8500 зрители бе таванът в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: 8500 зрители бе таванът в А група

Мнениеот Venko123 » 09 окт 2014 15:05

Балкански Орел написа:Аз незнам защо никой не повдига темата с цените за мача с Хърватска ????
Кви са тези цени бее ? ? После защо няма да е пълен стадиона, ако има 25 хилки ще е добре.
Продажници са всички мръшляци, вместо да направят услуга на бедния си народ с евтини билети и пълен стадион те ми напраскали някакви цени майка си и баща си.
Не се ли наядоха с глоби всеки кръг ?

Айде бе? Значи за Лудогорец може да дадете 100 лв., а за БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР не???

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 09 окт 2014 15:19

За Българският нац. отбор, до сега съм дал цифром и словом точно 0 лв. И ще продължавам да давам по толкова докато играят само в голямото село.Тоест ако някой не е разбрал, до сега на мач на националният отбор не съм ходил в София.

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Мнениеот vlad442 » 09 окт 2014 15:21

2/3 от хората тук са били на каузата и реал и са похарчили по 50 лв минимум за билет а сега мрънкат че са им много 15 лв за Националния отбор , не казвам че цените са ниски напротив аз съм на 16 и събирам цяла седмица от закуски и джобни за да подкрепя националите но все пак ще бъда на стадиона и не се оплаквам.Който има възможност да дойде на стадиона и да подкрепи отбора :)
Левски София 1914

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 09 окт 2014 15:26

Venko123 написа:
Балкански Орел написа:Аз незнам защо никой не повдига темата с цените за мача с Хърватска ????
Кви са тези цени бее ? ? После защо няма да е пълен стадиона, ако има 25 хилки ще е добре.
Продажници са всички мръшляци, вместо да направят услуга на бедния си народ с евтини билети и пълен стадион те ми напраскали някакви цени майка си и баща си.

Айде бе? Значи за Лудогорец може да дадете 100 лв., а за БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР не???

Ебати тъпаците, как да им кажеш че не си от дпс като тях и не ходиш на мачовете на ФК ДПС Електорат ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 окт 2014 15:57

Venko123 написа:

Къде в мнението е споменал Лудогорец и защо въобще ги намесваш в дискусията?

Относно цените за мача с Хърватска, мисля че са оптимални, футбола е скъпо удоволствие и тук ще дам вече пример с мача Лудогорец - Реал, разходите около този мач за абсолютно всички неща са около 1 милион лева.

Иначе посещаемостта в родното първенство ще продължи да спада, тъй като големия процент футболни фенове приемат отборите за даденост, мислейки че са им длъжни с нещо.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2014 16:00

Във всяка тема за А група, Лудогорец става дискусията, после ми говорете, че не сте комплексирани. :lol:

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 09 окт 2014 16:06

PR отделът на Лудогорец е много напред с материала и не е случайно, че направиха толкова пари от мача с Реал. БФС и останалите клубове са пълни аматьори в тази дейност. Аз не съм фен на Лудогорец и в никакъв случай не го подкрепям в мачовете от ШЛ, но останах приятно изненадан от ораганизацията им. Бяха ми объркали местата, намериха начин да се свържат с мен и да оправят грешката. За първи път ми се случва да ми издадат фактура за билети от футболен мач. Така, че не всичко е в парите.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 09 окт 2014 16:50

diplomat написа:Във всяка тема за А група, Лудогорец става дискусията, после ми говорете, че не сте комплексирани. :lol:

Не бе братле просто всички ви мразят и това е напълно нормално, смятай щом срещу говедата като играхте бях за тях. И се радвах като паднахте. А омразата брато се натрупва, много гнусни неща направихте много пъти бяхте подпирани видно , много пъти бяхте с мутри охрана около сектора за гости ....много много много. за мача на националите съм съгласен с колегите , цените за Б и Г са нормални за този род мач и съперника. А вие Сачита сте .... и е ясно защо няма да подкрепите България. И да дигайте ни коефициента, че догодина макс Лига Европа.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2014 17:00

zaleza1234 написа:
diplomat написа:Във всяка тема за А група, Лудогорец става дискусията, после ми говорете, че не сте комплексирани. :lol:

Не бе братле просто всички ви мразят и това е напълно нормално, смятай щом срещу говедата като играхте бях за тях. И се радвах като паднахте. А омразата брато се натрупва, много гнусни неща направихте много пъти бяхте подпирани видно , много пъти бяхте с мутри охрана около сектора за гости ....много много много. за мача на националите съм съгласен с колегите , цените за Б и Г са нормални за този род мач и съперника. А вие Сачита сте .... и е ясно защо няма да подкрепите България. И да дигайте ни коефициента, че догодина макс Лига Европа.

Окей, братле, ама аз не съм от Лудогорец, просто ми е адски смешно как един "малък" отбор успя да комплексира сини и червени. 8-)

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 09 окт 2014 17:07

zaleza1234 написа:

Мразете колкото си искате !! Мачка ли Ви Лудогорец ? - Мачка Ви !!!! Взеха ли Ви титлите от ръцете ? - Взеха ги !! Станахте ли за смях ? - Станахте !! Така най боли ...
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Върни се в “Футбол - България”