Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Мнениеот ivo55 » 10 окт 2014 21:13

diplomat написа:Пресен пример от около преди седмица - бях свидетел как група от над 10 човека ходи из Борисовата (най-вероятно ЦСКА-ри, щото Левскарите гледат да не ходят там) и все едно бяха шефовете на парка, то не бяха псувни по хората, някакви нечленоразделни звуци издаваха, "а уеее, ееей", "ъъъъъъ", "мама ви дееба" и разни такива глупости, добре че се появиха някакви куки, та ония си плюха на петите. Миналата година пък, лятото, към 9 часа, двама 100 килограмови татуирани мутри ходеха и трошаха кофи и пейки наред, един баща с количка и жена му като ги видя, направо полудя и ги заразмята като кучета, то как да не ти кипне като видиш такива отрепки!!! И това са малка частица от почти всекидневните неща, които се случват!!!

Не се ли усещаш, че се излагаш? Много глупаво съчинение, да не говорим, че си просиш някой да го довърши по доста унизителен начин. Просто си несъстоятелен хейтър. Клавиатурен герой. Не заслужаваш внимание, а само подигравки.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 окт 2014 21:20

CHAMP20N написа:Ама т'ва, че предполагаш, че са фенове на ЦСКА, са някви твои нелепи разсъждения. Ако отида да се видя с приятел който живее до Герена, и ме нападнат 20 циганина? Левскари ли са?
После аз съм бил говорил пълни глупости....

По- вероятно е да са ! :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 22:00

ivo55 написа:
diplomat написа:Пресен пример от около преди седмица - бях свидетел как група от над 10 човека ходи из Борисовата (най-вероятно ЦСКА-ри, щото Левскарите гледат да не ходят там) и все едно бяха шефовете на парка, то не бяха псувни по хората, някакви нечленоразделни звуци издаваха, "а уеее, ееей", "ъъъъъъ", "мама ви дееба" и разни такива глупости, добре че се появиха някакви куки, та ония си плюха на петите. Миналата година пък, лятото, към 9 часа, двама 100 килограмови татуирани мутри ходеха и трошаха кофи и пейки наред, един баща с количка и жена му като ги видя, направо полудя и ги заразмята като кучета, то как да не ти кипне като видиш такива отрепки!!! И това са малка частица от почти всекидневните неща, които се случват!!!

Не се ли усещаш, че се излагаш? Много глупаво съчинение, да не говорим, че си просиш някой да го довърши по доста унизителен начин. Просто си несъстоятелен хейтър. Клавиатурен герой. Не заслужаваш внимание, а само подигравки.

Какво си прося, бе, само гледате да унижавате и биете хора, подчовеци такива!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 окт 2014 07:41

Преди години имаше инциденти в Загреб и бяха замесени именно феновете на ЦСКА и Ботев Пловдив.Хърватите са враждебно настроени към всички.Особенно БББ и Торсиа Сплит.Така че едно отрезняване им би било полезно,но родните фенове да внимават в Хърватска.Бях свидетел на провокациите им,а полицаите им не си поплюват.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 окт 2014 15:58

Devian написа:Ей,ще ме уморите от смях.10 страници изписани от бургазлии обсъждащи изстъпления в София :lol: :lol: Колкото до хърватите,мачът от октомври 2002 го изгледах с приятели в хърватско заведение в населен с доста хървати квартал на западно германски град,понеже мача го даваха по хърватската тв,а по онова време не беше толкова лесно да се гледа българска телевизия в чужбина и всичко си беше нормално,ние си се радвахме на головете на Бербатов и Стилиян и никой нищо не каза,а след края хърватите ни поздравиха за добрата игра и победата,а и доколкото съм имал допир с хървати не съм останал с впечатление някой да има отрицателно настроение спрямо българите.

Радвам се,че успяваме да те развеселим на другия край на света!Разказваш къде си гледал мач и правиш извод,добре!
2005 лятото мача Ливърпул ЦСКА го гледах в един бар в Слънчев бряг,понеже никоя българска телевизия не сметна за нужно да го предава с още двайсетина цесекари!В заведението имаше и стотина фенове на Ливърпул :? !Нищо не стана,нямаше бой,а имаше много песни и от двете страни!Та какъв ти е извода от този ми разказ?Да добавя,че подобни фенове на Ливърпул почти убиха барман в Златни пясъци няколко месеца по-рано!Та...........

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 окт 2014 17:51

BRF написа:
Devian написа:Ей,ще ме уморите от смях.10 страници изписани от бургазлии обсъждащи изстъпления в София :lol: :lol: Колкото до хърватите,мачът от октомври 2002 го изгледах с приятели в хърватско заведение в населен с доста хървати квартал на западно германски град,понеже мача го даваха по хърватската тв,а по онова време не беше толкова лесно да се гледа българска телевизия в чужбина и всичко си беше нормално,ние си се радвахме на головете на Бербатов и Стилиян и никой нищо не каза,а след края хърватите ни поздравиха за добрата игра и победата,а и доколкото съм имал допир с хървати не съм останал с впечатление някой да има отрицателно настроение спрямо българите.

Радвам се,че успяваме да те развеселим на другия край на света!Разказваш къде си гледал мач и правиш извод,добре!
2005 лятото мача Ливърпул ЦСКА го гледах в един бар в Слънчев бряг,понеже никоя българска телевизия не сметна за нужно да го предава с още двайсетина цесекари!В заведението имаше и стотина фенове на Ливърпул :? !Нищо не стана,нямаше бой,а имаше много песни и от двете страни!Та какъв ти е извода от този ми разказ?Да добавя,че подобни фенове на Ливърпул почти убиха барман в Златни пясъци няколко месеца по-рано!Та...........

Ами то си зависи и що за ХОРА са тия, с които се засичаш. Има си хора, които именно като хора не са такива, че да налетят на бой само защото си от другите, има такива които ще те наритат само заради това, че не викаш като тях. И това важи за феновете на всичко (не само отбори).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 окт 2014 18:06

Betchualeng Arnaikem написа:
BRF написа:

Ами то си зависи и що за ХОРА са тия, с които се засичаш. Има си хора, които именно като хора не са такива, че да налетят на бой само защото си от другите, има такива които ще те наритат само заради това, че не викаш като тях. И това важи за феновете на всичко (не само отбори).

Това имам в предвид и аз!

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 окт 2014 03:32

Ултрасите са, като циганите. Смели са, само ако са повече. Като единици са си обикновени мишоци.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 окт 2014 19:47

Аз преди много години гледах Левски-Глазгоу Реинджърс във Албена със една тумба шотланци.Дразнеха се...леко даже нагло но само докато трае мача.След това съжаляваха и се тюхкаха на загубата във края на мача но приеха всичко като мъже.Че даже ми искаха плакати на Левски и останаха много изумени че на тях пише че отбора има 2 стадиона за игра.Васил Левски и Герена.Много сте богати явно щом имате 2 ми говореха....Въпреки че бяха доста пиинали никои не посегна на никого.А ние тук на Балканите го имаме за героиство да се сбиеш със другата агитка..Явно едно поколение простаци трябва да мине за да се оправи този проблем.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 окт 2014 14:18

Вълчан написа:Аз преди много години гледах Левски-Глазгоу Реинджърс във Албена със една тумба шотланци.Дразнеха се...леко даже нагло но само докато трае мача.След това съжаляваха и се тюхкаха на загубата във края на мача но приеха всичко като мъже.Че даже ми искаха плакати на Левски и останаха много изумени че на тях пише че отбора има 2 стадиона за игра.Васил Левски и Герена.Много сте богати явно щом имате 2 ми говореха....Въпреки че бяха доста пиинали никои не посегна на никого.А ние тук на Балканите го имаме за героиство да се сбиеш със другата агитка..Явно едно поколение простаци трябва да мине за да се оправи този проблем.

Абре и в Шотландия може да видиш сбивания, не е да нямат. Просто системата по която се организират и провеждат е друга и по-малко пречи на тия, дето не искат да се бият а само да викат на стадиона.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”