Наказват България без публика до края на квалификациите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Наказват България без публика до края на квалификациите

Мнениеот Вълчан » 12 окт 2014 16:06

plamenst7 написа:Това нащо не е публика, а мръсна сган. Защо се допускат маскирани на стадиона и са оставяни да си разиграват коня? Тия само като ги видят от полицията и трябва да ги арестуват, ако ще и нищо да не са направили. Ами ако влезе един такъв кретен в някоя банка по този начин, пак ли ще го оставите? Да вкарват жандармерията ако трябва в секторите, но веднъж завинаги да се изчистат стадионите от тези плужеци. Докога ще страдат всички заради безмозъчните постъпки на шепа идиоти?

Нека накажат отбора до края на празни трибуни.Твърдо съм за.Така идиотите ще си стоят на и....е гъзове и ще пият Пещерска гроздова във тях.И когато на следващият мач отново някои им позволи да правят такива изцепки.....значи и останалата част не заслужават да са на стадиона.Страхливци.Ще дам аз 50лв за билет и някакъв сулю ще ми разваля удоволствието...И тези стюарди дето ги имаме са просто едни смешници платени.И те ще ти пазят и въдворяват ред....боже боже колко са зле....

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 12 окт 2014 16:09

diplomat написа:
парци написа:И как реши, че съм хулиган? Кажи, че ми стана интересно.

Личи ти от километри. 8-)

На това му се вика да си по-тъп от самия себе си.

Успяваш с отличен.

Поздрави. Изображение
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2014 16:11

парци написа:
diplomat написа:
парци написа:И как реши, че съм хулиган? Кажи, че ми стана интересно.

Личи ти от километри. 8-)

На това му се вика да си по-тъп от самия себе си.

Успяваш с отличен.

Поздрави. Изображение

Не е хубаво да се обиждат психично болните, затова ще те оставя на мира. 8-)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 12 окт 2014 16:16

Вълчан написа:
plamenst7 написа:Това нащо не е публика, а мръсна сган. Защо се допускат маскирани на стадиона и са оставяни да си разиграват коня? Тия само като ги видят от полицията и трябва да ги арестуват, ако ще и нищо да не са направили. Ами ако влезе един такъв кретен в някоя банка по този начин, пак ли ще го оставите? Да вкарват жандармерията ако трябва в секторите, но веднъж завинаги да се изчистат стадионите от тези плужеци. Докога ще страдат всички заради безмозъчните постъпки на шепа идиоти?

Нека накажат отбора до края на празни трибуни.Твърдо съм за.Така идиотите ще си стоят на и....е гъзове и ще пият Пещерска гроздова във тях.И когато на следващият мач отново някои им позволи да правят такива изцепки.....значи и останалата част не заслужават да са на стадиона.Страхливци.Ще дам аз 50лв за билет и някакъв сулю ще ми разваля удоволствието...И тези стюарди дето ги имаме са просто едни смешници платени.И те ще ти пазят и въдворяват ред....боже боже колко са зле....

Е те стюардите няма какво да направят при такава ситуация...Това нещо наречено стюард е абсолютно ненужно. Явно при нас трябва мнооого повече полиция и як бой по тия утрепки, да хакнат някой пикльо с бухалката по главата и като си напипа джонгата да му е ясно, че ако ще ходи на мач ще се държи като нормален човек.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 окт 2014 16:36

НЕеа да накажат България ! Нека да бъдем без публика докато влизат лумпени по стадионите !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 окт 2014 17:23

Докога, като стане нещо на футболна среща все виновни ще са българите. Повечето, които пишат по-нагоре сякаш са някакви българомразци и искат наказания. За, кой искате наказания бе хора? Нали това е нашия отбор, нали тези хора по-трибуните са все наши сънародници. Кой ви дава право да ги делите на хулигани и истински фенове?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2014 17:33

angelofdeath написа:Докога, като стане нещо на футболна среща все виновни ще са българите. Повечето, които пишат по-нагоре сякаш са някакви българомразци и искат наказания. За, кой искате наказания бе хора? Нали това е нашия отбор, нали тези хора по-трибуните са все наши сънародници. Кой ви дава право да ги делите на хулигани и истински фенове?

А кой ви дава на вас правото да казвате кой сектор на кого е, и то на националния стадион?!?!?!?!?!?!??!? :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 окт 2014 17:33

Да ви кажа честно ,не знам дали от УЕФА трябва да ги накажат тия манекени без публика или ние самите не трябва да ходим и да ги уважаваме.Поне докато не почнат да показват желание и старание ,да се раздават до край ,а не просто да си разцъкват като в квартала !
Лично мое мнение си е и не ангажирам никой с него ,но в националният отбор ,трябва да играят спортисти които са във форма и играят редовно ,а не прехвалени звезди които нямат и по 10 мача в годината !Аз лично докато не видя живец в отношението на футболистите към играта ,на стадиона няма да стъпя !Знаем ,че са лимитирани от към качества ,ама поне да дават всичко от себе си да има борба и желание ,а то .... !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

scot

Мнениеот scot » 12 окт 2014 17:53

Кеф!
Дано ни накажат до края на квалификациите. Футбалерите нема дори да се ядосът на фифя, фяфя, фуфа и уефа. Мич то не плащат, защо да се поти човек. А и ше им е алиби що така си падат. перуката си има спаситеуен пояс у уефата. феновете немат. плати на некъдирните футбалери с безразличие.

slavchoshumanov
Контакти:

Мнениеот slavchoshumanov » 12 окт 2014 19:02

Че ще ни накажат мач- два е ясно, но чак до края на квалификациите, ми се вижда множко, ама множко пресилено :)

Върни се в “Национален отбор”