Много хора си живеят в някаква паралелна вселена. "Срам!". Какъв срам бе, я ни виж футболистите, я виж хърватите. "Срам!". Много сте зле, момчета и момичета. Хърватите като индивидуалности на всеки пост имат по-добър футболист от нашите + 3 звезди на световния футбол в лицето на Ракитич, Модрич и Манджукич. С тия играчи, които имаме, като най-голямата ни звезда Жоро Миланов е всъщност отборен играч в ЦСКА Москва - толкова.
Въпреки това играем такива мачове, правим равни с Италия и бием уж по-слабите от нас. Храната по Любо Пенев е напълно неоснователна.
EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
samo_levski
- Контакти:
Re: EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT
Дано Азерите да се издънят за да не ни вземат и мястото в четвърта урна за следващите квалификации.
Пенев взима по-слабия от двамата Миневи и го слага на непривична за него позиция... Какво правеше Занев на терена, кога тоя стана футболист изобщо? Ами титулярния защитник на най-слабата защита в Чемпиъншип? Пенев е същата подлога на мениджърите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: EK 2016: България - Хърватия - 10.10.2014 21:45
Ботевъ Пловдивски написа:RedeviL написа:Два основни аспекта в играта на хърватите - страхотна преса през почти целия мач и перфектен контрол над топката, който изцеди тотално физическите сили на българите. А това, че не са играли с пълни сили- ами, големият отбор затова е голям, защото умее да побеждава, дори когато пести сили. Ако за теб това не е класа, не знам кое е...
Виж сега, колега, аз се фокусирам върху положенията и резултата. "Страхотната" преса беше първото полувреме. Да, успяха да победят, без да се хабят, но ако бяхме вкарали гол, не съм сигурен дали щяха да го върнат. Хърватите са по-класен отбор от нашия, което е обяснимо по много причини, но не са нищо извънземно. Просто е хубаво да не се изхвърляме толкова като даваме оценки за играта им.
Не мисля, че съм се изхвърлил с някакви преувелични хвалби по техен адрес. Не съм съгаласен обаче, че видиш ли, разлика между двата тима почти не се е забелязвала и едва ли не сме заслужавали хикс. Истината е, че играхме ужасно слабо и по никакъв начин не бяхме равностойни на хърватите.
Видя се, че Пенев не става за национален селекционер - никаква тактика, никаква идея, както бе и във важния мач срещу Чехия в миналия цикъл. Пламен Марков и Стойчо Стоев са най-подходящите за този пост.
Видя се, че нямаме класни нападатели /за мен Рангелов е по-добър и опитен от Гълъбинов и Мицански/, както и че Тонев трябва да е титуляр за сметка на Гаджев.
Вярвам в победата срещу Норвегия и явно ще се борим за бараж.
Успех на момчетата!
Видя се, че нямаме класни нападатели /за мен Рангелов е по-добър и опитен от Гълъбинов и Мицански/, както и че Тонев трябва да е титуляр за сметка на Гаджев.
Вярвам в победата срещу Норвегия и явно ще се борим за бараж.
Успех на момчетата!
- Stahlgewitter
- Контакти:
W84me написа:Пенев взима по-слабия от двамата Миневи и го слага на непривична за него позиция... Какво правеше Занев на терена, кога тоя стана футболист изобщо? Ами титулярния защитник на най-слабата защита в Чемпиъншип? Пенев е същата подлога на мениджърите...
Изцяло стоя зад това мнение!

- bilyaletdinov
- Контакти:
A Перуката как се е намлял в ложите
Тоя мокет не можеше да гледа

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Боби май се беше наквасил!

- Маги Стралска
гражданин от село написа:Маги Стралска написа:гражданин от село написа:Хърватите са същите баламурници като нас,тия нямаха едно положение през целият мач.Добре,че ги съжалихме!
колкото им трябваше си направиха..... и май в крайна сметка.... те ни съжалиха...
Ние им направихме,щото те сами не могат.Предишният мач им го направи съдията.Тези са изключително надценени каруцари.И двата отбора играха колкото могат и мачът си беше равен и не се виждаше какще си вкараме гол,но Апата в комбинация с школата на Фулъм си казаха думата.
хи хи.... не им знам предишният мач... ама днес май ги мързеше да се напъват.... поиграха малко.... поведоха... и после доиграваха....
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Не знам защо УЕФА са ни оставили преди Норвегия, трябва да са трети с този гол в плюс: