http://m.youtube.com/watch?v=xdT8D9tETlo
http://m.youtube.com/watch?v=qTbP-QZ1-lc
Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Холандец пристигна в Черно море
източник: Добри Атанасов, Дарик
Холандски полузащитник се присъедини към заниманията на Черно море днес. Неговото име е Марк Клок, научи Дарик.
Той е свободен агент, като за последно е играл за първодивизионния шотландски тим Рос Каунти. От там е освободен през август, след като е изиграл само шест мача. От тогава си търси отбор.
"За първи път съм в България. Хубав град и времето е хубаво във Варна. Не знам много з абългарския футбол, но пък мои познати са играли или играят тук. Имам предвид Грегъри Нелсън и Върджил Мисиджан", заяви пред Дарик при пристигането си на "Тича" холандският полузащитник.
Той има и няколко мача в различните младежки формации на холандския национален отбор. Преди да замине за Шотландия, той е носил екипа и на силния отбор в родината си Утрехт.
http://www.footballzz.co.uk/jogador.php ... oca_id=143
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QhzJalVf1LU[/youtube]
Доколкото успях да разбера, играл е само за втория отбор на Утрехт, а в Шотландия за цял сезон има... 6 мача. Все пак е младо момче, дано да си струва. Имаме шестима централни полузащитници в момента (не броя Йовчев и Попов), което май означава, че ще се разделяме с някой зимата. Може би Паланков?
Няма да е Тодор!А това момче влиза много здраво и ...ЧИСТО.Друго не видях,но поне е с правилна школовка и вероятно би вършил работа.Има кой да го мисли,ние ще си го коментираме само. 

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Добре, ако има качества нека да го вземаме ...от видеото наистина отнема чисто и играе и в офанзивен план и не пуска балони като Бургхарт, който обаче не играе на позицията си. Само дето имаме Паланков, Стенио и Дани Г като се върне ....а пък аз съм гледал от младежите Попов в 1-2 контроли и ми допадна най-много от младите ни играчи, като бързина и умения ...така че искам да се дава шанс и на Попов и за какво тогава да го вземаме?! По-скоро да търсим някой вместо Матиас Курьор щом като няма да го ползваме, или не знам и аз ...и наистина ми се иска да виждам малко юноши по време на мач 

Холандският полузащитник Марк Клок, който се готви цяла седмица с тима на Черно море е одобрен от наставника Никола Спасов и ще носи екипа на „моряците”. Халфът подписа договор с клуба и през тази седмица се очаква да бъде картотекиран, научи Дарик.
Марк Клок е бивш футболист на холандския Утрехт шотландския Рос Каунти. Той е на 21 години, висок 177 см.
Марк Клок е бивш футболист на холандския Утрехт шотландския Рос Каунти. Той е на 21 години, висок 177 см.

-
- Контакти:
Това са халфовете на Кольо, говоря за дефанзивните - здраво, но чисто играещи и с мисъл за атака, в никакъв случай рендета. И Клок, а и Стенио са точно от тези играчи. Холандеца е от желязната школа на тоталния футбол, със сигурност е научен играч, а е и много млад.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
А дали не правим грешка и прибързани неща с тези междинни трансфери ...едва ли имаме много голям избор и дали не е по-добре да правим промени зимата?! Все пак привличането на Клок означава, че тренера е осъзнал грешката си да пуска Бургхарт като дефанзивен халф, защото определено не му е там мястото ...и дано този Клок да помогне на отбора, много ми се иска да се окаже откритие поне за А група 

- blue avalanche
- Контакти:
Четох,че от зимата Китанов идва в Левски.
Ако е така,нека плюенето и хуленето тип "Шабленския" започне...СЕГА!
Ако е така,нека плюенето и хуленето тип "Шабленския" започне...СЕГА!

blue avalanche написа:Четох,че от зимата Китанов идва в Левски.
Къде чете, че да прочетем и ние? Ако е вярно, това е логично обяснение за привличането на Илко.