Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Няма да се навие тоя кретен да е резерва
Former Barcelona keeper Victor Valdes (32), who continues to recover in Germany, is almost ready to play again. He will join Liverpool. [md]
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Former Barcelona keeper Victor Valdes (32), who continues to recover in Germany, is almost ready to play again. He will join Liverpool. [md]
Плаче ми се..
- KOPScousers
- Контакти:
Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
KOPScousers написа:Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.
Не са много .Отдавна чакам да се вдигнат заплатите в Ливърпул .Това е начина за титлата.
Много малко взима в Дортмунд ,това момче ?! Определено не отговарят на класата му .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:KOPScousers написа:Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.
Не са много .Отдавна чакам да се вдигнат заплатите в Ливърпул .Това е начина за титлата.
Много малко взима в Дортмунд ,това момче ?! Определено не отговарят на класата му .
Тренер, немските отбори са работещи фирми, а не перални

Леевски, оле

KOPScousers написа:Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.
Маймуни с трици не се ловят. И аз мисля, че повечето заплати на звезди са необосновано високи, но лошото е, че има отбори, които разполагат с пачките и трябва да се реагира на това. Ето че и се преподписаха нови договори със Стъридж и сега със Стърлинг; другите ще последват скоро. При нас масова заплата е 60-70к, а това не е кой-знае колко високо за ВЛ, но с такава заплата трудно се привличат класни играчи и респективно се задържат наши такива.

Valdés is ready for a pay-cut to join Liverpool. [MD]
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Valdés is ready for a pay-cut to join Liverpool. [MD]
Много се радвам за Валдес. Предпочитах Лопес, но и Валдес е супер класа. Крайно време е да разполагаме с двама надеждни вратари.
Hala Madrid
suareshampion написа:KOPScousers написа:Какви са тия новини за Ройс? 200 хиляди ми се виждат прекалено много, но пък ще трябва и ние да почнем да се ръсим с парите, ако искаме да постигнем големи неща.
Така е 200 000 са напълно нормално,но едва ли новината е истина.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]