Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за политика - България

Мнениеот GOLEADOR » 13 окт 2014 18:02

Резултати от избори за народни представители 05.10.2014 г. за Хасково (РБ)-15 565 гласа.
Резултати от избори за Европейски парламент 25.05.2014 г. за Хасково (РБ)-2 332 гласа.
Резултати от избори за народни представители 12.05.2013 г.за Хасково (РБ)-1 630 гласа.

;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 окт 2014 18:13

NOMER14 написа:Слушам, че днес онова цигане с брадата пак словоблудствал - защо се били увеличили значително гласовете за РБ в Хасковско спрямо миналата година. Много ясно що - миналогодишните избори бяха фалшифицирани. Отделните партии имаха само по един-два представителя в секция миналата година. И много му е пукало на СДС-то дали вярно са преброили бюлетините на ДСБ-то и др.под. На всички трябва да им е ясно, че фалшифицирането ставана секционно ниво в малките селца, населявано от пингвини.

Много по-прост е отговора :lol: Сега разбра ли защо бяха тези истерии около листите на РБ в Хасково :) На всичкото отгоре, тези гласове са от централните секции, а не от циганските махали. Така че и в купуване на гласове не могат да ги обвинят :) Иначе ако си мислиш, че на тези избори нямаше фалшификации и купуване на гласове, да знаеш че си в голяма грешка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2014 18:22

Разбира се, че изборите винаги ще бъдат опорочени докато не се въведе електронното гласуване. Изборите се правят (броене на бюлетините) от партиите. Няма какво да добавя.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 окт 2014 18:30

NOMER14 написа:Разбира се, че изборите винаги ще бъдат опорочени докато не се въведе електронното гласуване. Изборите се правят (броене на бюлетините) от партиите. Няма какво да добавя.

Не е само това. Уж купуването и продаването на гласове е престъпление, пък тези дето купуват са с имунитет и закона не ги лови. Какво правим :) Иначе ако ти кажа в Хасково какво беше, няма да ти се вярва, че е възможно подобно нещо 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 окт 2014 18:40

Синьо сърце написа:Алоооо, за Деница аз лично съм гласувал в нашия МИР, тъй че съм с преференции! :mrgreen:

Гласувал, не означава, че с Деница ще си полово контактувал. Засега си й пъхнал... ама само бюлетината. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 окт 2014 18:56

fcb_bg написа:
Синьо сърце написа:Алоооо, за Деница аз лично съм гласувал в нашия МИР, тъй че съм с преференции! :mrgreen:

Гласувал, не означава, че с Деница ще си полово контактувал. Засега си й пъхнал... ама само бюлетината. :mrgreen:

Все от някъде трябва да се започне.Сега и е пъхнал бюлетина,утре нещо друго и така.... :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2014 19:10

Kюстендилци защо плачат за някакво мандатче на бат'Сали. Питайте кърджалийци - салитата вземат 80% от мандатите, питайте разградчани 2/3 от мандатите, питайте шуменци и търговищенци половината.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

ДПС предложи на Борисов безусловна подкрепа без коалиция

Мнениеот Red Warrior » 13 окт 2014 19:14

ДПС без условия, без участие във властта дава подкрепа за еднопартиен кабинет на малцинството, каза в понеделник лидерът на партията Лютви Местан. Изявлението му дойде ден преди първата по резултат формация ГЕРБ да проведе преговори с движението за евентуална коалиция.

Въпреки насрочените преговори се очаква те да бъдат фиктивни, тъй като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няколко пъти в последните дни заяви, че коалиция с ДПС е невъзможна, а от БСП ще се търси само подкрепа в парламента. В петък той подчерта, че целта е да се сформира коалиция с ясно споделена отговорност и споразумение. Затова нямало да приеме подкрепа, без партньорите му да получат участие в изпълнителната власт.

На пресконференцията днес Лютви Местан каза, че има два лоши за страната сценария - нови избори или да се създаде безпринципна коалиция. Според него втората хипотеза е по-тревожна, защото ще се направи антиевропейски и антицивилизационно правителство с участието на крайни националисти като "Патриотичен фронт". ДПС ще е ярка, ясна и силна опозиция на такова управление, каза лидерът на партията.

"Този сценарий е по-опасен от нови избори", подчерта председателят на формацията. По думите му Бойко Борисов има уникалния шанс да избегне този сценарий и да припознае ролята на обединител на нацията.

Местан беше категоричен, че не може от движението да бъдат представяни като "просяци на власт".

"ДПС не иска власт, ДПС носи съзнание за риска, пред който е изправена страната, ако се върви към нови избори. Това означава колапс на икономиката, много тежка цена, особено с това служебно правителство, с този служебен премиер“, подчерта той.

"Какво нормално има в съюз между партии членки на ЕНП и политическа сила, която след изборите заявява "Европа да си гледа работата“, попита Местан, като визира Патриотичния фронт.

Според лидера на ДПС за целта трябва да се изпълнят две условия. Първото е движението да бъде сатинизирано, а второто е – да се представи образът на Патриотичния фронт като нещо по-добро от "Атака“. И двете задачи са неизпълними, номерът няма да мине, категоричен беше той.

Местан повтори тезата си от преди няколко дни, че ДПС е готово да даде не 100, а 300 дни толеранс на еднопартийно правителство на малцинството, с ясна евроатлантическа програма.

Коментирайки създалата се ситуация, той обясни, че партията му може без властта, но никой не може да я изолира от политическия процес. Това е и причината партията да участва на утрешните консултации с ГЕРБ, въпреки че от партията на Борисов неведнъж обявиха, че не искат тяхната подкрепа.

Лютви Места отбеляза, че с тази си позиция ДПС ще бъде гарант на парламентарната демокрация и цивилизационния избор на България.

"mediapool.bg"

Всички са на килимчето пред Борисов с единственото условие да няма реформи. Колко е смешно най-тежките условия пред коалиция да ги поставя най-близката до ГЕРБ от идеологическа гледна точка формация. Но така е... Няма идеология, няма морал има само далавера за ДПС, БСП и ДПС2 без цензура. Май ще стане ясно защо след кафето в Кърджали ДПС събори правителството заради "новите политически реалности"? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: ДПС предложи на Борисов безусловна подкрепа без коалиция

Мнениеот DarkPsy » 13 окт 2014 19:16

Безусловната подкрепа със сигурност означава подкрепа от страна на ГЕРБ за безумния закон за КТБ, който са подготвили турците. Честито!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 окт 2014 19:33

GOLEADOR написа:
fcb_bg написа:

Все от някъде трябва да се започне.Сега и е пъхнал бюлетина,утре нещо друго и така.... :lol:

Ей, вие в развод ше ме фкарате, бре... :) Аз нищо, само фостата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”