Да попитам какво направиха Миланов, Манолев и Ивелин Попов, уж звездите на отбора...за 180 минути в двата мача не видях нищо футболно, нито едно нещо от тях, все едно се бяха изпарили

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
paro24 написа:Поне малко да бяхме показали играта с Хърватия щяхме да бием 3:0. Пенев е напълно неадекватен, още като пое клубен отбор трябваше да напусне.
Хората пускат 15 годишни надежди, а ние пускаме 33 годишни играчи, за да им наложим след това вина и да ги обвиним за загубата.
Вината и в двата мача е на слабата ни халфова линия никакво подсигуряване, а за два мача нито едно голово положение, поне 1 заучено положение да имаше.
CSKA69 написа:Любослав ПЕНЕВ за съжаление носи само фамилията, но не и уменията на чичо си.. Навсякъде, където е работил като треньор схемата е следната - силно начало, налагане на колективен стил на игра и млади играчи, борбеност, дух и спазване на тактическата дисциплина. Не можем да определим футболът му нито като нападателен, нито като прекалено защитен. След известен период обаче започва да се забелязва застой в развитието на отбора, който устойчиво преминава в спад и разочароващ край - и в ЦСКА, и в Литекс и сега в националният отбор. Според мен Пенев е пътник още в момента, когато започна да търси ''врага с партиен билет'' сред футбoлистите си, които защитаваше усърдно в миналите квалификации с постоянните си приказки за ''лошите съдии''
siniq_fen написа:ТОВА Е НАЙ-СЛАБОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, ОТКАКТО АЗ ГО ГЛЕДАМ, ТОЕСТ ОТ 2002 ГОДИНА! АБСОЛЮТНО СЕРИОЗНО ГО КАЗВАМ, ДОРИ ПРИ 1:4 ОТ КИПЪР ИГРАТА БЕШЕ ПО-ДОБРА И САМО ИНДИВИДУАЛНИТЕ ГРЕШКИ И ДВЕТЕ ГРЕДИ + МНОЖЕСТВОТО НИ ПРОПУСКИ ДОВЕДОХА ДО ОНЗИ РЕЗИЛ, НО ДНЕС ВСИЧКО ТОВА МИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ!
Agnostic front 1912 написа:По едно време се виждаше малка светлина в тунела,но с тези два мача националният отбор заприлича на познатата сбирщина!С перуката толкова!
snakebite написа:абе оставете Апостол, Бодура , Перукан..те толкова си могат..
Да попитам какво направиха Миланов, Манолев и Ивелин Попов, уж звездите на отбора...за 180 минути в двата мача не видях нищо футболно, нито едно нещо от тях, все едно се бяха изпарили
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта