EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

komentator

Re: EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT

Мнениеот komentator » 11 окт 2014 01:13

volf написа:
W84me написа:
volf написа: За тоя Александър Александров не съм съгласен.
Лудогорец не взеха нищо от мачовете с Реал и Ливърпул именно заради неговите "умения". Той и за там не става.
По добре да развива Сливналийчето - Терзиев! Може и някое друго младо момче - защитници в България много.

Защитници в България много и всичките толкова куци...

Нищо подобно!
Футболисти има не само в Лудогорец, Левски и Цска.
Убеден съм че не знаеш кои са защитници на Марек, Хасково или Пирин Благоевград.
Убеден съм също че поне един от тях е по-добър от Манолев или Александър Александров.

Абе вие какви мачове гледате, тоя Роналдо пропищя от играта на Александров в София, това е Реал Мадрид бе дето вкарват по 5 гола на кръг в Испания срещу големи и силни защитници и те правят грешки но са национали на Испания, Португалия, Бразилия, Франция и т.н, кажете ми за Апостол Попов бе, с какво е по-добър, срещу които отбори играе и то как - Хана Монтана, добре бе...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 окт 2014 01:16

Аз предлагам да взимат Везалов. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 окт 2014 01:17

komentator написа:
volf написа:
komentator написа:
milka написа:Не виждам какво се вайкате - Хърватия ни биха на ходом , поне една класа над нас са , имат играчи в Реал и Барселона , при това не дълбоки резерви , централния им нападател е водещ и във Атлетико , имат играчи по Волфсбург и Шахтьор Донецк , нашите къде играят ?! По 2-ра Турска Дивизия , по 2-ра Италианска и във Левски ?!

Вайкаме се, защото всички искаме националния отбор да играе както Лудогорец срещу Реал Мадрид и Ливърпул, само че не става с Апостол Попов вместо Александър Александров или с защитника Манолев по крилото вместо Михаил Александров...то все от някъде се почва, разбирам връзки, мениджъри, ама вече е смешно, да пуснеш ти защитника загубил от Монтана срещу този, който обезличава свръх класни футболисти в ШЛ, на нищо не прилича вече това!

За тоя Александър Александров не съм съгласен.
Лудогорец не взеха нищо от мачовете с Реал и Ливърпул именно заради неговите "умения". Той и за там не става.
По добре да развива Сливналийчето - Терзиев! Може и някое друго младо момче - защитници в България много.

Апостол Попов ако го пуснеш срещу Реал Мадрид и Ливърпул колко грешки ще има знаеш ли, от Апостол Попов е по-добър и опитен вече срещу големите имена, така че сравнявам го с Апостол Попов, а не какво направил Александров срещу европейските колоси Реал Мадрид и Ливърпул, всеки може да сбърка срещу Роналдо и Реал Мадрид, които вкарат по средно 5 гола всеки кръг в Испания, Апостол Попов гледа ли го с Монтана, това ли ще е националния защитник и според теб няма разлика да си слаб срещу Реал Мадрид и Ливърпул на Анфийлд, с това да си слаб срещу Монтана?И от Бодуров е по-добър, аз него съм го запомник само с дузпите, които прави и грубата игра тип ръгби, в Чемпианшип с Фулъм от 10 мача - 8 загуби, как да стане пак питам?

Искам да уточня, че аз не харесвам Апостол Попов, но и не смятам, че Александров е някаква по-надеждна опция!
Фен съм на Лудогорец, но това не ме задължава да изпадам в пристрастие към техните кадри.

Потребителски аватар
BadBoy

Re: България - Хърватия Резюме

Мнениеот BadBoy » 11 окт 2014 01:17

Нека си го кажем, Пенев е изключителен мотиватор и ще се окаже доста слаб треньор.
Само с мотивация става до време (миналите квалификации), но вече са нужни и треньорски умения.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 окт 2014 01:20

Според мен за да бъде пуснат един защитник са важни 2 неща: да е титуляр в отбора си в добро здраве, както и да е максимално сработен с поне двама потенциални партньора, а това се работи с месеци. Разликата в личната класа не че е маловажна, напротив, но посочените 2 фактора са по-важни от нея. Така че оттук трябва да се изхожда когато се обсъжда защо е пуснат еди кой си и нямаше ли да бъде по-добре ако беше пуснат друг.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 11 окт 2014 01:23

BadBoy написа:Нека си го кажем, Пенев е изключителен мотиватор и ще се окаже доста слаб треньор.
Само с мотивация става до време (миналите квалификации), но вече са нужни и треньорски умения.

Перфектно казано! На практика изчерпва темата :!:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 окт 2014 01:24

doktora25 написа:Според мен за да бъде пуснат един защитник са важни 2 неща: да е титуляр в отбора си в добро здраве, както и да е максимално сработен с поне двама потенциални партньора, а това се работи с месеци. Разликата в личната класа не че е маловажна, напротив, но посочените 2 фактора са по-важни от нея. Така че оттук трябва да се изхожда когато се обсъжда защо е пуснат еди кой си и нямаше ли да бъде по-добре ако беше пуснат друг.

Апата отговаря на всичките ти условия. :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 окт 2014 01:27

Според мен хърватската защита не е кой знае колко по-добра от българската, но причината да не видим слабостите й днес са същите, поради които не успяхме да се противопоставим на хърватския отбор. Когато една защита е подлагана на натиск, най-нормалното нещо е тя да се пропука.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 окт 2014 01:29

Аз викам да върнат Вагнер, Томашич, Пелето и Зетя, те много се разбираха! :mrgreen: :lol: :lol:

slavchoshumanov
Контакти:

Мнениеот slavchoshumanov » 11 окт 2014 01:35

ТРАГИЧНИ СМЕ ! ПАК ЗАЛЕПИХМЕ ЮТИЯТА ! ДАНО Я ОТЛЕПИМ СРЕЩУ НОРВЕГИЯ!
ПУБЛИКАТА...., следващия домакински мач ще сме без ПУБЛИКА!

Върни се в “Национален отбор”