Финансовата картинка на А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

rebel
Контакти:

Re: Финансовата картинка на А група

Мнениеот rebel » 09 окт 2014 13:39

защо написа:
doktora25 написа:Пътят е като този на Берое. Не разбирам защо Локотата не се спонсорират директно от БДЖ, вместо от разни Тотовци, Гиговци и подобна гад.

Бе ти си трай за това, че ако повече хора се сетят, че Берое се финансира през сметките за ток, пътят ще стигне до Т-образно кръстовище. :lol:

Най-евтиния ток излиза от АЕЦ и ТЕЦ-2, високата цена идва от алтернативните източници, слънце, вятрър, ВЕЦ. Берое се финансира от държавно предприятие, което произвежда и плаща данъци. Берое не се финансира от бюджета, за да се води държавен отбор. По същата логика, цените на мобилните услуги са високи, защото операторите спонсорират отбори.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 окт 2014 13:56

rebel написа:
защо написа:
doktora25 написа:Пътят е като този на Берое. Не разбирам защо Локотата не се спонсорират директно от БДЖ, вместо от разни Тотовци, Гиговци и подобна гад.

Бе ти си трай за това, че ако повече хора се сетят, че Берое се финансира през сметките за ток, пътят ще стигне до Т-образно кръстовище. :lol:

Най-евтиния ток излиза от АЕЦ и ТЕЦ-2, високата цена идва от алтернативните източници, слънце, вятрър, ВЕЦ. Берое се финансира от държавно предприятие, което произвежда и плаща данъци. Берое не се финансира от бюджета, за да се води държавен отбор. По същата логика, цените на мобилните услуги са високи, защото операторите спонсорират отбори.
Само дето операторите не са държавни предприятия... Мислиш ли че начинът на финансиране на Берое би издържал на една сериозна проверка от ЕС?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 окт 2014 14:13

Lyubaka01 написа:
rebel написа:
защо написа:

Само дето операторите не са държавни предприятия... Мислиш ли че начинът на финансиране на Берое би издържал на една сериозна проверка от ЕС?

Aбе любак,каква ЕС,ние сме ЕС?
Каква наглост да се оспорва на Берое собственика,като всички президенти до един в А група са от мошеници и мутри нагоре.Нали колко години наред се говори,че не влезе ли държавата да помогне на БГ футбола,по-добре да го закриваме.Сега на някои "удобни" журналя и фенове им стана некомфортно!
Доскоро никой не обръщаше внимание на Берое,но явно и ние,феновете,трябва да очакваме всичко,защото Моделът показа,че е успешен.Не се занимавайте с Берое,за да не се заминава Прокуратурата с вашите отбори,че 80% няма да издържат проверката.Какъв ЕС,кви % лева?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 окт 2014 14:20

В момента говорим чисто формално. А законово нещата са ясни(или не си съгласен). Иначе аз лично не съм против държавата да подпомага фурбола. Но защо да е само Берое? Защо да не е (примерно) Пирин? Или Етър, Янтра, Хасково ...?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 окт 2014 14:41

От ЦСКА с тяхното некоретно отношение към клубове и играчи се получи всичко това !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 окт 2014 14:46

Lyubaka01 написа:В момента говорим чисто формално. А законово нещата са ясни(или не си съгласен). Иначе аз лично не съм против държавата да подпомага фурбола. Но защо да е само Берое? Защо да не е (примерно) Пирин? Или Етър, Янтра, Хасково ...?

Ами защото замърсява нашия регион ТЕЦ 2?Защото нашите деца страдат от респираторни заболявания 3 пъти повече от вашите!Eлементарно,нали?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2014 14:53

diplomat написа:
GOLEADOR написа:
bobo_13 написа:Е то бюджет означава и разходи и приходо. Нали Сашетата се бият в гърдите, че са погасили около 15 милиона лева. еми ето ги 15 от бюджет, като сложиш и заплати и ето ги 20 милиона.

Реално погледнато няма пари вече в клубовете, а и "уан мен шоу" от типа на Гигов и Коко вече не върви.

От къде са взели тези 15 000 000 Сашетата?Кой им ги е дал? :?: :?: :?:

Ти много хубав въпрос задаваш, откъде верно тия пари да погасите уж толкова много дългове? :? :mrgreen: Направо си слагате главата на дръвника. :lol:

Някой червен да каже нещо по въпроса? :? 8-)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 окт 2014 14:56

luxorus написа:
Lyubaka01 написа:В момента говорим чисто формално. А законово нещата са ясни(или не си съгласен). Иначе аз лично не съм против държавата да подпомага фурбола. Но защо да е само Берое? Защо да не е (примерно) Пирин? Или Етър, Янтра, Хасково ...?

Ами защото замърсява нашия регион ТЕЦ 2?Защото нашите деца страдат от респираторни заболявания 3 пъти повече от вашите!Eлементарно,нали?

Интересно, защо тогава държавата не финансира примерно Ботев (Козлодуй)? Техните деца не са ли деца? И най-важното, не е ли по-редно тези милиони, които държавата е дала(според статии от преди време-3 млн лв)вместо да се дават за отбора не е ли по-добре да се дадат за по-модерни пречиствателни инсталации?!?
И да. Това, че
за този регион Берое е религия,смисъл на живот
не прави ситуацията по-законна...

P.S. А тая заплаха:
Не се занимавайте с Берое,за да не се заминава Прокуратурата с вашите отбори,че 80% няма да издържат проверката.Какъв ЕС,кви % лева?
искрено ме разсмя-Кайчовци, Лупита, Борати, Свинчовци и т.н. в затвора-песен за моите уши. Ама не ми се вярва да стане...

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 окт 2014 15:12

Lyubaka01 написа:
luxorus написа:

Интересно, защо тогава държавата не финансира примерно Ботев (Козлодуй)? Техните деца не са ли деца? И най-важното, не е ли по-редно тези милиони, които държавата е дала(според статии от преди време-3 млн лв)вместо да се дават за отбора не е ли по-добре да се дадат за по-модерни пречиствателни инсталации?!?
И да. Това, че
за този регион Берое е религия,смисъл на живот
не прави ситуацията по-законна...

Виж сега,пич,спирам по темата,няма смисъл.Вашите въпроси възникват поради незнание.Най-голямата инвестиция в Берое е на Община Стара Загора,всичко по базите,стадиона,тренировъчните игрища,стадион "Локомотив",всичко е дело на Общината.Издръжката на отбора е на ТЕЦ2,а защо Ботев Козлодуй не се спонсорира от АЕЦ,аз съм последния човек,който може да знае или пък да се чувствам виновен."МИ2" имат инвестиционна програма,която да компенсира региона,който е системно обгазяван.Те избраха,чрез тази програма,да стимулират децата от съответния регион да спортуват.
Ако трябва да ти дам един пример МИ2 (ТЕЦ2),издържа и твоята Софийска топлофикация,която всяка година е на загуба,защото и двете са в БЕХ,чийто основен стълб е именно МИ2.
Сега ще донесеш от десет кладенеца вода,за да ми опонираш,не си прави труда,не ми отговаряй.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 окт 2014 15:18

За да не цапаме повече твмата, ще ти отговоря на л. с.

Върни се в “Футбол - България”