Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 окт 2014 18:16

smoothc написа:Всъщност(само по себе си) НЕгласуването е в пъти по-голям и сериозен проблем,в сравнение с Гласувалите!

Нито гласувалите, нито негласувалите могат да променят нещо при настоящата ситуация.
Мисля, че всички, дето следят политическият живот у нас, ще се съгласят с това. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2014 18:18

THE G.A.M.E написа:
smoothc написа:Всъщност(само по себе си) НЕгласуването е в пъти по-голям и сериозен проблем,в сравнение с Гласувалите!

Нито гласувалите, нито негласувалите могат да променят нещо при настоящата ситуация.
Мисля, че всички, дето следят политическият живот у нас, ще се съгласят с това. ;)

Напълно съгласен, аз гласувах отново, и отново нямаше значение, защото партията дори не мина и 1%.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 окт 2014 18:18

bubka написа:Най-големият проблем е в съдебната, изпълнителната власт и държавните институции надолу по веригата, които на практика не функционират.

Да де, но тези власти и институции, зависят от управляващото мнозинство, каквото и да е то.

Мен ми става смешно като слушам как политиците говорят за това, че съдебната власт трябва да е независима ...
Как независима бре, нали точно в съдебната власт има партийни квоти... Баси наглеците. :x
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2014 18:20

THE G.A.M.E написа:

Игра,беше написал някъде по-назад,че трябва тези "25-годишни" муцуни да се изметат веднъж завинаги от политическата сцена! Аз мисля,че там е разковничето! :roll: Напълно подкрепям това твое мнение!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 окт 2014 19:04

smoothc написа:Който НЕ е гласувал,НЕ трябва да коментира политическата обстановка след Изборите!

Демек като си гласувал типично по български ти е чиста душата, защото пак по типично български ще можеш да мрънкаш без да някой да ти прави проблеми. щото видиш ли си гласувал

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2014 19:34

CTAHKO написа:
vaskonti написа:Ще се промени това, че в парламента ще влязат значителен брой различни хора и партии, а не само и единствено тези, които разчитат именно на този закон в този му вид за да са вътре. Като бат Сали, например, който никога нямаше да влезе ако имаше висока избирателна активност. Това и сам можеш да го сметнеш, че е така. Изобщо, няма как да очакваш промените да се осъществят от хора, които са във властта само и единствено благодарение на ниската избирателна активност, които разчитат изцяло на нея. Трябва да направиш така, че тези хора да не влязат във властта и тогава вече можеш да имаш реални и адекватни претенции и очаквания.

Ами до скоро бат Сали го нямаше, ама Цветелин Кънчев беше вътре ;) Той повече ли става за законодател? За 25 години като бяха с по-нискък процент, защо никой не промени този закон ;) Кой ли не мина през властта, ама никой не си мръдна пръста да го промени ;) Много си наивен. Дай малко по-сериозно, моля те 8-) Наясно ли си, че Доган трябваше в момента да е в затвора, а ДПС отдавна да е история? Защо това не е факт ;) Пък заеби ги тия приказки, че ако сега бях гласувал, това е щяло да се случи. Тези ги приказвай на малките деца :)

Понеже съм наивен, ще ми обясниш ли с думи прости какво очакваш да се промени, как да стане и кой да го направи, след като съзнателно оставяш циганите и турците да избират кой да ни управлява?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 09 окт 2014 20:03

ГЕРБ са:
Калина илиева с фалшива диплома
Емо Фаса- убиец на благороден елен
Димитър Аврамов-член на герб затвор
Цветанов с присъда
Кокаин Боевски- хванат с 10 кила кока.
Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, мутра.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП.
Мирослав Найденов, известен като Миро мършата или Миро касичката
а сега вкараха и още трима агенти на ДС, да са живи и здрави.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Петиция за разпускане на ДПС

Мнениеот ss1914 » 09 окт 2014 20:23

http://www.peticiq.com/dps_out
Който подкрепя петицията нека я подпише!
http://vbox7.com/play:32649fa9d9
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Re: Петиция за разпускане на ДПС

Мнениеот diablorojo » 09 окт 2014 20:31

Сетиха се след изборите да пускат такава петиция. :roll: Иначе подкрепям с две ръце.
Изображение

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Петиция за разпускане на ДПС

Мнениеот ss1914 » 09 окт 2014 20:36

Еми то тая партия я има почти 25 години, така че не са само тия избори, но по-добре късно отколкото никога.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Върни се в “Свободна зона”