Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2014 13:27

http://www.thisisanfield.com/2014/10/la ... pool-move/?
Явно ,наистина нещата с Владес са сериозни и до края на месеца може да е наш. Аз очаквах по късно да се възстанови ,но явно вече е готов за игра .
И за мен това ще е добър трансфер .Много опитен вратар ! Отдавна съм казал ,че на Джоунс не може да се разчита .
Сега Миньоле вече ще има сериозна конкуренция .Досега белгиеца знаеше ,че каквато и грешка да допусне в даден мач ,следващия мач пак ще е титуляр .Сега вече няма да е така .
Радвам се ,че Роджърс предпочете Валдес пред Рейна . Шарана-турист ,както и прогнозирах отиде в Байерн само за пари .До момента няма един изигран мач и така ще бъде и занапред.
Последна промяна от suareshampion на 10 окт 2014 13:34, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2014 13:30

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:
KOPScousers написа:Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.

Не са много .Отдавна чакам да се вдигнат заплатите в Ливърпул .Това е начина за титлата.
Много малко взима в Дортмунд ,това момче ?! Определено не отговарят на класата му .

Така е 200 000 са напълно нормално,но едва ли новината е истина.

Ще се надяваме да е истина .Има известна логика ,щом отказва да преподпише с Дортмунд. А и не можем само да се мъчим срещу Челси и Сити с тая трансферна политика в момента .Време е да се променят нещата !! Ройс ще е идеалния заместник на Луис .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 окт 2014 13:36

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:
KOPScousers написа:Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.

Не са много .Отдавна чакам да се вдигнат заплатите в Ливърпул .Това е начина за титлата.
Много малко взима в Дортмунд ,това момче ?! Определено не отговарят на класата му .

Така е 200 000 са напълно нормално,но едва ли новината е истина.

Ще се надяваме да е истина .Има известна логика ,щом отказва да преподпише с Дортмунд. А и не можем само да се мъчим срещу Челси и Сити с тая трансферна политика в момента .Време е да се променят нещата !! Ройс ще е идеалния заместник на Луис .

Така е,но трябваше още лятото,зимата може да е късно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 10 окт 2014 14:49

Аз пък много искам Юго Лорис, даже много ме беше яд като го взеха Тотнъм, но за жалост едва ли такъв транферс би се случил, а и шпорите биха му сложила нереална цена. Напълно съм "ЗА" привличането на Валдес, защото дори при наказание или контузия оставаме само с Джоунс.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 10 окт 2014 19:31

Според мен 200 000 е заплата която би трябвало да получават много малко футболисти - такива като Джерард например които са се доказали в продължение на години в клуба си(не говоря конкретно за даден футболист и клуб).Ако станат честа практика подобни заплати сами може да сметнете какво става ако имаш 10 човека с такава заплата - 10 х 10млн годишно или с други думи голяма част от бюджета заминава само за заплатите на тези 10. Ако клубовете толерират даването на такива заплати само и само да вземат даден футболист ще има да чакаме някой младок да пробие в първия състав и да стане легенда на клуба си(отново нямам предвид конкретен клуб и футболист).Не е нормално парите да се превръщат в толкова голям фактор за силата на един отбор.Аз лично съм против даването на една торба пари на футболист колкото и да е добър и както и да се казва преди да се докаже в отбора си.Разбира се не Ливърпул е отбора който започна тази лудост със заплатите и ако иска да бъде сред най-силните ще трябва да се включи в нея.Инак Ройс е чудесен футболист и едва ли някой би имал против да го има в отбора си.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 окт 2014 00:54

chakalat написа:Според мен 200 000 е заплата която би трябвало да получават много малко футболисти - такива като Джерард например които са се доказали в продължение на години в клуба си(не говоря конкретно за даден футболист и клуб).Ако станат честа практика подобни заплати сами може да сметнете какво става ако имаш 10 човека с такава заплата - 10 х 10млн годишно или с други думи голяма част от бюджета заминава само за заплатите на тези 10. Ако клубовете толерират даването на такива заплати само и само да вземат даден футболист ще има да чакаме някой младок да пробие в първия състав и да стане легенда на клуба си(отново нямам предвид конкретен клуб и футболист).Не е нормално парите да се превръщат в толкова голям фактор за силата на един отбор.Аз лично съм против даването на една торба пари на футболист колкото и да е добър и както и да се казва преди да се докаже в отбора си.Разбира се не Ливърпул е отбора който започна тази лудост със заплатите и ако иска да бъде сред най-силните ще трябва да се включи в нея.Инак Ройс е чудесен футболист и едва ли някой би имал против да го има в отбора си.

21ви век сме свиквай. Това е положението

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 окт 2014 11:22

Вълк личи ти , че си роден след 1980 ;) И че си пропуснал 80-те ;)
Да не би Ройс да е по-добър Платини , Зико , Сократес , Роси , Румениге , Литбарски , Линекер или някой друг от това поколение , че да заслужава такава заплата.
Това което в момента се случва в футбола се случи преди години в NBA.Щом въведоха тавани в трансфери , заплати и почнаха бойкоти.Ако в Англия , Испания , Франция и Германия не го направят скоро ще стане същото.
ФИФА и УЕФА да сложат таван в трансферите.Имам чувство , че за да се случи това вече е късно и ако го въведат ще има бойкоти.Дано не съм прав.Защото бойкотите прецакаха популярността и гледаемостта на NBA.
Не бих се учудил това да се случи с ВЛ , ЛаЛига и Германското. Да загубят сегашната си популярност.Ще видим какво ще измислят умните глави в ФИФА , УЕФА , ФА и всички които са в играта.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 окт 2014 11:26

iliyan написа:Вълк личи ти , че си роден след 1980 ;) И че си пропуснал 80-те ;)
Да не би Ройс да е по-добър Платини , Зико , Сократес , Роси , Румениге , Литбарски , Линекер или някой друг от това поколение , че да заслужава такава заплата.
Това което в момента се случва в футбола се случи преди години в NBA.Щом въведоха тавани в трансфери , заплати и почнаха бойкоти.Ако в Англия , Испания , Франция и Германия не го направят скоро ще стане същото.
ФИФА и УЕФА да сложат таван в трансферите.Имам чувство , че за да се случи това вече е късно и ако го въведат ще има бойкоти.Дано не съм прав.Защото бойкотите прецакаха популярността и гледаемостта на NBA.
Не бих се учудил това да се случи с ВЛ , ЛаЛига и Германското. Да загубят сегашната си популярност.Ще видим какво ще измислят умните глави в ФИФА , УЕФА , ФА и всички които са в играта.

Не казвам че е нормално, а че за да сме топ клуб трябва да следваме другите и да се съобразяваме с вече наложената тенденция на огромни заплати. Не сме 80те а в средата на зверска глобализация и комерсиализация.

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 окт 2014 16:16

Поне за мен е по-нормално да вземат да направят нещо ФА и другите федерации заедно с ФИФА и УЕФА за да нормализират нещата.ФФП е крачка в тази посока , но това трябваше да стане преди 10-на години.
Сега трябват и други радикални мерки футбола отново да стане спорт , а не някакъв бизнес.И зверска надпревара за продажба на фанелки , права и т.н. Ако се замисли човек ако имаше таван на заплатите и трансфери
дали Реал щяха да си правят труда да продават Ди Мариа за да вземат Хамес ;) Разбира се , че не.Виж замяната на Алонсо с Тони Кроос в Реал звучи по логично.Трябва да се направи нещо за да се спре с някои безсмислени трансфери.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 окт 2014 19:20

iliyan написа:Вълк личи ти , че си роден след 1980 ;) И че си пропуснал 80-те ;)

Германия не я намесвай,там нещата са различни.
Виж заплатите,които дават Байерн.
Гьотце взима по 120к паунда,ако играеше в Сити или Юнайтед сигурно щеше да взима над 200.
Рибери и Робен взимат около 180к паунда.
Ройс взима по 60,а Кроос взимаше по 40. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”