Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Така написано- не възразявам по нито едно от нещата. Аз също съм на мнение, че държавата има нужда от стабилно управление, а такова може да има само с участието на най-големите партии. Въпросът обаче е дали сме дорасли за подобна коалиция и как би я приело обществото? Самият факт, че се заговори за евентуални разговори по между им, а вече някои заключиха - "гласуваш за гроб, получаваш бкп", не ме прави много голям оптимист по въпроса...
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Пълен ЦИРК!!!
А сега си представете, че накарат хората да изписват имената на партиите 

-
RedeviL написа:Така написано- не възразявам по нито едно от нещата. Аз също съм на мнение, че държавата има нужда от стабилно управление, а такова може да има само с участието на най-големите партии. Въпросът обаче е дали сме дорасли за подобна коалиция и как би я приело обществото? Самият факт, че се заговори за евентуални разговори по между им, а вече някои заключиха - "гласуваш за гроб, получаваш бкп", не ме прави много голям оптимист по въпроса...
Аз лично не искам старите муцуни пак да управляват, разни агенти/генерали от ДС да продължават тоталната си гавра с България, като толкова много мислят за държавата и народа, що Боко и Мишо, и ония "реформаторите" не дадат път на младите, нали уж било пълно с кадърни хора, експерти в различни области... В момента не ни трябват фалшиви леви или десни политики, а трябва да се взимат точните решения за всеки проблем, пък ако ГЕРБ и БСП го постигнат, ще съм страшно щастлив, но се съмнявам в честността им, меко казано.
- JohnnieWalker
- Контакти:
ПП. Същото е станало доколкото разбрах в Стара Загора с 22/22 

Това показва само колко гласа са купени.И всички купуват гласове.Избирателите тъй като не им пука за листите така се презастраховат.
А и така се доказва пред купувачите колко гласа са купени , но не от човека в листата , а от самата партия.
Просто трагедия като се погледне малко от различен ъгъл това явление.
А и така се доказва пред купувачите колко гласа са купени , но не от човека в листата , а от самата партия.
Просто трагедия като се погледне малко от различен ъгъл това явление.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
RedeviL написа:Така написано- не възразявам по нито едно от нещата. Аз също съм на мнение, че държавата има нужда от стабилно управление, а такова може да има само с участието на най-големите партии. Въпросът обаче е дали сме дорасли за подобна коалиция и как би я приело обществото?
Мисля, че ако това доведе до стабилизиране на Държавата и Обществото ще приеме подобна коалиция, като това може да успокои занапред обстановката. А партиите като ДПС и останалите влизащи в Парламента, няма да имат възможността да дават насока на политическият живот и ще бъдат там където им е мястото.
В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално. Така постъпи ДПС при предишното управление и ако от БСП и Станишев бяха по-твърди с тях, дори да платят цената-падане на кабинет Орешарски или въобще несформиране на такъв, то сега БСП нямаше да се намира в това унизително положение и щеше да има уважението дори на тези които не им симпатизират. Реваншизма и противопоставянето не водят до нищо положително и се надявам, че от ГЕРБ са го осъзнали, както и ръководството на БСП.
- Blue Warriors
- Контакти:
Крайно време е в управлението да влезе патриотична партия и ако не е сега, то следващия вот Патриотичен Фронт ще вземе много повече гласове и ще има някакъв светъл лъч циганизацията да спре.Онзи руснак не го коментирам, да се радва на 4.5% защото каквото и да прави тавана му винаги ще е 7% и то в най-добрия вариант от тук натаък.
Последна промяна от Blue Warriors на 07 окт 2014 17:15, променено общо 1 път.
v.r.s. написа:В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално. Така постъпи ДПС при предишното управление и ако от БСП и Станишев бяха по-твърди с тях, дори да платят цената-падане на кабинет Орешарски или въобще несформиране на такъв, то сега БСП нямаше да се намира в това унизително положение и щеше да има уважението дори на тези които не им симпатизират. Реваншизма и противопоставянето не водят до нищо положително и се надявам, че от ГЕРБ са го осъзнали, както и ръководството на БСП.
Хайде първо да чуеш какво каза Москов днес и след това да хвърляш такива нелепи обвинения. http://bnt.bg/part-of-show/moskov-tova-e-vot-protiv-segashniya-tsyalosten-model-na-upravlenie
В момента точно заради такова пилтко обвинеине, което и ти го твърдиш, ще бъде оправдание да се направи престъпна коалиция.
А циркът да бъде пълен трима ДС-ари влезнаха в парламентарната група на Герб.:
Любомир Димитров Христов – избран от Шумен
Румен Иванов Иванов – избран от Добрич
Стефан Иванов Дедев – избран от Пловдив
Любомир Димитров Христов – избран от Шумен
Румен Иванов Иванов – избран от Добрич
Стефан Иванов Дедев – избран от Пловдив
Последна промяна от foetuss на 07 окт 2014 17:19, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Тъпо е но за съжаление няма извършено престъпление и нищо не може да се докаже.
Кучетата си лаят, орлите си летят.