Резултати от избори за Европейски парламент 25.05.2014 г. за Хасково (РБ)-2 332 гласа.
Резултати от избори за народни представители 12.05.2013 г.за Хасково (РБ)-1 630 гласа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Слушам, че днес онова цигане с брадата пак словоблудствал - защо се били увеличили значително гласовете за РБ в Хасковско спрямо миналата година. Много ясно що - миналогодишните избори бяха фалшифицирани. Отделните партии имаха само по един-два представителя в секция миналата година. И много му е пукало на СДС-то дали вярно са преброили бюлетините на ДСБ-то и др.под. На всички трябва да им е ясно, че фалшифицирането ставана секционно ниво в малките селца, населявано от пингвини.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
NOMER14 написа:Разбира се, че изборите винаги ще бъдат опорочени докато не се въведе електронното гласуване. Изборите се правят (броене на бюлетините) от партиите. Няма какво да добавя.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Синьо сърце написа:Алоооо, за Деница аз лично съм гласувал в нашия МИР, тъй че съм с преференции!
fcb_bg написа:Синьо сърце написа:Алоооо, за Деница аз лично съм гласувал в нашия МИР, тъй че съм с преференции!
Гласувал, не означава, че с Деница ще си полово контактувал. Засега си й пъхнал... ама само бюлетината.
GOLEADOR написа:fcb_bg написа:Синьо сърце написа:Алоооо, за Деница аз лично съм гласувал в нашия МИР, тъй че съм с преференции!
Гласувал, не означава, че с Деница ще си полово контактувал. Засега си й пъхнал... ама само бюлетината.
Все от някъде трябва да се започне.Сега и е пъхнал бюлетина,утре нещо друго и така....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта