727150 написа:Олигофрени ,с най-големите ни врагове - сърбите , се целуват под път и над път .
Тихо, да не вадя снимка как веете турското национално знаме в Сектор Б, еничари.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
727150 написа:Олигофрени ,с най-големите ни врагове - сърбите , се целуват под път и над път .
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
deceitt написа:diplomat написа:
Предполагам си 130-килограмов шопар, щом се засягаш от този надпис.
saffron написа:Как може да набиеш 4-ма без защитни туристи от Германия бе?Вместо да се хванат да ги намерят кой са тия и да върнат знамето на хърватските туристи и да поднесат извинение , те пак се правят на големи Холигани
![]()
Срам за България е това ! Те за тва Левски са уважавани навсякъде по света и особенно на Олимпико а цесекарите ги бият там а тук ги знаят само отрепките на Белград и Букурещ !
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
diplomat написа:deceitt написа:diplomat написа:
Да се засягам? Ти си много просто парче, гонзи, ама от 15 годишни какво да очаква човек.Що не кажеш на майка си как ги виждаш тия неща, после баща ти ще ти направи задника червен от бой.
iaworr написа:Бях на мача в Загреб 2003г, тогава ултраси на цска се закачаха с една девойка в центъра на Загреб и си изядоха боя, послпитай дучето после бяха на мача със счукани глави,абе свинска работа
deceitt написа:diplomat написа:deceitt написа:diplomat написа:
Да се засягам? Ти си много просто парче, гонзи, ама от 15 годишни какво да очаква човек.Що не кажеш на майка си как ги виждаш тия неща, после баща ти ще ти направи задника червен от бой.
Знам, че си на 19 и се чувстваш голям и аз бях така на тази възраст, но повярвай ми, нито си особено голям, нито особено неПросто парче, така че нормално е да те е страх от ваще още.. иначе сигурно е тъпо да гледаш надпис, написано специално за теб, на една стена.
zlato1234 написа:iaworr написа:Бях на мача в Загреб 2003г, тогава ултраси на цска се закачаха с една девойка в центъра на Загреб и си изядоха боя, послпитай дучето после бяха на мача със счукани глави,абе свинска работа
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта