EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2014 17:01

pomiqr196 написа:Според мен нашите бяха рухнали. Бодуров 89-та минута нямаше сили да посрещне нападател на хърватите.

Ами нормално, опитахме се в някои моменти и ние да пресираме, но срещу халфове, като Модрич, Перишич и Ракитич, трудна работа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2014 19:29

Eminem написа:Нашите трябваше много повече да се раздадат и да покажат повече хъс. Хърватите ни биха с минимални усилия.
С изключение на инцидентите, браво на публиката. Сектор Б и Г - заедно. Така трябва да е абсолютно винаги на мач на националите. Много ми хареса, че имаше нови песни.

Сектор Б и Г, както и А и В трябва да са заедно но с нови хора там

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 19:57

Чета как футболисти от втора дивизия не трябвало дa играят, но трябвало да се даде път на Едисон Йорданов :-D Супер сдухани сте. Къде играе този млад талант 21-годишен? Или трета може, но втора не може :-D

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2014 09:09

Слаба работа ... Хареса ми играта на Ивелин Попов - доста добре пазеше топката, с добро самочувствие 8-) Безобразен мач на Георги Миланов и Манолев, и докато Манолев не си беше на позицията, Миланов, който трябва да е лидера на отбора, не отигра една свястна топка :x Отделно пускането на Мицански беше грешка, по-добре да го беше пуснал по крилото ... Абе, какво да ви кажа, баща ми направи най-точния извод по време на мача - "Щом Гаджев ни е титуляр в националния, еби го " :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 окт 2014 17:52

Чичовото не е дорасъл още за треньор на националния отбор!След провала на световните квалификации,трябваше да го разкарат.Но за съжаление в националния ни отбор винаги е властвала шуробадженащината, а не футболните умения и аргументи. :!:
За мача: Престъпление да имаш опитен халф като Жоро Илиев и да го държиш на скамейката.Да държиш такова дърво като Бодуров в центъра на отбраната си е бомба със закъснител/преди време го взеха в национала,само за да може Гришата да го пласира в чужбина/ А какво прави синчето Ники Михайлов отново в национала,след като няма и 2 изиграни мача на кръст в клубен отбор за последната година?/...само баща му знае/ Поне половината вратари от А група са с класа по добри от синчето,но бащите им не са на власт 8-)

Върни се в “Национален отбор”