Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Re: Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...

Мнениеот Аврамов » 14 окт 2014 11:56

Защо другарите модератори махнаха темата за смяната на чичовото, дето дъвче дъвка на националния ни химн?

Турко-комунистическа му работа, в унисон с комунистите от ГЕРБ!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 14 окт 2014 12:00

С треньор като Любо Дъвката и футболисти като Светльо Плюнката - толкова .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 окт 2014 12:03

Alexx написа:
FLANKER написа:Може да ни се струва нормално да паднем от Норвегия на хокей , но на футболният терен не мога да го възприема.Някои казват, че имаме един тиквен медал от Световно първенство! Я ми кажете колко са държавите, които имат медал, пък бил той и " тиквен"? Колко са държавите, които на клубно ниво са били няколко пъти на"косъм" от финал в ЕКТ?Този мач за мен е едно голямо разочарование.Перуката трябва да се замисли над много неща!

Има не малко държави от нашата черга които са били на косъм да са на финал в ШЛ/КЕШ. Да не говорим,че има такива които са били на финал - Югославия, Шотландия, Гърция, Швеция и Белгия са имали отбори на финал в КЕШ/ШЛ.

Колкото до националните отбори, доколкото знам Полша имат три 4ти места, Чехословакия и Дания титли от Европейско първенство, Швеция второ място на СП и т.н...

Именно, Алекс.Всички изброени страни развиват футбола си, докато ние продължаваме да дълбаем .А трябва да сме поне на нивото на изброените държави.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2014 12:06

bobo_13 написа:Пенев трябва да си ходи. Не е никакъв треньор, а и няма сериозни постижения като такъв. Не знам кой е бил оптимист за класиране на европейско първенство, но само заради 2 мача с/у Италия не могат да се вадят заключения, а и в тези мачове Италия си беше на 90% класирала и игра тактически с/у нас и с 3 удара към нашата врата взе 4 точки. Миналият цикъл в най-важните последни мачове Любо се изложи като кифладжия с тактиката. Сега е същото. Я ми кажете преди години Ото Рехагел с какви мега звезди направи Гърция европейски шампиони? Или с какви футболисти сега Исландия бие наред?
Проблемът е, че родното ни първенство е много слабо. Да не говорим, че децата се тренерита по някаква методика още от комунизма. Ние нямаме национален или изобщо български футболист способен 90 минути да пресира и да бяга по целия терен. А за точни, далечни удари дори и не си помисляме. Не може на 18-19 годишни пиклювци да им се дават по 10 бона заплата и да се чакат да се развият. Снощи пуснаха 15-годишно лапе, което с 3-4 отигравания показа как се играе. С едно докосване, със скорост. А ние докато я спрем, докато се завъртим около нея 2 пъти и веднага я връщаме към защитниците. Норвегия се прибира в своята половина, ние разиграваме с Бодуров и Апата, защото не знаме какво да правим, как да атакуваме.
Много слаби играчи, много слаб треньор.
А дъвченето на дъвка на националния химн.....без коментар. Показва образование, култура и уважение към страната в която си се родил и ти е дала старт в живота.

+1 :) Напълно съм съгласен, особено с последния пасаж. Лично на мен особено силно впечатление ми прави, когато виждам състезатели и треньори от други страни, които слушат химна на своята страна с ръка върху сърцето си.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 окт 2014 12:07

Не е нормално да приемаме вече всяка загуба на националите за нормална .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2014 12:12

ЕМИЛ написа:Не е нормално да приемаме вече всяка загуба на националите за нормална .

Но след някоя и друга година, когато вече ще си мерим пишките с Андора, Гибралтар и Фарьорските острови, ще стане... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
super falkao
Контакти:

Мнениеот super falkao » 14 окт 2014 12:21

За съжаление май като гледам развитието на футбола ни нищо чудно и това да стане...но то вече се случва Зимбру Мура второ девизьонни отбори и още други гиганти ни убиват рано-рано през лятото!Срамота е...но си го приемаме вече като нормално!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 окт 2014 12:24

-1914- написа:
black sea написа:
Yoda_ написа:Не разбирам защо се подценява отбора на Норвегия, за сметка на нашия ?! В момента норвежците са една класа над нашия нац. отбор.
И както говоря от 5-6 години : В близките 20 години не очаквайте нац. ни отбор по футбол да се класира на голямо първенство. Е, освен ако Платини и старците от ФИФА и УЕФА не решат на ЕП да играят 64 отбора, а на СП - 128... :lol:

То май само Любо Пенев разбра, че сме играли по-добре от предишния мач, и че "оставаме в играта"... Ми кво друго да каже, при тоя медиен комфорт, който му осигуряват продажните журналя.
Отиграването на "синчето на тати" от грешка се превърна в добро, но безназеждно, некъв рикошет стана греда в наша полза, все ей такива работи, все едно като не наричаме нещата с истинските им имена, един ден те ще се променят...

Колкото и безкрайно слаб треньор да е Любо, той не е виновен, просто толкова си можем, играчите ни са слаби, това е !

И после някои хора твърдят, че българското първенство се гледало повече от английското, например, т.е. е по-добро и по-интересно...Докато не станем по-обективни, т.е. да слезем на земята, оправия няма...

Абе не се излагай бе, първенството ни за държава с 7М жители си е супер, ти какво искаш, да имаме звезди ли?
Виж, че само ние и Румънците понякога правим някакъв пробив в клубните турнири, къде са Белград, Загреб и другите?
Като се класират веднъж на 5г. яко бой ядат.

Кое му е супер на нашето първенство!? Кажи ми един качествен футболист, който сме произвели! Разберете най-накрая, че класата в Лудогорец се дължи изцяло на чужденците! Без Кейсара, Моци, Марселиньо, Абало, Безяк, Вандерсон и т.н. нивото им пада драстично много. Виж, че юношеската им формация в ШЛ ги газят като джуджета... Точно това си говорехме вчера с един привърженик на Лудогорец! Най-добрите ни юноши изостават тотално във физическата и тактическата си подготовка от своите чуждестранни връстници. Честно казано, не знам по кои критерии стигна до извода, че българското първенство е "супер"!? Несериозно е да се мисли, че една победа над Стяуа прави българското първенство по-класно. Това, че в момента двата отбора са сравнително равностойни (може би Лудогорец е с леко предимство) не бива да ви заблуждава! В двубоите за ШЛ по между им имаше една много важна разлика - класата в Стяуа я правеха главно румънските футболисти като Сънмартеан, докато при Лудогорец е точно обратното. Това е много съществен признак, който отличава най-добрият румънски отбор от най-добрия български! И Домусчиев много добре знае, че българите са най-слабото звено в отбора и неслучайно отделя такова голямо внимание на ДЮШ в Разград... А за гръцкото и особено турското първенство не вжидам много смисъл да говорим - светлинни години зад тях сме. Може би, единствено сръбското първенство е горе-долу от нашата черга, но за сметка на това и тяхната методика на обучение в школите е значително по-добра и определено футболистите им се котират много по-добре в Европа.
Последна промяна от RedeviL на 14 окт 2014 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 14 окт 2014 12:34

Любо супата и Боко тиквата са двойници по отношение на ниския си интелект и простотията.
Единият дъвчи дъвка по време на националния ни химн и праща хората да "духат супата", а другият нарича народа "негоден човешки материал" и го праща да сади компири.

Жалка и тъжна картинка, но народът сам си е виновен за всичко!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 14 окт 2014 12:35

Аврамов написа:Любо супата и Боко тиквата са двойници по отношение на ниския си интелект и простотията.
Единият дъвчи дъвка по време на националния ни химн и праща хората да "духат супата", а другият нарича народа "негоден човешки материал" и го праща да сади компири.

Жалка и тъжна картинка, но народът сам си е виновен за всичко!

+1
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Футбол - България”