Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Игра, не са виновни НАТО и ЕС. Виновни са си нашите дупедавци.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
FLANKER написа:Игра , имам още 32г. до пенсия, която едва ли ще дочакам.Разбира се , че е проблем, като нямам с какво да си го платя.Ако си чел по- назад моите коментари , ще видиш , че именно с доходите започвам.Ти ми кажи как да го направя и кое по- напред - да си облека и нахраня детето и семейството си , да си платя данъците ли, да си платя водата, парното , или тока с едната " заплатка"?
Ами така е, увеличението е с 8-9 лв. сега, от лятото другата година смятат да е с още-толкова, което вече ще си е проблем, ако до тогава няма някакъв скок/ръст на доходите.
Който пуши, ще намали цигарите, който пие, ще намали бирата, ще се правят лишения.
Пак се намърда крадливата пасмина в парламента, и пак най-вероятно ще трябва да бъде изритана с шутове.
С гласуване за "старите муцуни", няма как да очакваме промяна.
Трябва да се натиснат тези, дето сега влязоха, да работят за това, следващите избори да са за ВНС.
THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:Игра , имам още 32г. до пенсия, която едва ли ще дочакам.Разбира се , че е проблем, като нямам с какво да си го платя.Ако си чел по- назад моите коментари , ще видиш , че именно с доходите започвам.Ти ми кажи как да го направя и кое по- напред - да си облека и нахраня детето и семейството си , да си платя данъците ли, да си платя водата, парното , или тока с едната " заплатка"?
Ами така е, увеличението е с 8-9 лв. сега, от лятото другата година смятат да е с още-толкова, което вече ще си е проблем, ако до тогава няма някакъв скок/ръст на доходите.
Който пуши, ще намали цигарите, който пие, ще намали бирата, ще се правят лишения.
Пак се намърда крадливата пасмина в парламента, и пак най-вероятно ще трябва да бъде изритана с шутове.
С гласуване за "старите муцуни", няма как да очакваме промяна.
Трябва да се натиснат тези, дето сега влязоха, да работят за това, следващите избори да са за ВНС.
Тук си казал всичко! Нямам какво да добавя, освен поздравления!
Успешен ден!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

fcb_bg написа:пълководец написа:fcb_bg написа:пълководец написа:fcb_bg написа:Не се бъзикаха само с ДПС.
Какво бъзикане, то това е отвратително и неприемливо!
Кое точно не е приемливо? Аз видях да вадят кирливите ризи на ДПС. (Пуснах предаването след като пича каза. Ако е имало нещо друго по-рано, не знам.)
Как да е....
Нещата които видях се излъчват само по СКАТ. Никъде другаде не дават как агитират турския електорат, как веят турски знамена и звучи турска музика. Това за мен си е насилствено и нарочно промиване на мозъци. Погледай малко предаванията на СКАТ, лошо ще ти стане какво заснемат.
Барса,по АлфаТВ излъчват също тези работи! Те директно на турски език праскат (агитират)

Предлагам през настоящата зимна кампания във всеки град да си направим палаткови лагери и да се отопляваме със секс. Хем ще ударим електрическите компании, хем ще увеличим прираста на българското население.
Ами като държавата ни спи и държавниците ни са дебилни същества ще си говорят на турски. Какво ще ги сполети като нарушат закона и говорят на турски? Май нищо или най-много някаква глоба, която за тях е все едно 5 стотинки. Нека да направят затвор за агитиране на чужд език. Все пак това е касае националната ни сигурност и е много важно нещо и трябва адекватно наказание. След като може за откраднати две кокошки хора да лежат по 2 години, за чужда агитация трябва поне 5 най-малко. Говори Местан на турски и след това директно в затвора. Излезе след това повтори и двойно наказание. Ама само си мечтая, защото нема такава държава като нашата.
Player написа:Ами като държавата ни спи и държавниците ни са дебилни същества ще си говорят на турски. Какво ще ги сполети като нарушат закона и говорят на турски? Май нищо или най-много някаква глоба, която за тях е все едно 5 стотинки. Нека да направят затвор за агитиране на чужд език. Все пак това е касае националната ни сигурност и е много важно нещо и трябва адекватно наказание. След като може за откраднати две кокошки хора да лежат по 2 години, за чужда агитация трябва поне 5 най-малко. Говори Местан на турски и след това директно в затвора. Излезе след това повтори и двойно наказание. Ама само си мечтая, защото нема такава държава като нашата.
Нищо

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Player написа:Ами като държавата ни спи и държавниците ни са дебилни същества ще си говорят на турски. Какво ще ги сполети като нарушат закона и говорят на турски? Май нищо или най-много някаква глоба, която за тях е все едно 5 стотинки. Нека да направят затвор за агитиране на чужд език. Все пак това е касае националната ни сигурност и е много важно нещо и трябва адекватно наказание. След като може за откраднати две кокошки хора да лежат по 2 години, за чужда агитация трябва поне 5 най-малко. Говори Местан на турски и след това директно в затвора. Излезе след това повтори и двойно наказание. Ама само си мечтая, защото нема такава държава като нашата.
НищоС имунитет са. С купуването и продаването на гласове е същата работа. Уж е престъпление, а престъпниците са с имунитет. И какво правим? Едно голямо нищо
Да едно голямо нищо. Като не може нещо да се случи по законния начин винаги им други начини, но дори и това не се случва тука. В друга държава този Хафъзов например който на митинг в Турция нарича турците велик народ, а е български депутат, нямаше да е между живите вече, щеше или да го самоубият, може също и пътен инцидент или пък внезапен инфаркт. Въобще нашата държава никаква я няма. Имаше я до 89та, но след това никаква я няма. След освобождението имаме войни със съседите за да браним интереса си, народа и земите си, после цар Борис ни брани от комунистите, след това комунистите ни бранят от капиталистите и турците с възродителния процес. Дали прави или не няма значение, важно е че е имало държава, която е имала национален интерес и го е следвала. Хората са усещали зашита и закрила, а сега бежанци, цигани, турци и какви ли още не буквално са ни се качили на главата и ние седим и блеем. Абсурдно е просто. Не мога да повярвам че има държава която допуска чуждите интереси да ръководят цялата и политика.
Кюстендил не иска да бъде представляван от бат Сали !
След парламентарните избори на 5-ти октомври стана ясно, че въпреки, че ДПС е на осмо място в региона с около 800 гласа, тя ще излъчи депутат от Кюстендилски МИР - Александър Методиев, по-известен като бат Сали
Искам да обявя пълната си подкрепа към кмета, господин Петър Паунов, който публикува следното във Фейсбук :
Искам да декларирам, че смятам за абсолютно неморално, гласовете от чужбина да "спускат" депутати по подобен начин. Също съм против и гласуването в чужбина, защото се гласува за БЪЛГАРСКИ парламент и това няма никакво отношение към хората, живеещи, да речем, от 5 или 20 години, в чужбина
Надявам се подобна мярка да бъде взета и подобно нещо да се приеме като закон, защото не ми е приятно дългогодишни емигранти да решават моята съдба ! Моля, темата ми да не бъде премествана в общополитическата - тука става въпрос за принципи и морал

"Приемете обръщение от гражданин и кмет на един БЪЛГАРСКИ град.
Град известен като града на Майстора и Стоян Венев, като града на Асен Василев и Марин Големинов, като града на дядо Ильо Марков и Димитър Пешев.
Град под небесното покровителство на Свети Иван Рилски и Свети Йоаким Осоговски, с хилядолетна история и с граждани изпълнени с ВЯРА в доброто.
Напомням - БЪЛГАРСКИ град.
Защо решихте, че тук ще изпратите за депутат човек с прякор Бат Сали- същият изпроводен ни от партия чиито избиратели във всички репортажи на БЪЛГАРСКИТЕ медии не искаха или не можеха да говорят на БЪЛГАРСКИ език. Горд съм, че тази партия тук(въпреки бруталното купуване на гласове) остана на 8-мо място с „огромните" 1.47(едно цяло и четиридесет и седем стотни) процента. И вие пак решихте, че ще ни изпратите за депутат Бат Сали.
Смятате ли, че ще оставим да наказвате един БЪЛГАРСКИ град само заради отказа му да си продаде ИСТОРИЯТА и ВЯРАТА?
СБЪРКАХТЕ!
Нито града на МАЙСТОРА ще превърнете в града на Бат Сали, нито БЪЛГАРИЯ от страната на Свети Свети Кирил и Методий и страната на Васил Левски ще превърнете в страната на сараите, „Ментата" и простащината.
Никой не е недосегаем от БОГ и от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД "
Искам да декларирам, че смятам за абсолютно неморално, гласовете от чужбина да "спускат" депутати по подобен начин. Също съм против и гласуването в чужбина, защото се гласува за БЪЛГАРСКИ парламент и това няма никакво отношение към хората, живеещи, да речем, от 5 или 20 години, в чужбина

Леевски, оле

- Red Warrior
- Контакти:
Re: Кюстендил не иска да бъде представляван от бат Сали !
ДПС е проклятието за България!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост