Любо Пенев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде сменен Любо Пенев още сега? За или против?

Мнениеот mannoli » 14 окт 2014 11:00

Голямото ЗЛО се намира в бфс-то!
Тая пасмина от бездарници трябва да се изрине един път-ЗАВИНАГИ!
Чичовото и Перукан са като скачени съдове и резултата е налице!

Потребителски аватар
ravanelli
Контакти:

Мнениеот ravanelli » 14 окт 2014 11:13

Не. Първо трябва да се смени ръководството на Българския футболен съюз. С тези хора, който и треньор да се сложи, все мениджърските интереси ще определят титулярния състав.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 окт 2014 11:14

От 10 години повтарям едно и също и няма да спра! Проблема не е в треньорите или играчите ни! ПРОБЛЕМА Е В ДЪРЖАВАТА, КОЯТО НЕ ОСИГУРЯВА НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА СПОРТА! Мен ако питате е цяло ЧУДО, че изобщо сме все още на спортната карта по един или друг начин! АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА, до няколко години ние няма да имаме дори вътрешно първенство и ако ще Жозе Моуриньо да е треньор на националния ни отбор ще губим мачовете си и с такива като АНДОРА, МАЛТА и ЛЮКСЕМБУРГ!!!

Т.е. НЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ СМЯНА НА ТРЕНьОРА... ВИНАТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА СПОРТА НИ (не само на футбола) Е В ДЪРЖАВАТА! Ако тя не ОБЪРНЕ сериозно внимание на УСЛОВИЯТА В КОИТО СЕ РАЗВИВА ТОЙ, скоро дори като "АНОНИМНИ" няма да определят футболистите ни в другите държави... даже НЯМА И ДА ГИ ОТРАЗЯВАТ!
Изображение

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 14 окт 2014 11:19

Един стадион перуката тъпа не може да направи, а селски ПРЕСТЪПНИЦИ като Лечков все още са в БФС...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 14 окт 2014 11:21

Трябва да бъде сменен Боби и целият Изпълком.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2014 11:21

Не, не трябва! Пенев успява да извлече максимума от тези футболисти, те просто толкова си могат. Едва ли ще се намери някой, който да се представи по-добре на този етап.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 14 окт 2014 11:23

Не ми пука вече кого ще сменят. Нито играчи нито тренъор уважават привържениците на тоя отбор, вчера такива дебилизми се изсипаха след този мач, че вече не искам да ги виждам и чувам тея, тренъори, играчи, не заслужават да носят цветовете и екипите на България.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 14 окт 2014 11:25

Не. За първи път треньор е човек с характер за разлика от предходните мекотели. Плюс това е първия, който се ръководи от форма, а не от имена и залага на играчи от вътрешното първенство.
Изображение

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 14 окт 2014 11:32

Ясно е, че държавата е абдикирала от всичките си задължения и не помага за развитието на българския спорт, но за това е виновен целокупния български народ.
Що се касае до Любо Пенев, то лично аз още след загубата от Чехия писах, че не става за национален селекционер, но тогава болшинството го подкрепяше и викаше, че "нямало" кой друг. Ами то дори интелектуалното ниво на Любо е твърде ниско.
Считам, че най подходящ за поста е един измежду двамата опитни и интелигентни специалисти - Пламен Марков или Стойчо Стоев, който още от мача с Малта трябва да започне да изгражда един боеспособен отбор с истински облик.
Изчерпали се футболисти, като братята Миневи, Бодуров, Дяков, Гаджев, Гъргоров, Г. Илиев и др. подобни нямат повече място в националния отбор, както и играещите в долните дивизии, а трябва да се даде път на младите и на играещите редовно в клубовете си. Имаме достатъчно млади и талантливи футболисти (Славчев, Неделев, Чочев, Вутов, Едисон Йорданов и др.) и можем да постигнем много за в бъдеще.

Горе главите, всички да се захванем здраво за работа в името на България!

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 14 окт 2014 11:34

Sith написа:Не ми пука вече кого ще сменят. Нито играчи нито тренъор уважават привържениците на тоя отбор, вчера такива дебилизми се изсипаха след този мач, че вече не искам да ги виждам и чувам тея, тренъори, играчи, не заслужават да носят цветовете и екипите на България.

Имаш право донякъде, мисля, че трябваше да поднесат извинения на българския народ за липсата на желание да играят за България, но не чухме такива, а само оправдания!

Върни се в “Национален отбор”