Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Мнениеот RedeviL » 13 окт 2014 10:15

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:целта на статията е друга ...

Вярно е, че целта на статията е да оплюе Русия стабилно.

Но аз лично я възприемам като - и руснаците ни грабят, като западняците.
Статията е по-скоро пореден пирон в ковчега на твърдението, че Русия ни обича... А истината е, че Русия дори не ни счита за хора.
Дали имат право или не, мен лично, това слабо ме интересува.

И да, голяма част от Западните страни, имат абсолютно същото отношение към нас... Което в никакъв случай не оправдава държанието на Русия.
Нали УЖ настояща Русия го играе "коректив" на "несправедливият" Запад ?
Поне някои от тукашните почитатели на Путин се опитват да ни убедят в това ...

И к'во излиза, ама тя и Русия е като Запада. :lol:
То даже не е и смешно де, жалко е. :|

Виж, сега, напълно нормално е Русия да ни ненавижда и да ни играе сечено, след като сме член от враждебен за тях съюз (ЕС и НАТО). Големият въпрос обаче е: защо отношението на (уж) нашите съюзници е доста сходно и аналогично!
Последна промяна от RedeviL на 13 окт 2014 10:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 окт 2014 10:16

wannabe написа:
CTAHKO написа:
wannabe написа:
CTAHKO написа:
wannabe написа:Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!

Aз ти гарантирам, че не са и българи ;)

Аз ти гарантирам, че има един цар, българин, който е осъзнал силата на тяхното творение! И е го възприел и е създал школи за усвояване и разпространение на този език. Чак след това едни азиатци го възприемат! Едно благодаря да кажат поне!

Така като гледам, не само с чуждата история, ами и с българската не си наясно 8-) И к'во, не са руснаци, не са и българи, ама руснаците трябва да са гузни :lol: Ние да не би да благодарим на гърците 8-) И въобще, от къде на къде руснаците трябва на нас да са ни благодарни :?: Трябва да са благодарни на гърците ;)

ооо тука вече имаме киряк стефчов! Няма българско в теб май, май! Мразиш фашисти, а на аватарът ти шаистки поздрав :lol:
...Да не мразиш и българи? Щото тогава ако мразиш българският народ ще има много лоши последствия! Ние не прощаваме и не забравяме!

Киряк Стефчов е този, който грам не знае историята на собствената си държава :!: В дадения случай, това си ти. И кои сте вие? Това че вкарахте бат Сали в парламента, не ви дава никакво право да се мислите за българи и да сипете заплахи по истинските патриоти 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2014 10:32

RedeviL написа:Виж, сега, напълно нормално е Русия да ни ненавижда и да ни играе сечено, след като сме член от враждебен за тях съюз (ЕС и НАТО). Големият въпрос обаче е: защо отношението на (уж) нашите съюзници е доста сходно и аналогично!

Там е работата, че с другите членки на ЕС, си имат нормални отношения.
Пък НАТО и ЕС станаха "враждебни" ( нарочно слагам кавички... За мен това, дето става, е някаква извратена игра между Супер-силите ) ... На Русия, едва от миналата година.

Иначе да, въпроса за това, защо настоящи наши съюзници ни третират като "2-ра ръка хора", е много добър.
Според мен всичко идва от това, че собствениците ни политици считат тези, дето сме им дали власта, за рая.
Съжалявам за турското определение, но си е така.

Та значи, щом собствените ни политици, ни третират с пренебрежение, то какво остава за чуждите ? :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 окт 2014 10:39

THE G.A.M.E написа:
RedeviL написа:Виж, сега, напълно нормално е Русия да ни ненавижда и да ни играе сечено, след като сме член от враждебен за тях съюз (ЕС и НАТО). Големият въпрос обаче е: защо отношението на (уж) нашите съюзници е доста сходно и аналогично!

Там е работата, че с другите членки на ЕС, си имат нормални отношения.
Пък НАТО и ЕС станаха "враждебни" ( нарочно слагам кавички... За мен това, дето става, е някаква извратена игра между Супер-силите ) ... На Русия, едва от миналата година.

Иначе да, въпроса за това, защо настоящи наши съюзници ни третират като "2-ра ръка хора", е много добър.
Според мен всичко идва от това, че собствениците ни политици считат тези, дето сме им дали власта, за рая.
Съжалявам за турското определение, но си е така.

Та значи, щом собствените ни политици, ни третират с пренебрежение, то какво остава за чуждите ? :|

Така е. Смятам, че е крайно време да спрем да обвиняваме този или онзи и да потърсим проблемите в къщичката ни. Да не говорим, че е крайно грешно и безмислено вечно да обвиняваме някой друг за собственото си окаяно състояние!

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 13 окт 2014 12:55

Не разбрахте ли, че Станко е Сезгюл и задачата му е да Ви накара да не гласувате, за да могат рязаните му братя и циганите да решават вместо Вас.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 13 окт 2014 13:01

CTAHKO написа:
wannabe написа:
CTAHKO написа:
wannabe написа:
CTAHKO написа:
wannabe написа:Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!

Aз ти гарантирам, че не са и българи ;)

Аз ти гарантирам, че има един цар, българин, който е осъзнал силата на тяхното творение! И е го възприел и е създал школи за усвояване и разпространение на този език. Чак след това едни азиатци го възприемат! Едно благодаря да кажат поне!

Така като гледам, не само с чуждата история, ами и с българската не си наясно 8-) И к'во, не са руснаци, не са и българи, ама руснаците трябва да са гузни :lol: Ние да не би да благодарим на гърците 8-) И въобще, от къде на къде руснаците трябва на нас да са ни благодарни :?: Трябва да са благодарни на гърците ;)

ооо тука вече имаме киряк стефчов! Няма българско в теб май, май! Мразиш фашисти, а на аватарът ти шаистки поздрав :lol:
...Да не мразиш и българи? Щото тогава ако мразиш българският народ ще има много лоши последствия! Ние не прощаваме и не забравяме!

Киряк Стефчов е този, който грам не знае историята на собствената си държава :!: В дадения случай, това си ти. И кои сте вие? Това че вкарахте бат Сали в парламента, не ви дава никакво право да се мислите за българи и да сипете заплахи по истинските патриоти 8-)

Ние българите сме надживяли и византийско и османско робство. И руско робство ще надживеем! Това че познаваш историята на родината ти (рАЗИЯ) не те прави българин!
Ние сме българи! А кои сте вие, решаваме ние!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 окт 2014 13:21

wannabe написа: Ама как троловоте казвате винаги: От 25 години правили ли сме еди какво си... след като 45 години завършват с крах и банкрут откъде пари за филми? Това е доста смешно изказване като цяло - пълно с липса ( :lol: ) на смисъл. Но пък добре си усвоил начините на писане - 1во последните 25 е гадно, после САЩ са лоши... браво! Ти кой беше? Един руснак предпочел Европа пред Азия май, а :lol:

Абе, ти си ебати малоумника. Пари за "Под прикритие", където се псува на кило, куври, оръжия, наркотици, насилието ти заливат мозъка в степен, че чак хората възроптаха, ама за нов "Време разделно" пари нямало. Ти изобщо схващаш ли за какво говоря?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 окт 2014 13:30

wannabe написа: Ние българите сме надживяли и византийско и османско робство. И руско робство ще надживеем! Това че познаваш историята на родината ти (рАЗИЯ) не те прави българин!
Ние сме българи! А кои сте вие, решаваме ние!

Абе я не се прави бе, манго ;) На две магарета сламата не можеш да разделиш, български не знаеш, не знаеш и какви са създателите на азбуката, българин бил ;) Ти гетото не можеш да си оправиш, България си тръгнал да оправяш ;) Можете единствено да решавате от кой избирателен район ще влезе бат Сали и сте до там 8-) И то само ако ви позволим 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2014 13:32

Станко,а ти за кого гласува? :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 окт 2014 13:35

smoothc написа:Станко,а ти за кого гласува? :)

За никого :)

Върни се в “Свободна зона”