führer написа:ivan56 написа:Явно Президента и Шаламанов им бръкнаха доста надълбоко,щом от цяла седмица пискат.
Викаш , друго си е да се гъзим на онези които сринаха София и убиваха български жени и деца ... че и паметници им вдигаме . Про Европейско е някак
Нищо не викам,изразявам мнение,а дали ти харесва това е друга тема

Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Иване,Иване,да те обработва кой те хване!

Последна промяна от orlando7 на 14 окт 2014 13:35, променено общо 1 път.

Задължително  Руснаците като изключително толерантен народ ни дават последен шанс и трябва да се възползуваме от него на всяка цена
 Руснаците като изключително толерантен народ ни дават последен шанс и трябва да се възползуваме от него на всяка цена  На момента трябва да излезем от ЕС и НАТО и да се влеем в редиците на ЕАС и РФ
 На момента трябва да излезем от ЕС и НАТО и да се влеем в редиците на ЕАС и РФ  Изпуснем ли и този шанс, след това ще бъде твърде късно и невъзможно за нас
 Изпуснем ли и този шанс, след това ще бъде твърде късно и невъзможно за нас 

Руснаците като изключително толерантен народ ни дават последен шанс и трябва да се възползуваме от него на всяка цена
 Руснаците като изключително толерантен народ ни дават последен шанс и трябва да се възползуваме от него на всяка цена  На момента трябва да излезем от ЕС и НАТО и да се влеем в редиците на ЕАС и РФ
 На момента трябва да излезем от ЕС и НАТО и да се влеем в редиците на ЕАС и РФ  Изпуснем ли и този шанс, след това ще бъде твърде късно и невъзможно за нас
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ivan56 написа:Явно Президента и Шаламанов им бръкнаха доста надълбоко,щом от цяла седмица пискат.
Ако и ти си шушумига като президента,халал да ти е!
CTAHKO написа:ЗадължителноРуснаците като изключително толерантен народ ни дават последен шанс и трябва да се възползуваме от него на всяка цена
На момента трябва да излезем от ЕС и НАТО и да се влеем в редиците на ЕАС и РФ
Шанс да се влеем в РФ... предателите винаги търсите начин да унищожите България! Дали ще сме 16-та република или част от РФ...

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник