Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: КНДР пред ООН: Народът ни се радва на свободи

Мнениеот JACKO » 10 окт 2014 15:30

Player написа:Този народ има ли право на интернет и достъп до модерни телевизии, книги, кино, музика и изкуство. От тези видеа се вижда впрегнати волове и хора клечащи по улиците... покъртително за 21 век. Няма светофари, а кръг над 2 метра в който има регулировчик и най-много по 2 автомобила на километър. Все едно са спряли развитието си някъде към средата на миналия век и там стоят. Не знам дали само ембаргото е виновно за това. Но нямат сигурно престъпност и разни етноси които да им се качат на главата, нещо нормално за диктатурите, така че едното за сметка на другото.

Заповядай http://fishki.net/27523-odin-den-korejskogo-soldata-25-foto.html отговори си сам.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 10 окт 2014 15:37

JACKO написа:
Player написа:Този народ има ли право на интернет и достъп до модерни телевизии, книги, кино, музика и изкуство. От тези видеа се вижда впрегнати волове и хора клечащи по улиците... покъртително за 21 век. Няма светофари, а кръг над 2 метра в който има регулировчик и най-много по 2 автомобила на километър. Все едно са спряли развитието си някъде към средата на миналия век и там стоят. Не знам дали само ембаргото е виновно за това. Но нямат сигурно престъпност и разни етноси които да им се качат на главата, нещо нормално за диктатурите, така че едното за сметка на другото.

Заповядай http://fishki.net/27523-odin-den-korejskogo-soldata-25-foto.html отговори си сам.

И още
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A_268_pBvPs[/youtube]

Забележително филмче - следи очни операции на чужди хирурзи и дава добри нецензурирани кадри на реалността.

Лично аз съм стреснат от картината на болниците, жилищата и градовете, отнемането на телефоните на екипа лекари, придружаването на всяка стъпка на чужденциете от полицията, но най-стряскощо е повсеместното публично театро на лоялността, което хората са задължени да играят навсякъде....

Майката води детето си и го кара да пее:
"Жалки американци, коленичете и молете за милост"

Полицаят не харесва снимката, която чужденецът прави на огромната статия на Ким:

"Страхувам се, че утре трябва да напуснете страната ни. Ние носим Великият вожд в сърцата си" .....

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 16:44

КНДР - Курви На Държавни Разноски. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 окт 2014 17:03

Изображение
Едно доста интересно четиво.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 окт 2014 17:09

„Трима войници от корейската народна армия убиват тридесет американски войници. По колко американски войници са убити от всеки от тях, ако те са убили равен брой вражески войници?“

Задача за първи клас по математика в кндр :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 17:12

ivan56 написа:„Трима войници от корейската народна армия убиват тридесет американски войници. По колко американски войници са убити от всеки от тях, ако те са убили равен брой вражески войници?“

Задача за първи клас по математика в кндр :lol:

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 окт 2014 19:13

NASKO1 написа:
stefani написа:КНДР ако си отвори границите, там ще останат само Полибюрото им :lol:

така е хората имат пари и могат да пътуват навсякъде,за разлика от капиталистическа България дето ровим в казаните за коричка хляб :(

Льольо, аз само като погледна през прозореца ми, виждам повече коли, отколкото има на този 15-минутен клип. Бахти мизерията е там, всичко се е качило на колелета, движат се като някакви духове, много подтискаща атмосфера.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 20:07

1982 написа:
NASKO1 написа:
stefani написа:КНДР ако си отвори границите, там ще останат само Полибюрото им :lol:

така е хората имат пари и могат да пътуват навсякъде,за разлика от капиталистическа България дето ровим в казаните за коричка хляб :(

Льольо, аз само като погледна през прозореца ми, виждам повече коли, отколкото има на този 15-минутен клип. Бахти мизерията е там, всичко се е качило на колелета, движат се като някакви духове, много подтискаща атмосфера.

Заеби, тука има един индивид, който като гледам има поне 20 акаунта, и това не е помияра, даже и жокер ще ти дам - батманлевски. :mrgreen: Преди имаше и нормален ник, ама не знам кво стана, май перманентно го баннаха. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2014 21:29

diplomat написа:батманлевски. :mrgreen: Преди имаше и нормален ник, ама не знам кво стана, май перманентно го баннаха. :lol:

"Levskar 90" ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 21:53

THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:батманлевски. :mrgreen: Преди имаше и нормален ник, ама не знам кво стана, май перманентно го баннаха. :lol:

"Levskar 90" ? :lol:

Точно, бях го забравил, ама точно той е, да. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”