Официално: Уелбек в Арсенал за 20 милиона евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Официално: Уелбек в Арсенал за 20 милиона евро

Мнениеот dreben23 » 06 сеп 2014 12:01

Синичко написа:
dreben23 написа: Има хляб в това момче, само от него си зависи да се развива, а вече и важна роля ще има и Арсен Венгер, понеже и качествата му са доста комплексни и може да върши и черна работа без никакъв проблем. Но при всички положения ще му трябва и повече увереност, усеща се една припряност като трябва да нанесе решителен удар.

Аз лично мисля, че не може да ви помогне в борбата за титлата, ако искате да се борите за нея де. За класиране в топ 4 е идеален, но за първото място се иска нещо повече от момче, което Венгер да развива. Особено пък в последните години ВЛ се доказа като първенство, което се печели от нападателите. Трябваше ви утвърдена звезда тип Коста/Ван Перси/Фалкао/Балотели/Агуеро...Може и да го развие Венгер, но няма как да ви донесе титлата този сезон, а аз бях останал с впечатлението, че за нея се борите. ;)

Той Уелбек може да е взет и за резерва на Подолски или Уолкот, не бързайте със заключенията, докато не минат няколко мача. Е ние може във форума да искаме титла, но Венгер може да не иска. Човекът си развива отбора и това е, не може да се промени. :)

А и ние имахме 100 млн за транфери, Юнайтед с два-три пъти повече. Всеки може да си направи счетоводството, че който е харчил най-много пари, той ще е основният претендент за титлата и според букитата, ама пък от нас зависи да променим коефициентите в нечия полза. А представяте ли си Арсенал да успее да стане шампион с наличните играчи, няма да ви се ще да влезете във форума. А и какво им има на Санчес, Кембъл, Подолски, Уелбек, а сега и Уолкот се връща те всички са си много добри футболисти и са го доказвали- едни на Световното, други когато са били по-млади, трети в предишни сеозни във Висшата лига. Не забравяйте, че Джоел Кембъл беше най-добрият играч на Световното, а Фалкао дори не участва, що пък да е по-скъп от Кембъл? Разчита на стари лаври, а отдавна не съм виждал сериозни неща от Фалкао. :P Нищо му няма на този отбор на Арсенал в атака, само малкото класни халфове са ни проблем, но Венгер сега има страхотният шанс да върти постовете на играчите и да се опитва да изненадва съперника. Току-виж Дани Уелбек заиграл дефанзивен халф, знам ли аз кво му се върти на Венгер, а и с толкова налични други крила и нападатели, спокойно може това да е решението, тъй като данните на Уелбек в дефанзивен план са наистина впечатляващи. ;)
Ама не може Венгер да подмени целия отбор като някои други треньори, че на нас не ни е кеф, а и рискът за провал със скъпа селекция също не е никак малък. Да, по-скоро е положително, но я си представете, че Манчестър продължи да се проваля и с тези футболисти, как ще се оправдае скъпата им селекция?
Доколкото ми е известно имали сме налични едни 80 млн, но сме ги спестили за пореден път. Арсенал пак ще побеждава, не се съмнявайте нито за миг в това.
Но още не сме си довършили подготовката за сезона, много добре знаете, че до съвсем скоро световните шампиони си почиваха и не може да блестят още в първите мачове. Ей тва вече си беше доста груба грешка на Венгер, ама пък в не всички отбори във ВЛ има световни шампиони, тъй че си им трябваше и малко отдих. Ще ги видим отсега, щото примерно Йозил съвсем не беше в час, а като не подхождаш сериозно, те налазват и контузии. :( Ей го на, пропуска квалификацията за европейското със Шотландия, а може би и мача със Сити. Така е, като не е водил нормална подготовка и навреме, Уилшър да не би да е водил и той, тук вината си е на Венгер- този негов ход беше малко несериозен според мен, да не кажа и по-силна дума. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 09 сеп 2014 08:58

Снощи Уелбек извади Англия срещу Швейцария.Дали накрая Венгер няма да смее последен?Ако не друго се очертава Уелбек дълги години да бъде титуляр в нападението на Англия.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 сеп 2014 14:48

[offtopic]Изображение[/offtopic]

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 сеп 2014 00:14

Казвах ви аз, момчето е талантливо. Няма да е дълго титуляр според мен, но до зимата жив и здрав да е да се бори за мястото си, защото и другите момчета са талантливи и му заявиха тези дни в прав текст, че ще се води битка, но и Венгер трябва да им дава повечко шанс, поне в мачовете срещу отбори извън топ шест да ги пуска ще съм доволен. Ще го видим. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

gumarson
Контакти:

Мнениеот gumarson » 09 окт 2014 12:12

Аз лично мисля, че има хляб в това момче!

Върни се в “Арсенал”