Бундеслига 2014/2015: 7- и кръг, Байерн -Хановер 96

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Бундеслига 2014/2015: 7- и кръг, Байерн -Хановер 96

Мнениеот Der Führer » 07 окт 2014 23:25

MCMXIII написа:Търсело се купувач :shock: Това не са факти. Факт е, че той каза в прав текст, ча Пеп до последно го е искал в БАЙЕРН. Очеизвадно е, че на него му се играе за неземни суми. Трябва да е щастлив, че ги получава, усещам че и в Бавария не са нещастни.

Е ... все намирате кусур в нещо :lol: Ето ти факти
1. Зимата Байерн беше готов да приеме оферта ( или е приел ) от 25 млн евро от Ман Юнайтед . Кроос отказва заплата от над 200 000 паунда седмично . Първи пробив в теорията за "неземните суми" .
2. Преди световното Кроос е договорил личните си условия с Барса . Каталунците се отказват да го привлекат .
3. Реал е трета опция , така че , което прави теорията за "мечтата" .
4. Заплатата която Кроос получава в Реал , не е много по-различна от тази която получава Алонсо в Байерн . Второ слабо място в теорията за "неземните суми" .
5. След предложението за нов договор , което Кроос не прие зимата , ръководството не е правило друго предложение . Напротив - в прав текст му беше заявено , че няма да получи по-добър договор от вече предложения .
6. Кроос не е подавал официална молба за трансфер , нито е изявявал желание да напусне клуба .
Когато не желаеш един играч ( и особено баща му ) , все ще се намери начин да го принудиш да напусне . Примерно като му предложиш заплата , обидно ниска спрямо качествата му .
Знам какво е казвал Кроос за Гуардиола ... но знам че когато един треньор на Байерн иска да задържи един играч до края на договора му , той обикновено успява . Дори и когато играча иска да си ходи . Справка - Михаел Балак .
П.П. Вече наистина пиша за последно по темата "трансфера на Кроос" . Ако има желаещи може да я дискутираме на друго място , различно от форума на Байерн .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Бундеслига 2014/2015: 7- и кръг, Байерн -Хановер 96

Мнениеот MCMXIII » 08 окт 2014 07:04

Това не са факти, а расъждения. Факт е, че Байерн не клекна за пари. Това за мен е най- важното, ТК ако ще и в Индия да иде.
И аз спирам по темата :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”