Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Мнениеот RedeviL » 12 окт 2014 19:58

КАН написа:На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .

Историята не ми е най-силната черта, но нима искаш да ми кажеш, че живеещите в Крим руснаци са акостирали там, а не са кореняци? :?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 окт 2014 20:00

pomiqr196 написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Така ще е, като не сме такива капиталисти като Вляди, няма да прогресираме. 8-)

Хах, нали до скоро беше комуняга а Русия изостанала комунистичвска държава :lol: Как изведнъж Путин стана капиталист, а Русия капиталистическа държава 8-)

Чадо, потребителите от 2 години ти обесняват, че в Русия цари най-върлият капитализъм.

Да бе, да ;) Обяснявали били ;) Всяка втора приказка на заблудените русофоби е, каква комунистическа държава е Русия ;) Ама сега нещо взеха да въртят дупетата 8-) И ти си от тези 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 20:04

Милиард от руските туристи :-D Съвсем се издухахте.
Най-много са туристите от Гърция, Румъния и чак след това следва Русия. Понякога Германците са преди руснаците.

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 20:06

CTAHKO написа:
pomiqr196 написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Така ще е, като не сме такива капиталисти като Вляди, няма да прогресираме. 8-)

Хах, нали до скоро беше комуняга а Русия изостанала комунистичвска държава :lol: Как изведнъж Путин стана капиталист, а Русия капиталистическа държава 8-)

Чадо, потребителите от 2 години ти обесняват, че в Русия цари най-върлият капитализъм.

Да бе, да ;) Обяснявали били ;) Всяка втора приказка на заблудените русофоби е, каква комунистическа държава е Русия ;) Ама сега нещо взеха да въртят дупетата 8-) И ти си от тези 8-)

Даже не знаеш какво защитаваш. Капитализма ли, комунизма ли, тоталитаризма ли, какво? Тия от блатата не могат да създадат никакъв продукт. Дай им само да копаят петрол, газ и метали и после да го продават и с цялата Менделеева таблица да живеят като бездомници.
За разлика от теб не харесвам нито, американците, нито руснаците, а съм за независима България, а не за лизачи на задници.
Последна промяна от pomiqr196 на 12 окт 2014 20:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 окт 2014 20:07

pomiqr196 написа:Милиард от руските туристи :-D Съвсем се издухахте.
Най-много са туристите от Гърция, Румъния и чак след това следва Русия. Понякога Германците са преди руснаците.

Последните няколко години руснаците са най-многобройната туристическа група. За преди това, не знам как е било...

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 20:09

RedeviL написа:

Последните няколко години руснаците са най-многобройната туристическа група. За преди това, не знам как е било...

Точно последните години е обратното.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 окт 2014 20:11

pomiqr196 написа:
RedeviL написа:

Къде ги видя тези гръцки туристи, че нещо ми се губят :? А да твърдиш че руснаците са най-малобройните туристи е меко казано глупаво 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 окт 2014 20:13

pomiqr196 написа:
CTAHKO написа:Да бе, да ;) Обяснявали били ;) Всяка втора приказка на заблудените русофоби е, каква комунистическа държава е Русия ;) Ама сега нещо взеха да въртят дупетата 8-) И ти си от тези 8-)

Даже не знаеш какво защитаваш. Капитализма ли, комунизма ли, тоталитаризма ли, какво? Тия от блатата не могат да създадат никакъв продукт. Дай им само да копаят петрол, газ и метали и после да го продават и с цялата Менделеева таблица да живеят като бездомници.
За разлика от теб не харесвам нито, американците, нито руснаците, а съм за независима България, а не за лизачи на задници.

Защитавам България от анти-руската пропаганда 8-)

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 20:17

CTAHKO написа:
pomiqr196 написа:
RedeviL написа:

Къде ги видя тези гръцки туристи, че нещо ми се губят :? А да твърдиш че руснаците са най-малобройните туристи е меко казано глупаво 8-)

Къде твърдя, че са най-малобройни? Това, че ти не ги виждаш е твой проблем. Освен море България притежава и планини и минерални бани ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 окт 2014 20:21

pomiqr196 написа:
RedeviL написа:

Надявам се правиш разлика между летен и зимен туризъм! Виж, през зимата може и да се съглася, че гърците са най-много, но през лятото (по обясними причини) това просто е изключено. Действително покрай кризата в Украйна наистина имаше спад на руските туристи, то и затова бяха притесненията на много туроператори и хотелиери, но въпреки това си остават най-многобройната чуждестранна група през лятото.

Върни се в “Свободна зона”