Поздрави за резултата на РБ в Хасково.Позна за размазването.От 2 332 гласували за блока през май месец на ЕИ,избирателите "скачат" до 15 565 на изборите от 05 октомври.Близо седем пъти повече бюлетини за няколко месеца.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GOLEADOR написа:@CTAHKO
Поздрави за резултата на РБ в Хасково.Позна за размазването.От 2 332 гласували за блока през май месец на ЕИ,избирателите "скачат" до 15 565 на изборите от 05 октомври.Близо седем пъти повече за няколко месеца.

Нито ти позна за 25-28 процента гласуване за БСП,нито аз,че ГЕРБ сами или с РБ ще вземат 121 и нагоре депутатски места в парламента.А Станко (Рафа) ме светна за далаверата в Хасково и резултатите на РБ там,които ще учудят всички на тези избори.
 Нито ти позна за 25-28 процента гласуване за БСП,нито аз,че ГЕРБ сами или с РБ ще вземат 121 и нагоре депутатски места в парламента.А Станко (Рафа) ме светна за далаверата в Хасково и резултатите на РБ там,които ще учудят всички на тези избори.GOLEADOR написа:@CTAHKO
Поздрави за резултата на РБ в Хасково.Позна за размазването.От 2 332 гласували за блока през май месец на ЕИ,избирателите "скачат" до 15 565 на изборите от 05 октомври.Близо седем пъти повече бюлетини за няколко месеца.
 Дали са невалидни или са ги изкарали невалидни е отделен въпрос
 Дали са невалидни или са ги изкарали невалидни е отделен въпрос  Ама специално в Хасково, ГЕРБ и ДПС яко купуваха гласове и то заедно
 Ама специално в Хасково, ГЕРБ и ДПС яко купуваха гласове и то заедно 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
GOLEADOR написа:@Синьо сърце
Ние с теб се провалихме с прогнозите.Нито ти позна за 25-28 процента гласуване за БСП,нито аз,че ГЕРБ сами или с РБ ще вземат 121 и нагоре депутатски места в парламента.А Станко (Рафа) ме светна за далаверата в Хасково и резултатите на РБ там,които ще учудят всички на тези избори.

Още не влезли и са готови да се цепят ... Другият път - нанай гласове
  Още не влезли и са готови да се цепят ... Другият път - нанай гласове  

Борката е шеф на ББЦ за Хасково де. Ама ако знаеш за какъв човек става въпрос, лошо ще ти стане
 Борката е шеф на ББЦ за Хасково де. Ама ако знаеш за какъв човек става въпрос, лошо ще ти стане 
CTAHKO написа:Делян Добрев и Борката и те са ми приятелиБорката е шеф на ББЦ за Хасково де. Ама ако знаеш за какъв човек става въпрос, лошо ще ти стане

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта