Висшата лига се мести в САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Висшата лига се мести в САЩ

Мнениеот bubka » 09 окт 2014 18:15

Ако ще и на Луната да се местят. Това е проблем за английските фенове. Ние ги гледаме по телевизията и дали ще излъчват от Токио, Париж или Чикаго е все тая. :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 окт 2014 18:43

metodito написа: Някакви супер футболисти, вместо да си стоят в отборите си или да отидат в по-добър клуб, те отиват в опашкар от Англия да речем (или в Русия), където умират за големия футбол, просто защото са се преместили от един клуб, който винаги се бори за предно класиране - в един асансьор без традиции, който една година го има, на другата фалирва...

Хората изкарват пари и нормално е да ги харчат за добри играчи. Ти да не искаш, даден отбор защото се казва Лестър или Анжи да не се развиват, защото навремето не са били добри?

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 окт 2014 18:53

абе тъй като съм неутрален фен, ми остава една горчилка като знам, че това се прави изцяло заради много, ама наистина много кинти!
тотално не ми харесва, но пък влизам в положението на алчните клубове, че те имат големи харчове и им трябва от някъде да влезнат нек'ви свежи парички. Все пак това ще е един голям празник за феновете на съответните отбори от другата страна на океана!
Хах, сега всички ще станат ПФК! ПътуващФутболенКлуб!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 окт 2014 19:32

Ако щат и на Луната да играят, само в България да не припарват ингилизите. Доматите и яйцата ми трябват за ядене, а не да ги замерям.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 окт 2014 19:35

Alexx написа:Защо? Живееш в САЩ ли ? :roll:

Не. Просто ВЛ е най-популярното първенство и би било хубаво да има такива мачове, поне според мен, някак си по-екзотични 8-) . Повече хора ще могат да ги гледат на живо :) .
Но пък смятам, че е по-добре ако някой клуб не иска, да не ходи. Примерно последния мач е много важен и искат да го играят пред собствена публика.
Има какво да се мисли, но като начална идея ми харесва.
И не е казано, че само в САЩ може да се провежда. Може и в други държави :) .

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 09 окт 2014 20:27

Alexx написа:[b]Местят кръг от Висшата лига в чужбина?

Ти досега да не си бил замразен 700 години в течен азот и сега да те разтопяват?
Това предложение се върти от поне 5 сезона, но така и не се осъществява. Пълна глупост.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 окт 2014 20:36

Глупости на търкалета.
Най-посетеното и непредадено от феновете си първенство да бъде измъкнато по подъл начин.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 окт 2014 21:15

Както спомена някои може и във България да играят по един мач на месец.....няма да има недоволни вярвам. :)

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 09 окт 2014 22:56

Боли ме х......я за всички скапани измислени първенства интерсува ме само България.Тия лаина и на космоса да играят все тая стига сте ги величали вие сте скапани подлоги отвращавам се от вас . Ако живеех в София щях да посрещ
на Реал и Ливърпул със залп от яица .Както го направиха в Истанбул през Март тази година с М. Юн..Това е признак на самочувствие и патриотизъм ,а не като вас на гъзолизачество,срам ме е от такива подлоги.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2014 00:38

CHE написа:
Ако живеех в София щях да посрещна Реал и Ливърпул със залп от яица. Както го направиха в Истанбул през Март тази година с М. Юн... Това е признак на самочувствие и патриотизъм, а не като вас на гъзолизачество

Ммм не, това е признак на малоценност и комплексарщина.
Турчолята са доказани комплексари. 8-)

Национализма/патриотизма, не е да мразиш някого, а да обичаш своето.
Когато замеряш/обиждаш някой друг, това означава, че признаваш превъзходството/величието му. ;)

Превъзходство се демонстрира, чрез безразличие и снизхождение, към съперника.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”