Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пълководец

Re: Тема за политика - България

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:30

RedeviL написа:
пълководец написа:
RedeviL написа:Некой гледа ли господарите в момента? Предизборна агитация на ДПС в Турция и ефенди Хафъзов в действие... :shock:

:evil: :evil: :evil: Видовден ще дойде и за тях, мамичката им мръсна!!!

Не знам, тва е скандално просто!

Не разбирам защо останалите 7 парламентарни партии и коалиции не коментират тези неща. :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:37

пълководец написа:
RedeviL написа:
пълководец написа:
RedeviL написа:Некой гледа ли господарите в момента? Предизборна агитация на ДПС в Турция и ефенди Хафъзов в действие... :shock:

Не разбирам защо останалите 7 парламентарни партии и коалиции не коментират тези неща. :shock: :shock: :shock:

Точно това питах и аз преди ден. Единствено ми обяснение е, че това се прави умишлено, Останалите партии и всички институции си затварят очите, поради някаква причина. Моля се само да няма и някаква външна протекция за ДПС, че тогава става много лошо.
Последна промяна от RedeviL на 07 окт 2014 23:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 07 окт 2014 23:38

RedeviL написа:В една нормална държава тези щяха да се водят заплаха за нац. сигурност! Ние не само, че си разградихме службите, ами като гледам всичко това се приема за нещо съвсем нормално.

На останалите им е проблем, че се е засилил патриотичния вот, в Неделя това каза Миков, а днес Исмаилов от РБ.
Не ме интересуват, лошото за тях е, че покрай сухото ще гори и мокрото и когато тълпата тръгне, няма да пита кой гласува за дпс и кой не, а ще има погром над малцинствените групи в милата ни родина, амин.Бог да пази България.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:39

пълководец написа:
RedeviL написа:
пълководец написа:

Не се бъзикаха само с ДПС.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:44

Blue Warriors написа:
RedeviL написа:В една нормална държава тези щяха да се водят заплаха за нац. сигурност! Ние не само, че си разградихме службите, ами като гледам всичко това се приема за нещо съвсем нормално.

На останалите им е проблем, че се е засилил патриотичния вот, в Неделя това каза Миков, а днес Исмаилов от РБ.
Не ме интересуват, лошото за тях е, че покрай сухото ще гори и мокрото и когато тълпата тръгне, няма да пита кой гласува за дпс и кой не, а ще има погром над малцинствените групи в милата ни родина, амин.Бог да пази България.

Ами, аз освен като някакъв външен натиск от страна на Европа, по друг начин не мога да си го обясня. Не знам, дали знаете, но от ЕС никак не харесват тенденцията за нарастване на патриотичните формации. В този ред на мисли, няма да се очудя, ако от Брюксел се оптитват да наложат ДПС в управлението на България, за сметка на някой измежду ПФ или АТАКА.

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:45

fcb_bg написа:Не се бъзикаха само с ДПС.

Какво бъзикане, то това е отвратително и неприемливо!

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 07 окт 2014 23:47

RedeviL написа:
Blue Warriors написа:

Ами, аз освен като някакъв външен натиск от страна на Европа, по друг начин не мога да си го обясня. Не знам, дали знаете, но от ЕС никак не харесват тенденцията за нарастване на патриотичните формации. В този ред на мисли, няма да се очудя, ако от Брюксел се оптитват да наложат ДПС в управлението на България, за сметка на някой измежду ПФ или АТАКА.

Няма да се учудя братле, най добре е да излезем от ЕС.Все пак да не забравяме, че Реда и глобализацията минават през заличаване на националната идентичност и промиване на историята, за да може един ден всички да станем под една власт.Работата е много сериозна, ама аз ще се боря докрай както и много други като нас.От мен лека.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:47

пълководец написа:

Кое точно не е приемливо? Аз видях да вадят кирливите ризи на ДПС. (Пуснах предаването след като пича каза. Ако е имало нещо друго по-рано, не знам.)

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:49

fcb_bg написа:
пълководец написа:

Кое точно не е приемливо? Аз видях да вадят кирливите ризи на ДПС. (Пуснах предаването след като пича каза. Ако е имало нещо друго по-рано, не знам.)

:roll: Как да е....

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:52

пълководец написа:
fcb_bg написа:
пълководец написа:

:roll: Как да е....

Нещата които видях се излъчват само по СКАТ. Никъде другаде не дават как агитират турския електорат, как веят турски знамена и звучи турска музика. Това за мен си е насилствено и нарочно промиване на мозъци. Погледай малко предаванията на СКАТ, лошо ще ти стане какво заснемат.

Върни се в “Свободна зона”