Българската национална телевизия (БНТ) преговаря с БФС за правата за излъчване на мачовете от Б група. Според запознати в най-скоро време държавната медия ще започне да излъчва по един мач на кръг.
В момента Канал 3 предава по два двубоя на уикенд от В групите и те се радват на завиден зрителски интерес.
''Б'' група по БНТ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ''Б'' група по БНТ?
Пусна ми от тоя цирк по ТВ-то , не ми се гледат още селски изпълнения.
Дано не стане.
Дано не стане.
някой да те задължава да ги гледаш?
От разговори с приятели които следят Б и В група са на мнение , че те са доста по истински от А група !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
e4sy написа:Пусна ми от тоя цирк по ТВ-то , не ми се гледат още селски изпълнения.
Дано не стане.
Гледай турски и индийски сериали като не и се гледа футбол!Никой не те задължил,има стотици тв канали!
FCH написа:Българската национална телевизия (БНТ) преговаря с БФС за правата за излъчване на мачовете от Б група. Според запознати в най-скоро време държавната медия ще започне да излъчва по един мач на кръг.
В момента Канал 3 предава по два двубоя на уикенд от В групите и те се радват на завиден зрителски интерес.
Похвално.Дали ще ги дават и следващото първенство когато цирковата ви трупа ще се подвизава там,а дайренца?

-
- Контакти:
Няма, кой да гледа А група, ти за Б група говориш
)))

slavchoshumanov написа:Няма, кой да гледа А група, ти за Б група говориш)))
Аз пък си гледам и А и В група винаги когато мога дано пуснат и Б

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Еми гледайте си Висшата лига тогава... никой не ви задължава... бъдете роби от тв-тата на запада... 

Върни се в “Футбол - България”