Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Old_death » 03 окт 2014 18:09

W84me написа:
1982 написа:Ми, ако ония си потърсят правата, може наистина сериозно да загазите.

В момента се крепите на добрата им воля.

Лиценза не могат да ни го барнат заради тоя дълг. А иначе дълга още не е изискуем. Бадем, Бадем, кога пари?

А парите за стадиона кога ? Когато ББ стане пак министър председател ли !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 07 окт 2014 14:23

Александър Томов е казал много лъжи и не престава да ги говори. Едва ли има не само футболен фен у нас, но и обикновен гражданин, който да му вярва. Но наскоро той каза нещо, с което, както би казал Удхаус, уцели десятката, хвана бика за рогата и удари гвоздея по главата! :) А именно: "...Ако бяхме във "В" група, щяха да ни изгонят от "Българска армия"... ( [url]http://www.prosport.bg/news/38224/Томов-се-бил-договорил-с-Бойко-за-базите[/url] ). Не съм чел договора, с който стадион "Българаска армия" е отдаден за ползване на ЦСКА, но съвсем естествено е в него освен инвестиции от ЦСКА да се изисква и развитие на професионален футбол. Един евентуален фалит и изпадане в долните дивизии за ЦСКА би означавало, че по всяко време този договор може да бъде развален от страна на министерството на спорта и стадионът да бъде отдаден на други клубове или, да кажем, предприемачи. От тази гледна точка става напълно разбираемо защо "безкористният" Чакмаков отказва да стане акционер в ЦСКА и предпочита да се отчита за извършените от ЦСКА Завинаги работи направо в министерството. Дано не съм прав и да има друго обяснение.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2014 15:14

Леле мале, Бадема хич не пести критики към финансовата почтеност на подсъдимия Томов :shock: Слагам интервюто в офтопик, защото е леко сърцераздирателно.

[offtopic]Бадема: Лъжите на Лупи са долни, не съм оптимист за ЦСКА
"Сашетата съсипват клуба с измами, не искам да съм покрай тях", отсече Гъргоров

Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров отново оплю ръководството на клуба и в частност силния човек на стадион "Българска армия" Александър Томов. Бадема все още не е получил нито лев от клуба, въпреки че това трябваше да се случи до края на месец септември.

"Държа много на ЦСКА и затова реших отново да облека фланелката на отбора. Хората от ръководството обаче се оказаха несериозни, нямам им доверие и не искам да съм в тяхното обкръжение", каза Гъргоров пред вестник "Тема спорт".

"Клубът има много дългове и ако те не се платят, той ще бъде наказан и няма да може да участва в евротурнирите. Има хора, които искат много да помагат на тима, но не и при тези ръководители."

"В името на ЦСКА се съгласих да получа възнагражденията си на разсрочено плащане. Няма никакъв проблем от моя страна и дори им казах те да посочат датите, на които ще ми плащат. Не съм поставял никакви условия и не съм ги притискал за пари."

"Те посочиха дати, аз се подписах под документа - има го черно на бяло. Мислите ли, че те изпълниха договорката? За всеки е ясно какво се е случило. Не мога да имам доверие на Александър Томов."

"Искам най-доброто за ЦСКА, но за съжаление не съм оптимист за бъдещето на клуба, защото познавам Сашетата. С лъжи и измами няма как да стане и това съсипва червените. Не знам как клубът ще издържи в това положение."

"Към Томов проявихме голямо разбиране, но лъжите му са много долни. Не може да работиш и да се раздаваш за ЦСКА със сърце, а накрая ти да излезеш виновен. Играл съм с контузии, с болки в краката за отбора."

"Както го прави в момента и Вальо Илиев. Но нищо не се оценява и ръководителите гледат да те изхабят и дотам. Знаете за случая с лагера в Холандия и независимо че ми извъртяха номер, исках и се опитах да се върна."

"Исках да радвам феновете на ЦСКА и дори да завърша кариерата си в клуба, но тази мечта не се сбъдна. Идва Видовден и ще излязат още неща, свързани с ръководството, които никой не знае", добави Гъргоров, който чака пари от октомври 2013 година.

http://www.dnes.bg/sport/2014/10/07/bad ... ska.241258[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2014 21:04

TristaNNN написа:Леле мале, Бадема хич не пести критики към финансовата почтеност на подсъдимия Томов :shock: Слагам интервюто в офтопик, защото е леко сърцераздирателно.

[offtopic]Бадема: Лъжите на Лупи са долни, не съм оптимист за ЦСКА
"Сашетата съсипват клуба с измами, не искам да съм покрай тях", отсече Гъргоров

Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров отново оплю ръководството на клуба и в частност силния човек на стадион "Българска армия" Александър Томов. Бадема все още не е получил нито лев от клуба, въпреки че това трябваше да се случи до края на месец септември.

"Държа много на ЦСКА и затова реших отново да облека фланелката на отбора. Хората от ръководството обаче се оказаха несериозни, нямам им доверие и не искам да съм в тяхното обкръжение", каза Гъргоров пред вестник "Тема спорт".

"Клубът има много дългове и ако те не се платят, той ще бъде наказан и няма да може да участва в евротурнирите. Има хора, които искат много да помагат на тима, но не и при тези ръководители."

"В името на ЦСКА се съгласих да получа възнагражденията си на разсрочено плащане. Няма никакъв проблем от моя страна и дори им казах те да посочат датите, на които ще ми плащат. Не съм поставял никакви условия и не съм ги притискал за пари."

"Те посочиха дати, аз се подписах под документа - има го черно на бяло. Мислите ли, че те изпълниха договорката? За всеки е ясно какво се е случило. Не мога да имам доверие на Александър Томов."

"Искам най-доброто за ЦСКА, но за съжаление не съм оптимист за бъдещето на клуба, защото познавам Сашетата. С лъжи и измами няма как да стане и това съсипва червените. Не знам как клубът ще издържи в това положение."

"Към Томов проявихме голямо разбиране, но лъжите му са много долни. Не може да работиш и да се раздаваш за ЦСКА със сърце, а накрая ти да излезеш виновен. Играл съм с контузии, с болки в краката за отбора."

"Както го прави в момента и Вальо Илиев. Но нищо не се оценява и ръководителите гледат да те изхабят и дотам. Знаете за случая с лагера в Холандия и независимо че ми извъртяха номер, исках и се опитах да се върна."

"Исках да радвам феновете на ЦСКА и дори да завърша кариерата си в клуба, но тази мечта не се сбъдна. Идва Видовден и ще излязат още неща, свързани с ръководството, които никой не знае", добави Гъргоров, който чака пари от октомври 2013 година.

http://www.dnes.bg/sport/2014/10/07/bad ... ska.241258[/offtopic]

Ой, милото то, синичко човеченце, сърчицето му не издържало на общите Бадемови приказки... Нема, синке, нема, скоро ще дойде дербито и макар без фенове лошите ръководители и треньор ще направят нова победа над сините титани, а ти и малкото Бадемче може да се прегърнете, а защо не да се вземете. :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 окт 2014 08:46

Бадема поне като не може да помогне, да си рита там в 6-та дивизия на Китай и да не яде ла*на :x Тоя се компрометира напълно ... После като дойде на "Армията", ще иска да го аплодираме .... Дообре :evil: Успех му пожелавам и в национала с тая яка дестинация 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 окт 2014 13:25

Треньорите в школата без пари от 7 месеца

Ръководството на ЦСКА продължава да плаща избирателно в клуба. С оглед на добрите игри на армейците от началото на сезона шефовете на тима се стремят да дават пари първо на футболистите. Причината е, че Томов и Тодоров искат да се застраховат от нови бягства като тези на Менди и Гъргоров през лятото. Към днешна дата обаче играчите имат да получават по една заплата и 9 премии. Треньорите от първия отбор пък имат да получават още по-големи суми, тъй като не са им изплатени трудовите възнаграждения за няколко месеца назад. „7 дни спорт” научи, че най-трагично остава положението в школата на ЦСКА. Треньорите имат да получават по 7 заплати, като до края на годината тази цифра може да нарасне още повече, ако Томов продължава да плаща само на първия отбор.

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7296_7.htm
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 окт 2014 14:13

TristaNNN написа:Треньорите в школата без пари от 7 месеца

Ръководството на ЦСКА продължава да плаща избирателно в клуба. С оглед на добрите игри на армейците от началото на сезона шефовете на тима се стремят да дават пари първо на футболистите. Причината е, че Томов и Тодоров искат да се застраховат от нови бягства като тези на Менди и Гъргоров през лятото. Към днешна дата обаче играчите имат да получават по една заплата и 9 премии. Треньорите от първия отбор пък имат да получават още по-големи суми, тъй като не са им изплатени трудовите възнаграждения за няколко месеца назад. „7 дни спорт” научи, че най-трагично остава положението в школата на ЦСКА. Треньорите имат да получават по 7 заплати, като до края на годината тази цифра може да нарасне още повече, ако Томов продължава да плаща само на първия отбор.

След като разтовари тук, може да хвърлиш и едно аки в темата за спеца от Плоски, че запек ще хване :mrgreen:
иначе имам някакъв смътен спомен от края на 90-те, когато за последно съм купувал този парцал, от тогава съм на емека :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 окт 2014 15:08

Левскарче, много ми е смешно как, при положение, че Левски е затънал в дългове към фирми, бивши играчи и треньори, клубове и мениджъри, ти си дошъл тук да говориш за задълженията на ЦСКА. То бива наглост, но това вашето - подуенщината, няма граници. :oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 окт 2014 16:48

TristaNNN написа:Треньорите в школата без пари от 7 месеца

#ПЛАТЕТЕЗАЙЕТИБЕ :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 окт 2014 17:38

1982 написа:Левскарче, много ми е смешно как, при положение, че Левски е затънал в дългове към фирми, бивши играчи и треньори, клубове и мениджъри, ти си дошъл тук да говориш за задълженията на ЦСКА. То бива наглост, но това вашето - подуенщината, няма граници. :oops: :oops:

Смей се щом ти е смешно, не ми пречиш. :) Ще говоря където и за каквото желая. Новините са такива каквито са, като най-вероятно не ти допадат, но това е положението. И друго, понеже гледам, че някои от себеподобните ти са литнали в облаците, е хубаво да им се напомни все пак какви са червените реалности, ей така-да им се свият крилцата лекичко ;)
[offtopic]

Върни се в “Архив”