Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2014 21:19

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Тука говорите за некви домашарски вкусотийки на ниски цени и направо ми се ще да врътнем некъв бизнес с вас :roll: :lol:

Значи, пушен кашкавал продават ЕлБи в магазинчетата си, 10.50 му е цената на кг-казва се "Калина". Убийствено мезе за всичко. Колкото до манатарката-ами трябва да имаш човек, дет се мота по ония райони, инак-йок! А за салатата-ами те са лесни продукти, ама трябва да имаш някой до тебе да ти ходи по гъза и да ти ги направи... :) Без жена заникъде, брат, това е положението!

Верно е ,верно е. ;)
При тебе градска ли е жената или е от село.Мене ми е мечта си хвана някое скромно и хубаво селско моме.Това са ми единствените критерии,ама то надали не е мечта на всеки ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 окт 2014 21:27

Градски сме и двамата, но си падаме по домашното и традициите-научихме се да си правим нещата сами, питахме за рецепти, събирахме рецепти-за лютеница, луканка, кьопоолу, кисело зеле, туршии, сладка, мезета-за всичко. И да ти кажа-нагодихме си ги по наш вкус, а след няколко години вече в приготвянето сме смазана машина като Вермахта :) -всичко е отработено и рутина. Но имаме и условия-на вилата са казани, печки, съдове, всичко...
Много се отплеснах, наздраве за победата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2014 21:30

Синьо сърце написа:Градски сме и двамата, но си падаме по домашното и традициите-научихме се да си правим нещата сами, питахме за рецепти, събирахме рецепти-за лютеница, луканка, кьопоолу, кисело зеле, туршии, сладка, мезета-за всичко. И да ти кажа-нагодихме си ги по наш вкус, а след няколко години вече в приготвянето сме смазана машина като Вермахта :) -всичко е отработено и рутина. Но имаме и условия-на вилата са казани, печки, съдове, всичко...
Много се отплеснах, наздраве за победата!

Тва е хубаво,че си имате занимания ;) Много лИбов за вас и наздраве.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 окт 2014 21:43

Хайде в атака!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 окт 2014 22:09

Синьо сърце написа:Хайде в атака!

И в защита няма да е зле :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2014 22:47

Големите ни звезди, които се засегнаха от думите на хърватите, играят като пълни мишоци. Венци Виртуалния единствен се опитва да прави нещо, а онова недоразумение Апостол Попов дори не искам да го коментирам. Дано второто покажем някакво желание.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 13 окт 2014 23:30

Ами ... ше останат анонимници. Ама Любо си е най-виновен. Гледам взел сума защитници и пуска най-неправилните. Апостол е резерва и в ЦСКА... Ама мен не ми се коментира ... вече са ми безразлични.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 окт 2014 23:35

Срам!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 13 окт 2014 23:37

Ама какъв срам? Вече няма слаби отбори .. освен нас може би. Виждате Словакия, Исландия, Норвегия .. всички вървят нагоре, а ние ? Ние увеличаваме броя на чужденците в А група от 3-ма на 5. Браво Боби :idea:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 окт 2014 23:39

Срам от игра, няма стил, няма собствен облик, няма дух, няма мотивация, все едно бойкотират, ама с тази игра бойкотират себе си.
Винаги може да паднеш, дори и да играеш добре, но тези дори не се напрягат. От това ме е срам, даваме се без бой, пълни п*тки!

Върни се в “Свободна зона”