Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Бандаловски в ЦСКА ?

Мнениеот Venko123 » 06 окт 2014 21:37

W84me написа:Вземайте го, без това сте пълни с футболисти без морал и откровени селяндури!

Нещо за дивите Пазарджишки селяци Минев и Гаджев да напишеш? :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:37

effect написа:Между играта на Гатузо и тази на Бандаловски, Гаджев, Галчев и другите рецидивисти от този тип разликата е от земята до небето.

Каква е разликата бе? Ти освен да напишеш някоя щуротия без капка мисъл друго не можеш да сътвориш. Каква е разликата? Това, че са агресивни футболисти ли е разликата? Ти въобще мислиш ли като коментираш нечие мнение или просто си губиш времето?

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 06 окт 2014 21:38

W84me написа:Вземайте го, без това сте пълни с футболисти без морал и откровени селяндури!

Само можем да мечтаем за моралисти като Веско Минев викаш :lol:

effect

Мнениеот effect » 06 окт 2014 21:41

Кировец написа:
effect написа:Между играта на Гатузо и тази на Бандаловски, Гаджев, Галчев и другите рецидивисти от този тип разликата е от земята до небето.

Каква е разликата бе? Ти освен да напишеш някоя щуротия без капка мисъл друго не можеш да сътвориш. Каква е разликата? Това, че са агресивни футболисти ли е разликата? Ти въобще мислиш ли като коментираш нечие мнение или просто си губиш времето?

Абе убавец, агресията на Гатузо е едно нещо, а откровенната простащина и грубост на горните е съвсем друго нещо, Гатузо пресираше, мачкаше и обичаше физическия контакт, докато горните правят малоумни шпагати без каквато и да е мисъл за игра с топката и обикновенно са с картон до 30 минута ...
П.П. Такова сравнение не мога да нарека дори щуротия, а откровено невежество :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:46

effect написа:
Кировец написа:

Абе убавец, агресията на Гатузо е едно нещо, а откровенната простащина и грубост на горните е съвсем друго нещо, Гатузо пресираше, мачкаше и обичаше физическия контакт, докато горните правят малоумни шпагати без каквато и да е мисъл за игра с топката и обикновенно са с картон до 30 минута ...
П.П. Такова сравнение не мога да нарека дори щуротия, а откровено невежество :lol:

Кво нещо е? Нали всички плюят Бандата само заради един червен картон в мача с Дания?! Гатузо колко червени картона има, знаеш ли? А Марко Матераци? И какво от това?

гражданин от село

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот гражданин от село » 06 окт 2014 21:46

Футболните качества са важни,но и други са не по-малко важни.Още ми се върти в главата един мач с микренци.

effect

Мнениеот effect » 06 окт 2014 21:50

Абе аз никъде не съм споменал мача с Дания, ти това разбираш ли го? Прочете ли го някъде в мненията ми? Гатузо беше най - добрия дефанзивен халф, когато беше в златна футболна възраст, много рядко съм го виждал да прави необмислени неща. Да, беше супер агресивен, но много рядно Милан страдаше от това. А Бандаловски до 6-7 кръг максимум е с изчерпан лимит на картони и е наказан, ако даже не си е изкарал и червен картон(99% вероятно). Между агресия и грубост разликата във футбола е голяма.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Udoji90 » 06 окт 2014 21:50

Неприятно е това за Вальо, ако е истина, но централни защитници имаме достатъчно. Един Причиненко например играеше супер в началото (и то с различен партньор всеки мач), но изгоря заради връщането на Вальо. Колкото до Бандаловски, всеки си има право на мнение. Аз лично не го харесвам заради характера му, заради безумните му картони (при последния си престой натрупа толкова много картони, че получи 3 мача наказание) и заради неповторимото му "умение" да си оголи зоната, да се втурне в егоистичен индивидуален пробив по фланга, да загуби топката елементарно и да даде началото на съперникова контра през неговата зона. Aко се върне, ще му пожелая да се представи добре, тъй като винаги желая такова нещо на всеки, който е играч на любимия ми отбор. Предпочитам обаче да не се връща.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:53

effect написа:Абе аз никъде не съм споменал мача с Дания, ти това разбираш ли го? Прочете ли го някъде в мненията ми? Гатузо беше най - добрия дефанзивен халф, когато беше в златна футболна възраст, много рядко съм го виждал да прави необмислени неща. Да, беше супер агресивен, но много рядно Милан страдаше от това. А Бандаловски до 6-7 кръг максимум е с изчерпан лимит на картони и е наказан, ако даже не си е изкарал и червен картон(99% вероятно). Между агресия и грубост разликата във футбола е голяма.

Няма такова нещо - линията е съвсем тънка и не се знае кога ще я прекрачиш - съперника те ръгне някой лакът, каже ти нещо на уше в бързината и после става белята. Винаги ще има рискови, агресивни футболисти.

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 06 окт 2014 21:54

ДА ИДВА , ЧЕ ВАЛЬО ИЛИЕВ ЩЕ ОТСЪСТВА ДЪЛГО ВРЕМЕ И ПОЧВАТ И КАРТОНИ ДА СЕ ТРУПАТ , ЩЕ ИМА НАКАЗАНИЯ И ТРЯБВАТ ХОРА . БАНДАТА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С НАПЕЧЕНИТЕ МАЧОВЕ . ;)

Върни се в “Архив”