Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:55

fcb_bg написа:
пълководец написа:
fcb_bg написа:Не се бъзикаха само с ДПС.

Какво бъзикане, то това е отвратително и неприемливо!

Кое точно не е приемливо? Аз видях да вадят кирливите ризи на ДПС. (Пуснах предаването след като пича каза. Ако е имало нещо друго по-рано, не знам.)

Като гледам как се беше разпенил тоя Хафъзов... Мене, ако питаш, на тия даже не им дреме, че погазват отвсякъде българските закони. Лудогорието и Родопите били техни, разбираш ли,,,!?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:56

fcb_bg написа:
пълководец написа:
fcb_bg написа:
пълководец написа:

Кое точно не е приемливо? Аз видях да вадят кирливите ризи на ДПС. (Пуснах предаването след като пича каза. Ако е имало нещо друго по-рано, не знам.)

:roll: Как да е....

Нещата които видях се излъчват само по СКАТ. Никъде другаде не дават как агитират турския електорат, как веят турски знамена и звучи турска музика. Това за мен си е насилствено и нарочно промиване на мозъци. Погледай малко предаванията на СКАТ, лошо ще ти стане какво заснемат.

Пич, точно това даваха преди малко, но вероятно си го пропуснал. Даваха агитация на ДПС в Чорлу или некакъв там град беше...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 окт 2014 00:01

RedeviL написа:
fcb_bg написа:
пълководец написа:

Като гледам как се беше разпенил тоя Хафъзов... Мене, ако питаш, на тия даже не им дреме, че погазват отвсякъде българските закони. Лудогорието и Родопите били техни, разбираш ли,,,!?

Българските турци са си ок и искат да живеят, работят и всичко останало в България. Но има елементи от ДПС които им мелят, че тяхната родина е Турция, че те са турци и трябва да имат турско самосъзнание. Ало, депутат от ДПС си позволи от българската парламентарна трибуна да говори открито за следването на мисли на видни турски антибългари. И какво направи държавата? Нищо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 окт 2014 00:03

RedeviL написа:Пич, точно това даваха преди малко, но вероятно си го пропуснал. Даваха агитация на ДПС в Чорлу или некакъв там град беше...

Днес гледах по СКАТ как в избирателните секции в Турция се нарушава тотално изборното законодателство. Ако бехме държава, тези гласове требваше да се анулират.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 окт 2014 00:04

fcb_bg написа:
RedeviL написа:
fcb_bg написа:
пълководец написа:

Българските турци са си ок и искат да живеят, работят и всичко останало в България. Но има елементи от ДПС които им мелят, че тяхната родина е Турция, че те са турци и трябва да имат турско самосъзнание. Ало, депутат от ДПС си позволи от българската парламентарна трибуна да говори открито за следването на мисли на видни турски антибългари. И какво направи държавата? Нищо.

Този Хафъзов е точно такъв криминален елемент. Такива като него са опасни за държавата! Лошото е, че службите ни са тотално разградени.. Никаква защита нямаме, като разграден двор сме.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 окт 2014 00:07

RedeviL написа:Този Хафъзов е точно такъв криминален елемент. Такива като него са опасни за държавата!

А какво прави държавата? Нищо. Некой има полза явно. Та държавата не може да намали само децибелите на говорителите в джамиите. Смятай.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 окт 2014 00:10

fcb_bg написа:
RedeviL написа:Този Хафъзов е точно такъв криминален елемент. Такива като него са опасни за държавата!

А какво прави държавата? Нищо. Некой има полза явно. Та държавата не може да намали само децибелите на говорителите в джамиите. Смятай.

То няма държава. Някъде четох за някакви нарушения със секциите в Турция, даже имаше и решение на съда.. Идва ЦИК и казва- няма такова нещо. Е, за кво си говорим тогава!? :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 окт 2014 00:13

CTAHKO написа:Колко трябва да си прост, за да ги пишеш тези глупости :lol: Моето патенце, по твоята логика излиза, че циганите са с най-висок морал и са най-отгворните граждани в тази държава, защото гласуват всички и то под строй :lol: И още нещо...хайде като си толкова отворен, покажи ми протоколите от циганските секции в Русе 8-) Чакам :!:

Хасковски мангал, казах ти, да спреш да търсиш вниманието ми ! Казах ти, че ще ти обърна внимание и ще отговоря на всеки един твои въпрос, когато заслужиш уважението ми, а като гледма, какъв си дебил, имам силни съмнения, че някога ще се случи. Призовавам те за пореден път да спреш да ме цитираш и да търсиш вниманието ми, казвам ти го за последен път, от тук нататък ти правя пълен игнор, защото се чувствам като млада девойка, която се опитва да се отърве от пъпчив ухажор.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 окт 2014 01:32

Аз пък се чувствам като пъпчив ухажор, надупил млада девойка 8-) Теб пък кой те е цитирал бе, шушляк :lol: Така като гледам, ти ме цитираш и правиш някакви жалки опити да ме впечатлиш 8-) Знаеш ли, колко такива като теб са минали през ръчичките ми 8-) Болен гълъб :!: На всички ни ясно, че си имал тежко детство, бил си аутсайдера в класа, на когото всички са си го изкарвали и си просто парче с ментални увреждания ;) Миналият ден беше тръгнал да разширява територията на България с пемза, сега тръгнал сметка да ми държи :lol: Де се е чуло и видяло, влах да държи сметка на хасковски аристократ 8-)

П.П. Какво стана със протоколите от циганските секции, дето щеше да показваш, отворко :?: Казах, ЧАКАМ :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 окт 2014 10:25

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:
Blue Warriors написа:Крайно време е в управлението да влезе патриотична партия и ако не е сега, то следващия вот Патриотичен Фронт ще вземе много повече гласове и ще има някакъв светъл лъч циганизацията да спре.Онзи руснак не го коментирам, да се радва на 4.5% защото каквото и да прави тавана му винаги ще е 7% и то в най-добрия вариант от тук натаък.

Не живей в заблуда с онзи Паричен,пардон,Патриотичен фронт! Те са от едно котило с Боко,БСП и ДПС.След много малко време ще се убедиш,колега.
П.П Лошото е ,че ЕК ,отново натиска за повторно увеличение на тока.Нещо,за което онзи "руснак" спомена.И повярвай ми,всички без партията на "руснака" ,няма да се възпротивят,а ще кажат ,че така е наложително. А българският народ -май..та му....

Колега, разсъждаваш като пенсионер, а до колкото знам, си бачкаш.

Представяш някакви битовизми, като най-големият проблем на България.
Ами не, цената на тока не е проблем.
Дори и увеличена.

Проблема е в ниските заплати и застоялата ни икономика.
И за това не са виновни ЕС, НАТО, арменският поп, марсианците и т.н.

Игра , имам още 32г. до пенсия, която едва ли ще дочакам.Разбира се , че е проблем, като нямам с какво да си го платя.Ако си чел по- назад моите коментари , ще видиш , че именно с доходите започвам.Ти ми кажи как да го направя и кое по- напред - да си облека и нахраня детето и семейството си , да си платя данъците ли, да си платя водата, парното , или тока с едната " заплатка"? Факт е Игра, че отиваме бавно към унищожение!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”