Groucho написа:modor написа:...
Най-накрая и ти да сложиш приличен аватар
Че кво им беше на на двамата убавци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:modor написа:...
Най-накрая и ти да сложиш приличен аватар
modor написа:Че кво им беше на на двамата убавци![]()
Groucho написа:modor написа:Че кво им беше на на двамата убавци![]()
Убавици > убавци!!!
Groucho написа:modor написа:Че кво им беше на на двамата убавци![]()
Убавици > убавци!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Groucho написа:modor написа:Че кво им беше на на двамата убавци![]()
Убавици > убавци!!!
Тва е приказката!![]()
Брутро пияници, взехте ли си билети вече![]()
Тоя Борото много музикален, изявява се все едно форума е негов тука![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Малко вероятно е за момента, ама може де, не знам...ще видим![]()
Моите идиоти искат да ходят в Г, а аз там и без пари нема да ида, за В може утре или вдругиден ако изникне някоя оферта
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:Малко вероятно е за момента, ама може де, не знам...ще видим![]()
Моите идиоти искат да ходят в Г, а аз там и без пари нема да ида, за В може утре или вдругиден ако изникне някоя оферта
Идвай в Г, бе!Кажи на твойте да се бръкнат малко и да дарят нещо в урните пред Г за момченцето от Горни Лом.
)
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 13 госта