19.10 Черно море - Берое 16.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 19.10 Черно море - Берое 16.00
Веселяци. Мача е твърда единица - нещо от сорта на 1:0, 2:1 или 3:1.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Веселяка определено си ти
За да вкарате 3 гола трябва аз да съм на вратата на Берое,а останалите да са мои авери по чашка
Ама не ми се вярва Хубчев да се съгласи да ни пусне 
пп Очаквам двуостър сблъсък с много единоборства(както винаги когато играят двата отбора)само,че сега Берое има повече класа и ако вкараме първи гол може и да стане като в Надежда
Дано и спортното щастие бъде с нас щото разликата в класите на отборите в Агр не е чак толкова голяма и в такива мачове се иска и късмета да е с теб.С Ботев и Литекс определено не беше с нас.Губихме точките в 94мин
Дано сега малко се обърнат нещата в наша полза 

пп Очаквам двуостър сблъсък с много единоборства(както винаги когато играят двата отбора)само,че сега Берое има повече класа и ако вкараме първи гол може и да стане като в Надежда

Последна промяна от TNT на 06 окт 2014 18:26, променено общо 1 път.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Ако изобщо спечелим, ще е с минимален резултат. Берое винаги са били корав отбор, а този сезон са с поне едно стъпало нагоре. Последните пет срещи на Тича:
2013/14: 1-1
2012/13: 2-1
2011/12: 2-0
2010/11: 1-0
2009/10: 0-0
2013/14: 1-1
2012/13: 2-1
2011/12: 2-0
2010/11: 1-0
2009/10: 0-0
- Saint Etienne
- Контакти:
-
- Контакти:
Морето ми харесват - играят честно! А иначе стискам палци за наша победа!
Що се отнася до втората 6-ца, мисля че миналата година наистина беше по-добре за нас - направихме си отбора на спокойствие.
Що се отнася до втората 6-ца, мисля че миналата година наистина беше по-добре за нас - направихме си отбора на спокойствие.
-
- Контакти:
Труден мач,но на тази картофена нива не се играе футбол никога 1-0 , 2-0
Според моментната форма, състояние и класа на отборите, мача е нещо от рода на 0-2. Казвам го това, защото феновете на Черно море са едни от най-обективните в България. Естествено и при нас има такива, които си мечтаят и даже фантазират, но това си е нормално. Нямаме стадион и никаква база като цяло, нямаме адекватно и стабилно ръководство, нямаме футболисти (с изключение на няколко ентусиасти, които се чудя защо си губят времето тук), нямаме нормален и адекватен фен клуб, за последните няколко години сме сменили 5-6 треньори, т.е. ги сменяме на около година, да кажем и т.н.
Жалкото е, че Варна е уж голям туристически град, с големи възможности и потенциал, но с много проблеми в спорта и в частност футбола...
Жалкото е, че Варна е уж голям туристически град, с големи възможности и потенциал, но с много проблеми в спорта и в частност футбола...
black sea написа:Според моментната форма, състояние и класа на отборите, мача е нещо от рода на 0-2. Казвам го това, защото феновете на Черно море са едни от най-обективните в България. Естествено и при нас има такива, които си мечтаят и даже фантазират, но това си е нормално. Нямаме стадион и никаква база като цяло, нямаме адекватно и стабилно ръководство, нямаме футболисти (с изключение на няколко ентусиасти, които се чудя защо си губят времето тук), нямаме нормален и адекватен фен клуб, за последните няколко години сме сменили 5-6 треньори, т.е. ги сменяме на около година, да кажем и т.н.
Много си прав.Гледайки футболните реалности,мача трябва да е двойка.Но познавайкии Кольо,си мисля че този мач е нещо от рода на 1-0,0-0...Което ще рече че е много вероятно да не ни вкарат гол.И си мисля че на вратата ще е Илко в този мач.100% титулярното място на Жоро започва да се превръща полека-лека в 70% примерно.Не можем да си позволим да държим на пейката вратар с подобна класа и опит.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Класирането не лъже. Берое съвсем заслужено са на второ място, както и ние заслужено сме там, където сме. Изходът от мача обаче е непредвидим.
Продължавам да твърдя, че отборите в А група са почти еднакви с изключение на Лудогорец. Лек превес винаги има домакина, останалото зависи от госта. Берое са стойностен отбор и още в първия кръг си пожелах 3 зелени отбора в челото в края на сезона ... за сега обаче май ще минат без нас 
Очаквам и силно се надявам да не вали и нашия терен да става за футбол. Успех Моряци !!

Очаквам и силно се надявам да не вали и нашия терен да става за футбол. Успех Моряци !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?