Златния Ибрахимович

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Златния Ибрахимович

Мнениеот W84me » 03 дек 2009 21:41

child in time написа:
W84me написа:Какъв гъзолизец?!Човека си е професионалист,какво да прави в Серия Б,при положение,че има оферта от Интер?Много интересно мислене имате...

Дел Пиеро да не е по малко професионалист? Но остана ! Буфон? И тн! Иббра е типичния тъмен балкански субект търсещ келепира!

Замисли се колко са тези играчи,като Буфон,Дел Пиеро,Занети,Раул,Гигс не всеки е такъв.Фен съм на Интер от доста години,но не го обвинявам,че отиде в Барселона.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 03 дек 2009 21:49

nqkoisitam написа:Смени канала, щото вашето тимче гледа ДВД-та с ШЛ и т.н :) .
Барса играе за титли и купи, за какво да остава в Интер ??!
Ибра е гранд класа - удар, игра с глава, пасове, владеене, спиране ...

Друг е въпроса, че вкара на "балета" от засада :)

Дел Пиеро и Буфон имат СП и ШЛ - за шведите е ясно, че няма да станат световни шампиони, какво му остава на Ибра.
Хората му предлагат мега много пари, в ненормален отбор, който мачка наред - к'во да прай ??!

Да си тръгне от Интер с чест и достойнство!И все пак в света има отбори,на които да кажеш НЕ е трудно.Това са-Барса,Реал,Челси,Ман Ютд.Останалото са....

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 03 дек 2009 22:15

Че е гъзолицец-такъв е. Но повечето играчи в днешния футбол са такива. Сега играе за Барса, вкарва голове за нас. Не ми хареса целуването на емблемата, но какво да се прави, ПР. Пасна много добре на отбора, трябваше точно един такъв нападател, видя с мача с Челси например.

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 03 дек 2009 22:24

Masaba написа:Една оферта от Ман.Сити,Ибрата отива в Англия и на 5тата минута е забравил за Барселона!

Не съм съгласен с теб!!! Аз също смятам Ибра за сребролюбец, но предвид, че шведа получава 10 чисти милиона евро на година при нас.... трудно Сити ще го примамят при тях! Защо? Защото Ибра има точно 3 мечти, от които едната е неизпълнима! Мечтите са следните:
1. Да стане световен/европейски шампион със страната си
2. Да спечели ШЛ
3. Да спечели Златната топка

На всички им е ясно, че Ибра никога няма да изпълни първата си мечта, но другите две са напълно изпълними, ако е в правилният отбор и той дава всичко от себе си!!! Сити не са такъв отбор! Сити въпреки всичките си пари, които имат (имат засега, че като чета какво се случва в Дубай.... май в скоро време ще пресъхне кранчето на Сити) няма да спечелят нито един стойностен трофей!!! Ибра пробва да спечели ШЛ и това да му открие пътя към Златната топка и с Юве, и с Интер... е знаем, че не успя. ;) Аз лично не вярвам, че Интер ще спечелят ШЛ в следващите 10 години и съм сигурен, че още много хора споделят това мнение! Та в крайна сметка човек трябва да се стреми да постига мечтите си, а това за Ибра означаваше да напусне Интер и да отиде в някой от трите най-големи отбора в момента: Барса, МЮ или Реал! Е той дойде при нас!
Иначе и аз не одобрявам постъпката му спрямо Юве, но както казах човек трябва да се бори да изпълни мечтите си!

А вече колкото до представянето на Ибра при нас... аз самият бях един от най-големите противници на размяната на Ето'О за Ибра. И въпреки, че към момента шведа доказа, че не съм бил прав с мнението си за него... аз все още смятам, че сгрешихме с трампата! Поне Ибра показва, че не е онзи консуматор-егоист от Интер, който мислеше само за себе си и показва, че клубните цели са над неговите лични!!!
Дано да е жив и здрав, дано да успее да изпълни мечтите си, докато носи нашата фланелка и най-важното дано да вкарва още много голове за нас. :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 дек 2009 22:57

Никога не ми е харесвал като играч,но качествата му са неоспорими :!: Пасна идеално на Барса ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 дек 2009 04:17

Фен съм на Юве ... намразих го като отиде в Интер ... после отиде в Барса , няма кво да се каже :) Качествата му са неуспорими ! :)

Офтопик:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 дек 2009 20:26

Бива, бива, Ибра. Много усти затвори. Петички, атракция, таекуондо - гали окото! И вкарва, ей! Ах, как ме е яд, че нямаме ляво крило, тц,тц,тц....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Барселона”